10 Onderwerpen van gesprek goed om te helpen te leren over je nieuwe vriend of dateren BETER10 Onderwerpen van gesprek goed om te helpen te leren over je nieuwe vriend of dateren BETER

Heb je ooit op een verlies voor woorden zijn als je iemand nieuw te ontmoeten? Het kan zeer pijnlijk zijn als die onhandig, lange stiltes mee, dan arm jezelf vooraf met deze eenvoudige, goede vragen om het gesprek te krijgen en helpt u weet dat een datum of een nieuwe beste vriend. Bedenk wel dat u wilt krijgen het gesprek stromen, zonder te zetten in een sessie van twintig vragen.

1. Wat vind je leuk om te doen voor de lol?

Fun kan betekenen verschillende dingen voor verschillende mensen, maar in ieder geval deze vraag krijgt de bal zonder al te persoonlijk. Het geeft je de kans om terug te komen met hun hobby's en bezigheden en je kon gemeenschappelijke grond ook.


2. Ik hou van reizen, hoe zit je?

Opening van een applicatie met een verklaring over jezelf, zoals hierboven, maakt het minder lijkt een verhoor, en deze vraag kan leiden tot allerlei argumenten als het eten je wilt, waar je wilt op vakantie te gaan en je ga op vakantie met.

3. Wat doe je voor de kost?

Een hoed vraag een beetje 'saai en oud, maar zal een hoop over een persoon vertellen. Wat maakt iemand een baan meestal geven hun persoonlijkheid, bijvoorbeeld als de datum is een bibliothecaris of een badmeester zal u vertellen veel over hem.

4. Ik hou van muziek, toch?

Muziek is de vraag of deze goede onderwerpen van gesprek dat de bal aan het rollen te krijgen en het is een geweldige manier om een ​​gemeenschappelijke basis te vinden om uw sympathieën en antipathieën en uw vriend hun gegevens te delen of te delen. Zelfs als je niet van dezelfde dingen, zal het niet een deal breaker zijn en zou kunnen leiden tot een beetje 'plagen licht dat zal helpen het ijs te breken.

5. Een grappig ding gebeurde aan me de andere dag ...

Geschiedenis interessant en leuk is een goede onderwerpen van gesprek. Als je een fout hebt gemaakt of de laatste tijd in een pijnlijke situatie, zelfs dit kan een grote ijsbreker zijn. Vertel deze persoon over uw fout zal ze laten zien dat je het niet al te serieus te nemen en zal hen helpen om te ontspannen.

6. Heb je dat artikel in het nieuws vorige week te zien?

Een beetje 'actueel zal u helpen meer over de persoon en hun standpunten te ontdekken en u bent op een heel veilig met belangrijke gebeurtenissen in de wereld. Gewoon voorzichtig zijn van een religieuze of politieke nieuws is echter, totdat u zeker bent van hun visie op het onderwerp.

7. Praat over je dromen, wensen, doelen en ambities

Sprekend over de toekomst, en je hebt je vriend of een datum om u meer over hen vertellen. Dingen zoals 'Ik wil graag een opleiding doen' of 'Ik wil graag naar Maleisië te bezoeken' zijn goed gesprek opener, maar krijgt niet te persoonlijk, in het bijzonder met een datum, en niet beginnen te praten over hoeveel kinderen je wilt hebben!

8. betalen ze een compliment en eindigt met een vraag

Een van de volgende goede onderwerpen van gesprek is een compliment. Een deel van de kunst van het gesprek is om de andere persoon op hun gemak te stellen en hen te praten; en het betalen van hen een compliment is een geweldige manier om beide te doen, maar vergeet niet om af te sluiten met een vraag. Als je zegt 'ik hou van de manier waarop je je haar vandaag', dan zou het antwoord op een beleefde 'dankzij' zijn, maar, als je uiteindelijk het compliment met 'Waar heb je het gedaan', dan zou u een hebt gesprek.

9. Talk TV

Dus, zal dit niet leiden tot een debat sprankelende en diep, maar het is een vrij zekere manier om iemand te praten over de nieuwste tv-succesvolle programma te vinden, zelfs als het alleen maar om te zeggen hoe het niet uitstaan!

10. Houd het lichtvoetig en je zal meer vinden

Als je te diep peilen, dan de mensen die niet bekend zijn, zal alleen je mond. Houd het gesprek licht en dan langzaam openstellen voor je als je begint te voelen zich meer comfortabel.

Welke andere onderwerpen goed gesprek wordt gebruikt wanneer u iemand beter te leren kennen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha