10 ongewone dingen die meer plezier in je leven zal brengen10 ongewone dingen die meer plezier in je leven zal brengen

Vergeet niet hoe gemakkelijk het was om vreugde te vinden wanneer je een kind? Als je uren kon doorbrengen niets doen belangrijk, en hebben nog steeds een belasting van plezier? Dan moet je een beetje 'ouder worden, nemen we de verantwoordelijkheid, en velen van ons lijken de mogelijkheid om vreugde te vinden, zelfs in de eenvoudigste dingen te verliezen. Er zijn manieren waarop je dat gevoel weer kunnen vinden, dat wel. Het is niet nodig om de wereld te reizen of neem een ​​extreme sport van vreugde; U vindt het in een aantal van de meest fantastische plaatsen. Lees verder en leer meer over tien ongewone dingen die meer vreugde zou kunnen brengen in je leven en hoe gelukkiger geworden.

1. Stop werken 24/7

U gebruikt te maken over school, eenmaal weer thuis? Nee, natuurlijk niet, en dat zou de eerste les over de vreugde die kinderen ons kunnen leren heel goed. Niet controleren uw e-mail om te werken in het weekend of in de avond, zal er niets dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Trek een lijn onder de dagelijkse werkzaamheden en uit te schakelen, en dan zul je in staat om goed te genieten van je vrije tijd.


2. Ga en koop een boek

Volgende nuttige tip over hoe om gelukkiger te worden is om te gaan kopen van een boek, dan vergrendel je ergens en lees het! Boeken zijn de beste manier is om je geest te verruimen, nieuwe dingen te leren en om te ontsnappen voor een tijdje '.

3. Ga liggen in een veld voor een tijdje '

Maak een rit in het land, het vinden van een verlaten gebied, en gaan zoeken een plek om te liggen en neem de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur. Tot terug en kijk naar de wolken float zal u een nieuw perspectief op het leven geven en kan een aantal nieuwe ideeën te brengen.

4. Wees creatief

U kunt vreugde vinden in de eenvoudige handeling van het maken van dingen ook. U hoeft niet een Picasso te schilderen, of Shakespeare in staat zijn om een ​​gedicht te schrijven, gewoon iets wat je kunt je eigen noemen, uit het niets te maken, en dat kan vreugde brengen.

5. Het ontwikkelen van wat echt belangrijk voor u en zich te ontdoen van al het andere!

Nog een goede tip over hoe gelukkiger geworden is om te stoppen met het doen wat anderen willen dat je doet, en beginnen met de dingen om jezelf te behagen doen. OK, we kunnen niet altijd doen wat we willen doen, maar zeker moeten we niet je hele leven besteden aan het proberen om anderen te behagen. Creëer je eigen geluk een prioriteit ook, en gereserveerd meer tijd voor u.

6. Crank de ramen van uw auto en zet muziek op

Ga naar buiten in de auto, ontspannen op de ramen, zet het volume naar uw favoriete muziek en eenheid. Gewoon laten gaan, veel plezier en voel weer vrij. Het maakt niet uit als mensen naar je kijken, gewoon lachen en geef ze een golf. Als je zijn vergeten hoe om plezier te hebben, dan is dat hun probleem!

7. Doe iets geweldigs voor iemand anders

Volgende grote tip over hoe om gelukkiger te worden om iets moois voor iemand anders te doen. Hoe vaak heb je liep langs een dakloze en gaf hen niets, of misschien gewoon uw kleingeld. Hoe zit het met het geven van hen een hand, of een hamburger en frietjes, en alleen de tijd om ze te praten? U kunt een groot verschil doen om iemands dag, voor zeer weinig kosten voor u, en u voelt zich te groot.

8. Geef jezelf toestemming om plezier te hebben

Het is u die je eigenlijk stoppen jezelf gevoel van vreugde? Veel mensen daadwerkelijk schuldig voelen om niets te doen, of het doen van dingen die gewoon voor je eigen voordeel. Het kan goed zijn erg druk en hebben een heleboel dingen die je 'moet' doen, maar geven een pauze en toestemming om een ​​aantal leuke 'van tijd tot tijd te geven. Bevrijd van enig gevoel van schuld dat je alleen zou kunnen voelen en ga verder met het vinden van die vreugde.

9. Laat je dromen

Volgende belangrijke tip over hoe om gelukkiger te worden is om vreugde te zoeken en je zal het vinden. Wees niet bang voor te stellen uw stoutste dromen waar komen zijn en niet bang zijn om je dromen achterna. Je kunt eigenlijk leren je hersenen, die vreugde is een goede zaak, dan zal je merken dat je hersenen gaat op zoek naar hem. Er is niets mis met dromen en soms vergeet niet, de meeste van de tijd, dromen uitkomen.

10. gaan spelen met de kinderen

Als u wilt de vreugde voelde ze zich als een kind herbeleven, ga dan spelen met enkele kinderen. Ga op je handen en knieën en spelen met je kinderen, of babysit voor een vriend. Laat je remmingen gaan en doen alsof ze weer een prinses, of een ander spel dat ze komen met zijn. U kunt ware vreugde vinden, als je vergeet al uw volwassen verantwoordelijkheden, spanningen en zorgen, zelfs als het duurt slechts voor een korte tijd.

Hoe om gelukkiger te worden? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha