10 Oefeningen voor de peervormige BodyVoordat u begint aan een oefenprogramma, is het altijd het beste om eerst te analyseren je lichaam het type, je doelen, en stel vervolgens een plan dienovereenkomstig. Op deze manier kunt u de oefeningen die het best geschikt is voor je lichaam het type te doen en het meeste voordeel voor uw tijd en moeite.

Een peervormig lichaam één dat zwaarder is dan de bodem, dat wil zeggen met brede heupen en dijen dikker dan dun schouders en een smalle taille. De beste manier om erachter te komen of je peervormig is om uw taille te meten een centimeter boven de navel en meet rond het breedste deel van de heupen. De taille meting gedeeld door de heup meting geeft u uw taille-heup ratio, dat is 0,8 of minder voor vrouwen peervormige.


Terwijl je cardio kunt doen om de totale lichaamsvet te verminderen, kunt u de basisvorm niet veranderen. Wat u kunt doen, is echter om je lichaam evenrediger te maken. Aangezien de onderste helft zwaarder voor peer vormen, moet de oefeningsplan twee keer - om toon en bouwen spier in het bovenste deel van het lichaam, alsmede slank en toon het onderste gedeelte van het lichaam. Hier hebben we 10 oefeningen voor een peervormig orgaan dat deze beide eisen noch om het beste training te geven.

10 beste oefeningen voor een peervormig lichaam

Step Up met de knie lift en Bicep Curl:

 1. Staan om stap voor u, voeten op schouderbreedte uit elkaar, rug recht, halters in beide handen.
 2. Stap op het met de linkervoet.
 3. Zet al het gewicht op de linker voet, als je bezig je buikspieren aan de rechter knie tot de taille niveau te brengen. Biceps krullen beide tegelijk uw ellebogen te buigen en brengen van de dumbbells naar je borst.
 4. Stap terug met je rechtervoet, het dragen van wapens.
 5. Herhaal dit aan de andere kant. Doe 15 herhalingen aan elke kant.

Push Up met het been tillen op stabiliteit bal:

 1. Lie gezicht naar beneden op een stabiliteit bal, handen bungelend aan de voorkant.
 2. Lopen vooruit met zijn handen, zodat de bal rolt je lichaam totdat je schenen rusten op het.
 3. Zorg ervoor dat uw polsen zijn onder je schouders en je rug en benen zijn recht als in een push-up positie.
 4. Ga naar beneden op de vloer, het verleggen van je ellebogen naar buiten en aanbestedende uw buikspieren tot je bovenarmen parallel aan de vloer.
 5. Terug naar het startpunt push up positie en motiveren van uw bilspieren aan uw rechterbeen heffen over de bal.
 6. Onderbeen over de bal en herhaal opdrijven, dit keer met de toename van het linkerbeen.
 7. Doe 12 herhalingen aan elke kant.

Voetbal Donkey:

 1. Krijgen op handen en voeten, zijn polsen onder de schouders, knieën onder de heupen. Houd uw rug recht en het hoofd en de nek-stam vrij.
 2. Betrek je buikspieren, lift en je linkerbeen uit te breiden rechte rug. Buig de linkerknie en til onderbeen loodrecht op de vloer zodat de dij is parallel aan de vloer.
 3. Probeer als je kunt de bovenste linker dij verhogen. Houden voor een paar seconden en dan terug naar de uitgangspositie.
 4. Herhaal aan de andere kant. Doe 5 herhalingen aan elke kant.

Woodchopper Squat:

 1. Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en rug recht. Houd een halter of ketel bel met beide handen in de voorkant van je.
 2. Til het stuur, de uitbreiding van zijn handen op zijn hoofd een beetje achter het hoofd.
 3. Verlaag de halter, waardoor je armen naar beneden in een snelle beweging, alsof houthakken. Houd je armen recht als je hurken, op hetzelfde moment.
 4. Houd de halter naar beneden, maar de grond niet raken. Zorg ervoor dat je knieën niet verder gaan dan je tenen.

Longeren met Triceps Extension:

 1. Staan in een lunge positie mild, met beide benen lichtjes gebogen. Houd je voorste voet geplant op de grond en je achterste voet in evenwicht op zijn vingers. Houd een halter met beide handen.
 2. Breng het hoge stuur, de uitbreiding van beide handen boven zijn hoofd. Houd iets achter de kop.
 3. Laat het stuur achter het hoofd, waarbij de onderarmen parallel aan de vloer, en de achterzijde van de armen loodrecht. Tegelijkertijd, verdiepen de longe, zodat beide knieën een hoek van 90 graden.
 4. Houd enkele seconden, de druk van het gewicht rug en dan terug naar de beginpositie.
 5. Doe 10 herhalingen aan één kant en daarna naar de andere.

Reverse tafel met been lift:

 1. Ga op de grond met je knieën gebogen, voeten op de grond, rug recht en je handpalmen op de vloer, vingers naar voren gericht.
 2. Duwen van de handpalmen en voeten, het opheffen van uw heupen om een ​​tafel tegenover vormen. Zorg ervoor dat u uw buikspieren te gebruiken om de uitlijning van de wervelkolom te behouden.
 3. Houd enkele seconden en til een been, knie gebogen zodat het onderste gedeelte van het been loodrecht op de dij en parallel aan de vloer.
 4. Houden voor een paar seconden en het terugdringen van het been. Herhaal aan de andere kant been lift.
 5. Doe 10 herhalingen aan elke kant.

Squat met schouder Pendulum:

 1. Sta met de voeten iets breder dan schouderbreedte uit elkaar, tenen en knieën wijzen voorzijde, rug recht. Houd een halter in elke hand met je armen aan uw zijde.
 2. Onderlichaam in een kraakpand, duwen haar billen rug en buig je knieën niet verder dan je tenen. Tegelijkertijd, til de armen voor de schouderhoogte handpalmen naar beneden.
 3. Onderarmen en terugkeer naar de beginpositie. Doe 12 herhalingen. Zorg ervoor dat u het optillen met je rug en armen en polsen in deze peervormige body workout.

Alpinist:

 1. Kom in de plank positie met je lichaam in de voorkant van het plan, ondersteund door de tenen en handen, handpalmen op de grond. Houd polsen recht onder de schouders en een rechte lijn van kop tot hakken.
 2. Teken je rechterknie naar je borst, met alleen de buikspieren, het houden van uw rechtervoet van de vloer. Houden voor een paar seconden en strek je rechter voet terug op de brug.
 3. Herhaal aan de andere kant. Doe 10 herhalingen aan elke kant.

Swiss Ball Chest Press:

 1. Zitten op de top van een stabiliteit bal met halters in beide handen. Houd je voeten op de grond.
 2. Langzaam terug naar beneden rolt de bal tot medio bovenrug is plat op de bal en je knieën in een hoek van 90 graden.
 3. Betrek uw buikspieren om de wervelkolom te lijnen en houd uw rug recht en benen stabiel. Til de halters boven je borst.
 4. Langzaam lager je armen, buig je ellebogen zodat je armen bijna parallel aan de vloer. Je voelt je schouders zinken de bal.
 5. Het aangaan van de spieren van de borstkas, til de halters boven je hoofd weer. Houden voor een paar seconden en dan lager en herhaal. Doe 12 herhalingen.

Jumping Jack:

 1. Sta met de voeten op heupbreedte uit elkaar en je armen aan uw zijde.
 2. Sprong, de uitbreiding tot aan de overhead en zijarmen.
 3. Voor aanvoer, waardoor de voeten en armen naar de uitgangspositie.
 4. Dit is een sprong. Doe 2-3 sets van 10 elk.

Vrouwen peren zijn minder vatbaar voor hartziekten de heup vet bevat adiponectine, ontstekingsremmer die slagaders voorkomt zwelling en vastlopen. Echter, dit vet is ook erg koppig, dus zorg ervoor om zich aan uw oefening regime en let op uw hele lichaam toon en ziet er geweldig uit!

Je hebt een lichaam peervormig? Wat oefeningen voor u om te genieten? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha