10 ogenschijnlijk kleine, NOG grote dingen die van invloed zijn op uw rapport10 ogenschijnlijk kleine, NOG grote dingen die van invloed zijn op uw rapport

U bent kwetsen je relatie met de gewoonten en onbewuste dingen die je niet eens beseffen dat? Als u bent, dan zal het niet de eerste persoon te zijn verbijsterd om te ontdekken dat niet alleen deze kleine dingen ergeren uw partner, echte schade aan uw relatie zou kunnen veroorzaken. Lees verder om erachter te komen tien kleine dingen die veel groter dan je denkt en kan je relatie gekwetst zijn:

1. Vermijd altijd een gevecht

Je zou kunnen denken dat dit een goede zaak. Een paar die nooit beweert, wat is daar mis mee? Geen twee mensen het eens kunnen worden over alles de hele tijd. Als je nog nooit vechten, dan is de kans groot dat u niet goed en één of beide te communiceren, zijn enige winkel dingen die, op een bepaald punt, zal het ontploffen.


2. Je speelt spelletjes om je partner te testen

Je moet niet je partner nodig hebben om zijn liefde en wat wordt gedacht om onschuldige games ontworpen om zijn liefde te testen op het einde zal je beginnen om hem lastig te zien. Lanceer een gril, alleen maar om een ​​reactie te krijgen, of doen alsof ze geschokt om wat aandacht te krijgen, zal binnenkort te krijgen op je zenuwen en beginnen om het te negeren.

3. Reageer met een simpel 'ja' of 'nee'

Heeft u reageren op zijn vragen met een doffe, ja of nee? Dit is een instant gesprek moordenares, dus proberen om een ​​gesprek met je partner te openen en te communiceren. Op het einde, zal het enkele lettergreep antwoorden alleen uw partner aan te moedigen om te stoppen met het proberen om met u te communiceren en dat zal hem weg te duwen.

4. De weigering om te praten

Vermijd argumenten helemaal is ook een manier om een ​​wig te drijven in tussen u en uw partner. Je zou gemakkelijker te schreeuwen voelen: 'Ik wil niet over praten', maar soms zijn zelfs de meest onaangename onderwerpen best kreeg in de openbaarheid.

5. Zeuren

Vervelend fussiness en het is iets dat veel mensen doen het zonder zelfs te realiseren. Je zou denken dat het speels, maar de realiteit is dat als je altijd plukken gaten in wat hij zegt of doet, dan gaat vervelen en beginnen om niet te nemen wat ze zeggen serieus.

6. Uw te afhankelijk

True genoeg, mannen willen de beschermer en leverancier te zijn, maar niet te ver met dit te gaan. Wat je leest, mensen als u onafhankelijk te zijn, dus ga daar en slagen op uw rekening. Het 'ik kan niet leven zonder jou' cliché werkt alleen in de films.

7. U dingen voor lief nemen

Nog een tip over hoe je een gezonde relatie te onderhouden is - niet om iets voor lief nemen, zelfs als u met uw partner voor een lange tijd zijn geweest. Denk niet dat hij weet dat je van hem houdt, en niet van uitgaan dat hij graag voor een verblijf in elke nacht. Hoe vaak heb je je gehoord 'Ik begrijp het niet, ik dacht dat hij gelukkig was'.

8. Hebben ze nog steeds geld uitgeven als een persoon

Geld is de belangrijkste oorzaak van het falen van de relatie die er is. Denk niet dat al het geld in de gezamenlijke rekening is aan jou om te besteden aan de dingen die je wilt. Communiceren over geld, het is een gedeelde bron in een partnerschap en u beiden hebben betere ideeën over wat te besteden aan.

9. Laat hem zijn ruimte geopend in het huis

U kunt ook uw huis perfect schoon te zijn de hele tijd, maar uw partner moet een beetje 'ruimte ook. Laat hem zijn eigen kamer, plank of een lade! Zomaar ergens dat u uw eigen, kan bellen, waar je dingen kunt hebben de manier waarop hij ze wil.

10. Hebt u in het bijzijn van andere mensen spelen

Zet nooit je partner in het bijzijn van andere mensen, vooral zijn familie. Kleine dingen die je deelt thuis niet altijd voor de verdeling van het huis. Thuis is waar je partner kunnen ontspannen en niet al zijn privé-gewoonten van het publieke domein willen.

Elke andere tips over hoe je een gelukkige relatie hebben? Voel je vrij om uw advies over relaties in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   1
September 6, 2015 | 01:09:24 | later 1 uur

Wat gebeurt er na het lezen van deze geweldige stukje schrijven dat ik wilde bedanken

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha