10 ongebruikelijke manieren WORDEN POOLSE10 ongebruikelijke manieren WORDEN POOLSE

1) Voeg een vleugje glamour aan uw schoenen.

U kunt dit eenvoudig doen door het gebruik van glazuren van verschillende kleuren. Bijvoorbeeld, als je wilt heerlijke modellen modieuze schoenen te maken, wilt u uw initialen te schilderen op hen of je wilt doen een "neus" van de schoen wit of roze, gebruik tape om het deel van de schoen die je niet wilt dekken verf op, gebruik dan nagellak penseel, kwast of spons om de kleur te schilderen op uw schoen, om te eindigen met de top coat, wachten tot het droog is en je bent klaar! Je hebt zojuist op maat gemaakte schoenen die niet alleen uniek zijn, maar ook uw eigen persoonlijke touch.

2) Nagellak kan worden gebruikt om alle labels vlekken te maken.

Als u wilt om creatief te zijn en te schrijven speciale etiketten om zout en papier te identificeren, om de flessen van shampoo onderscheiden of wil je gewoon je naam te schrijven op een bel ring van uw deur en laat hem daar langer te blijven - u kunt duidelijke nagellak te gebruiken om de vacht labels en hun bewijs absoluut bevedering.


3) E 'kunnen verschillende gekleurde nagellak te gebruiken om op maat te maken

juwelen

. Het is een zeer eenvoudige manier aan uw kleding verheerlijken en maken het er super stijlvol. U kunt overeenkomen met je oorbellen met je armband en ketting alle schilderen met soortgelijke modellen, "marbleize" hen of, als je echt creatief, kunt u uw schilderijen op uw sieraden met behulp van nagellak van verschillende kleuren. Het kan echt leuk!

4) U kunt uw enveloppen te sluiten met duidelijke nagellak

In plaats van likken de lijm op de achterkant van de enveloppe telkens ...

5) Gebruik nagellak om de sleutels te schilderen

, Aangezien dit zal zijn gemakkelijk te onderscheiden welke sleutel van de voordeur en dat is de sleutel tot uw inbox.

6) Voeg een vleugje glamour aan uw make-up kwasten met polish

. Het is een zeer gemakkelijke en creatieve manier om uw make-up kwasten kijken leuke en originele - gewoon schilderen met speciale modellen die je het meest inspireert en ze verschijnen als een set unieke make-up.

7) Stop loopt in kousen

- Alleen deppen een duidelijke nagellak aan beide uiteinden van een beroerte en het voorkomen van breuk van verdere besteden. Het is een eenvoudige manier om de sokken Favorite langer te brengen.

8) Als u mooie oorbellen en zijn allergisch voor dit metaal

- Probeer het deel van uw oorbellen die de huid met een duidelijke glazuur raakt spelen, wachten tot het droog is en probeer je oorbellen op te zetten - je moet geen allergische reactie meer te hebben!

9) Breng een "nieuw leven" voor uw oude mobiele telefoon gevallen.

Je kunt ze creatief schilderen met hun eigen modellen met verschillende kleuren nagellak of u kunt een beetje 'van' bling 'toe te voegen aan uw mobiele telefoon gevallen gieten glitter op de top van glazuur vers geschilderd, sluit hem dan met een top coat, en voila, je hebt gloednieuwe mobiele telefoon geval trendy!

10) Gebruik duidelijke nagellak voor gemakkelijke threading.

Alleen voor een beetje 'van glazuur op de snijkant en rol het tussen je vingers om snel te drogen, dan zult u zien hoe gemakkelijk slip door het oog.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Voel je vrij om je ongebruikelijke manieren om glazuur te gebruiken in het commentaar hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  2   2
April 26, 2015 | 00:13:11 | later 5 uur

Bericht interessant en nuttig, dank u!

  5   0
April 26, 2015 | 08:16:44 | later 13 uur

Nuttige info! Bedankt!

  3   0
April 26, 2015 | 12:45:01 | later 17 uur

Wat een geweldige post!

  2   0
April 26, 2015 | 16:39:39 | later 21 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha