10 om te eten gezonde voedingsmiddelen die u een perfecte huid10 om te eten gezonde voedingsmiddelen die u een perfecte huid

Alle vrouwen willen mooie, gezonde huid en lichaam, dat zal mensen om twee keer kijken rocken. Het antwoord hierop is een goede levensstijl, regelmatige lichaamsbeweging en krijg gezond voedsel te eten.

10 gezonde voedingsmiddelen te eten, dat geeft je een perfecte huid:

1. Zalm

Hebben een mooie huid niet alleen vereist de toepassing van verschillende lotions en crèmes, maar u kunt ook een perfecte huid tanken uw lichaam met gezonde voeding. Een dergelijk voedsel is de wilde zalm die een vitale rol in het houden van de huid glad en zacht speelt, maar vermindert ook de waarschijnlijkheid van het verschijnen van schilferige huid en acne.


2. zoete aardappelen en wortelen

Van alle gezonde voedingsmiddelen te zoete aardappel te eten is ook een favoriet, want het maakt de huid mooi en zacht met zijn vitamine A, maar als je in aardappelen, kunt u proberen de wortels, want het heeft een soortgelijk effect .

3. watermeloenen en mango's

Carotenoïden, die kan worden gevonden in watermeloenen en sappige mango's, helpen de huid te beschermen tegen zonnebrand, dus eet deze heerlijke geschenken van de natuur kan u helpen gezond en vlekkeloze uitziende huid in een mum van tijd te bereiken.

4. Oesters

Ook nemen sommige vissen een keer in de zoveel tijd, als je wilt een leuk uitziende huid, nagels mooi en gezond sloten; oesters, bijvoorbeeld, zeer rijk aan zink, waarbij de hoofdhuid en haar gezond maakt.

5. Vitamine C rijke voedingsmiddelen

Onder de gezonde voedingsmiddelen te eten zijn die met een hoog gehalte aan vitamine C - kiwi, grapefruit en sinaasappelen die bijdragen aan het stimuleren van collageen synthese en, zoals u waarschijnlijk weet, collageen vertraagt ​​het ontstaan ​​van rimpels en voorkomt dat de huid altijd droog.

6. Peppers

Andere met een goede hoeveelheid vitamine C en kan de snelheid van uw stofwisseling is chili, bevat ook capsaicine - de actieve component die mooie huid bevordert, beschermt tegen schade.

7. Donkere chocolade

Als u denkt dat donkere chocolade je vet zal maken, dan heb je het mis. Het helpt echt om de huid zachter en gezonder te bereiken, dankzij de hoge niveaus van cacaoflavanolen; dus ga je gang en geniet van enkele fragmenten van die heerlijke vreugde.

8. Yoghurt

Degenen die niet graag yoghurt die het meest waarschijnlijk liefde, toen ze ontdekten dat het u toestaat om een ​​perfecte huid te krijgen in een korte tijd, evenals het beeldhouwen een perfecte taille. 😉

9. Noten en amandelen

Een mooie huid kan worden bereikt door snacken op sommige walnoten en amandelen, want ze hebben een hoog niveau van vitamine E, het beschermt de huid tegen schade aan het milieu en het voorkomen van verschillende huidirritatie en flare-ups.

10. Spinazie

Tenslotte, en waarschijnlijk verwacht dat dit deel van de lijst is om voldoende hoeveelheden groene bladgroenten en eten. Levering van rucola en spinazie, omdat ze zijn rijk aan antioxidanten die je vrij van smetten te maken en helpen dat vlekkeloze en stralende huid die u wenst te bereiken. Ik hou van het maken van smoothies met spinazie; niet alleen het kan erg lekker zijn als die met de juiste ingrediënten, maar ook - is een uitbarsting van vitaminen!

Eten en krijgen versierd met verschillende gezonde voeding. Gezond eten en het drinken van veel water zal helpen de perfecte huid en mooi je altijd hebt gedroomd te bereiken.

Ik hoop dat vind je deze lijst van gezonde voedingsmiddelen nuttig.

Welke andere gezonde voedingsmiddelen je liefde te eten om een ​​perfecte huid en mooi te krijgen?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  4   0
Mei 26, 2015 | 00:37:00 | later 8 uur

Groeten! Ik volg uw website voor een lange tijd en uiteindelijk de moed om verder te gaan en geven een schreeuw buiten Houston Tx! Wilde alleen maar zeggen houden het fantastische werk!

  3   2
Mei 26, 2015 | 02:31:49 | later 10 uur

bedankt voor uw artikel, werd mijn probleem opgelost.

  4   0
Mei 26, 2015 | 08:16:08 | later 15 uur

Hou gewoon van deze site!

  5   1
Mei 26, 2015 | 12:38:32 | later 20 uur

Leuk artikel. Het is echt een groot artikel. Mijn partner en ik heb gemerkt dat alle belangrijke punten. Dank

  0   0
Mei 26, 2015 | 14:56:25 | later 22 uur

Geweldige inhoud op deze site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha