10 ONGELOOFLIJK eiwit verpakt eten ... Het is geen vlees of vis10 ONGELOOFLIJK eiwit verpakt eten ... Het is geen vlees of vis

Wanneer de meeste mensen horen het woord eiwit, ze denken aan voedsel als rundvlees, Turkije en zalm, maar dierlijke producten zijn niet de enige bron van eiwitten die u kunt opnemen in uw dieet. Er zijn vele soorten van plantaardig voedsel dat verrassende niveaus van eiwit en sommige hebben zelfs hogere niveaus van rundvlees eiwit of andere producten van dierlijke oorsprong en vis. Eiwit doet veel meer dan bouwen spieren, wordt ook gebruikt in het lichaam als energiebron, versterkt botten en zorgt voor het behoud van een gezond immuunsysteem. Als u een vegetarisch of veganistisch dieet volgen, moet u een verscheidenheid van voedsel te eten om ervoor te zorgen krijg je alle verschillende soorten aminozuren die je nodig hebt, maar hier zijn tien specifieke soorten voedingsmiddelen die u zal voorzien van een verrassend hoge hoeveelheid eiwit.

1. Spinazie

Spinazie is groot in salades, gekookt als groente of toegevoegd aan smoothies, en het eten van spinazie zal 2,9 g eiwit per 100 g dat u verbruikt te geven. Dit is niet het enige voordeel van het eten van spinazie; Spinazie bevat ook een scala aan vitaminen en mineralen die je lichaam te zullen profiteren.


2. Linzen

Linzen zijn een van de beste en meest populaire veganistische eiwitbronnen en bevat 9 g eiwit per 100 g gekookte linzen je eet. Linzen kan alleen gegeten worden als een kant of ze kunnen worden gemengd met andere groenten extra eiwit en vezel. Ze bevatten ook hoge niveaus van ijzer, kalium, zink, koper, mangaan, fosfor en magnesium.

3. Amandelen

Amandelen zijn daar op de lijst van verbazingwekkende veganistisch eiwitbronnen ook, en bevat 21 g tot 100 g eiwit. Ze bevatten ook veel vezels en mineralen zoals kalium, calcium, ijzer, mangaan, koper en magnesium, alsmede vitamine E. amandelen kunnen worden gebruikt bij het bakken, gehakte en gestrooid groenten en salades zijn de perfecte on- the-go snack ook.

4. Quinoa

Vaak beschouwd als een graan, quinoa gegeten kan worden als een substituut voor rijst, voegde hij toe aan soepen of gebruikt in salades, en is een van de grote bronnen van eiwit veganistisch ook. Slechts 100 gram quinoa wordt 4,4 gram eiwit verschaffen en is rijk aan lysine, die een aminozuur dat wordt gebruikt in het lichaam om de groei van nieuw weefsel.

5. Spirulina

Spirulina bevat uitzonderlijk veel eiwitten, en vitaminen A, C, E, K, riboflavine, thiamine, niacine, ijzer, calcium, magnesium, fosfor en andere mineralen. Als je aan een theelepel spirulina smoothie toe te voegen aan uw krant, zou hebben gevonden 4 gram eiwit en 80% van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer. De blauw-groene algen kan niet proeven die grote alleen en de gedachte van het eten van algen kan geen beroep op u, maar toe te voegen aan een smoothie en niet eens merken dat het er is.

6. Hennepzaden

Als je eet hennep zaden worden verkregen 10,3 gram eiwit in elke ounce. Het is ook een goede bron van ijzer, zink en magnesium, waarbij de balans stemming en omega-6 vetzuren die cholesterolverlagers helpen bevat. U kunt hennepzaden gebruiken om meel te maken voor het bakken, toe te voegen aan uw ontbijtgranen, of meng het in smoothies. Bijna alle calorieën die hennepzaad bevat afkomstig uit eiwitten, en is rijk aan vezels ook.

7. Broccoli

Broccoli is een andere geweldige veganistische eiwitbronnen; eigenlijk bevat meer eiwit per calorie rundvlees geleden, en is ook rijk aan andere voedingsstoffen goodies. Broccoli is één van de beste groenten die zijn gekoppeld aan kanker strijd en bevatten veel vezels, aminozuren en vitamine B6. Broccoli is zo veelzijdig: u kunt koken als groente, toevoegen aan friet of het eten van rauw in salades roeren.

8. Sojabonen

Soja is de enige plant voedsel dat alle negen essentiële aminozuren die het lichaam het niet alleen kan doen bevat, dat is waarom het is populair als een vegetarisch alternatief voor vlees. De hoeveelheid eiwit die wordt bereikt sojaproducten afhankelijk van het soort voedsel, maar in de gestructureerde groente, vleesvervangers, deze bedraagt ​​ongeveer 17 g eiwit per 100 gram.

9. Pindakaas

Je moet een beetje 'voorzichtig met pindakaas, omdat het een stuk bevat' te zijn van vet, dus een groot deel van het, en u zult beginnen om op gewicht. Het is echter een zeer smakelijke bron van zowel proteïne vezels, vitamine B6, magnesium en kalium. Eet met volkoren brood, of verspreid het op plakjes appel, of op stokken van selderij, en je zal altijd 25g eiwit per 100 gram pindakaas je eet.

Zonnebloempitten 10.

Aan onze lijst van veganistische eiwitbronnen voltooien, komen hier zonnebloempitten, die een reputatie als een super eten en een geweldige manier om uw proteïne te laden. Op 21 g per 100 g eiwit dat het een fantastische eiwitrijke snack maakt. Zij zal ook helpen het cholesterolgehalte te verlagen en het verbeteren van uw stemming.

Kent u andere bronnen van eiwit veganist?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha