10 OM schadelijke ingrediënten in huidverzorgingsproducten VERMIJDEN10 OM schadelijke ingrediënten in huidverzorgingsproducten VERMIJDEN

Tenzij je toevallig een chemicus te zijn, werken wat er werkelijk in uw producten huidverzorging en beslissen of deze ingrediënten schadelijk zou kunnen zijn is echt een moeilijke taak. De lange namen van sommige van de chemische stoffen zijn slechts een deel van het probleem, omdat de fabrikanten vaak proberen te verbergen schadelijke ingrediënten onder verschillende namen en zelfs als u niet uw producten te eten voor huidverzorging, nog steeds kan worden geabsorbeerd door de huid dus het is belangrijk dat je weet wat er in hen. Laat je niet misleiden door te denken dat uw producten voor huidverzorging zijn veilig, omdat sommige niet ingrediënten die zijn ronduit gevaarlijk bevatten. Hier zijn tien van de bestanddelen van huidverzorgingsproducten schadelijk zou het beter zijn om te vermijden.

1. Parabenen

Hoewel er nog steeds een debat over de vraag of parabenen kan worden verweten borstkanker, is het nog steeds een feit dat in een studie van 2004, sporen van parabenen werden gevonden in 90% van alle monsters genomen van tumoren menselijke borst. Dit, gekoppeld aan het feit parabenen kan het endocriene systeem verstoren is voldoende reden om een ​​dergelijk conserveringsmiddel dat wordt gebruikt in vele cosmetische producten te voorkomen.


2. polyethyleenglycol

Polyethyleen glycol wordt gebruikt in gezichtsreinigingsmiddelen om vet te verwijderen, maar er zijn twijfels over dit cosmetisch ingrediënt ook. Het is heel hard op de huid en is eigenlijk dezelfde die wordt gebruikt bij het ontvetten product om de oven te reinigen, zodat u kunt begrijpen waarom het zo moeilijk is. Ook is gevonden dat vaak verontreinigd door carcinogenen en zware metalen.

3. Silicone afgeleid verzachtende middelen

Verzachtende middelen siliconen derivaten worden gebruikt in producten voor huidverzorging om het vocht vast en zijn te vinden in producten zoals BB cream. Zelfs als de sluis in vocht lijkt misschien een goed idee, siliconen afgeleid verzachtende middelen zijn zo goed om de huid af te dichten, is beschreven als als het zetten van een plastic film op je gezicht. Naast het gebruik van producten die deze verzachtende middelen zullen de ademhaling en de huid te stoppen kan huidirritatie veroorzaken.

4. Natriumbenzoaat

Natriumbenzoaat is geen probleem wanneer hij alleen, maar wordt een potentieel gevaar voor de gezondheid bij het zich mengt vitamine C. Natriumbenzoaat wordt gebruikt als conserveermiddel en bij menging met vitamine C, is de carcinogene verbinding benzeen vormt.

5. natriumlaurylsulfaat

Natriumlaurylsulfaat wordt gebruikt als surfactant, waardoor maakt dingen lichaamswassen en wasmiddelen schuim, schuim. Ondanks de brede toepassing in huidverzorgingsproducten, is irriterend voor de huid bekend voor veel mensen. Het is ook bekend dat natriumlaurylsulfaat gemakkelijk wordt geabsorbeerd in het lichaam ophoopt in de hersenen, lever en hart.

6. Ftalaten

Hoe kan het moeilijk maken om de schadelijke stoffen in schoonheidsproducten is dat sommige producten verboden in sommige landen, maar niet in alle herkennen. Ftalaten, bijvoorbeeld, zijn verbonden met nier- en longschade, hormonale verstoringen en kanker. Zelfs als je zijn verboden in kinderspeelgoed in de Europese Unie, zijn ze nog steeds veel gebruikt in lotions en andere cosmetische producten.

7. koolteer

Eén van de cosmetische ingrediënten die verboden in sommige landen, maar niet in alle, is koolteer. E "in huidverzorgingsproducten speciaal voor de droge huid en wordt ook gebruikt als een kleur van sommige cosmetica. Hoewel is aangetoond carcinogeen en het gebruik ervan is verboden in Europa, is er nog steeds veel gebruikt in vele producten in de Verenigde Staten en wereldwijd.

8. hydrochinon

Hydrochinon, die wordt gebruikt in sommige huid lichter producten, werd beoordeeld als zeer toxisch voor bepaalde organismen en is verboden in het Verenigd Koninkrijk. Het nog steeds gebruikt in Noord Amerika en andere landen, maar ondanks het feit dat het is verbonden met problemen de reproductieve systeem en de ontwikkeling van kanker.

9. Triclosan

Triclosan is aangetroffen in antibacteriële zeep en handdesinfecterende, maar is gekoppeld aan verstoringen en een verhoogd risico op kanker endocriene. Als u op zoek bent naar antibacteriële producten, waarom neemt de kans met dit ingrediënt, wanneer er zo veel natuurlijke producten die antibacteriële eigenschappen te hebben?

10. aardolie gebaseerde ingrediënten

Ingrediënten op basis van petroleum, die afkomstig zijn uit ruwe olie, worden veel gebruikt in producten voor huidverzorging. Het probleem met deze ingrediënten, als je ze overmatig gebruik, is dat ze verstoppen de poriën en veroorzaken huidinfecties. Aardolie gebaseerde ingrediënten, zoals de andere ingrediënten die wij vermeld, zijn uiteraard de producten die bestemd is de natuur op onze huid te zetten, zodat het beter zou zijn om producten als dit te voorkomen, waar je kunt.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha