10 ochtendrituelen ongelooflijk dat je gezondheid kan verbeteren10 ochtendrituelen ongelooflijk dat je gezondheid kan verbeteren

De dag is in wezen een die kan maken of breken uw dag. Get it right, en je zult een fantastische dag. Het allemaal verkeerd, maar, en je zou kunnen eindigen met de dag van de hel.

Maar wat is de sleutel tot een goede morgen? Sinaasappelsap met je havermout? Verse koffie? Zonneschijn? Een cheque van $ 100.000 te plaatsen?


Nou, ja, al deze dingen zijn vrij groot. Maar wat is het meest verbazingwekkende is een ochtend ritueel dat je je houdt aan. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 van de beste ochtend rituelen die je gezondheid kan verbeteren en zet de toon voor de rest van je dag.

1. alarm lekker vroeg

Er is letterlijk niets erger als het gaat om onze dag uitstappen om een ​​slechte start te laat wakker. Je weet hoe het gaat. Het zal naar verwachting met de vogels, maar wanneer u zich wenden tot de klok te controleren, zie je 11:30 schitteren op je. Drat!

Om ervoor te zorgen dat je vecht fit, moet je altijd proberen om eerder wakker. De ochtend is wanneer je de meeste van uw rust en stilte voor de hectische chaos die binnenkort zal komen halen. Dus waarom niet het beste van te maken?

2. Luister naar muziek Positieve

Iedereen wordt benadrukt in 2015, maar als je gestresst bent uit eerste ding in de ochtend heb je ernstige problemen kreeg. Om stress op afstand te houden, wat beters te doen dan te luisteren naar opzwepende muziek die de toon voor je humeur zet?

Je kan naar muziek luisteren terwijl je kookt ontbijt, tijdens het joggen, of zelfs op de ochtend pendelen. Positieve muziek zo vroeg op de dag betekent dat het hoofd in de zin van het werken helderder.

3. Vermijd Morning News

Er is letterlijk niets zoals het nieuws in de ochtend om onze dag uitstappen om een ​​sombere start. Het beweegt op en alles wat je ziet zijn de bommen, oorlogen, kanker, ziekte, hongersnood en de economie instorten. Om ervoor te zorgen dat de verveling van de wereld hun weg zo vroeg op de dag niet vinden in je geest, net uit te schakelen. Het kan wachten. Als iets de moeite waard horen, zult u waarschijnlijk vinden op het op een gegeven moment tijdens de dag.

4. Drink een groene sap

Drink een groene sap en bij voorkeur een organisch ochtend om uw lichaam een ​​broodnodige injectie van vitaminen en mineralen.

Zie, in de ochtend onze lichamen zijn heel zuur. Het drinken van groene sap, zal de release van chlorofyl helpen evenwicht uit ons lichaam en maken ons voelen zich meer fris en levendig.

5. schraap je tong

Ok, dit klinkt een beetje 'EBB, is het niet? Maar als je eenmaal begint met je tong in de ochtend schrapen, je gewoon niet wilt stoppen.

Een gezonde tong betekent een gezonder je. Je adem ruikt fris, en je mond zal worden ontdaan van schadelijke stoffen die zich vastklampen aan uw taal. Hij hoeft niet eens nodig om ofwel pijn doen, omdat je een tandenborstel of een eenvoudige lepel om het schrapen te doen kan gebruiken.

Net weg van het mes lade blijven, toch?

6. lopen om te werken

Mits je leven niet een miljoen mijl weg van het werk, waarom niet daar lopen in plaats van springen in de auto? Wandelen is een geweldige manier om gezond te krijgen zonder het gevoel uitgeput, en stimuleert een reeks van spieren en onze geest.

Om het werk te voet verbeteren, kunt u integreren met een positieve muziek. Op deze manier, je krijgt te oefenen en heeft een anti-stress voordat een werkdag begint. In plaats van uw collega's, wordt u omhelzen hen!

7. Vermijd een groot ontbijt

Het is belangrijk dat je eet ontbijt, hoewel velen van ons blijven om het hoofd te werken op een lege maag. Wat belangrijk is, is dat we voorkomen dat een groot ontbijt.

Stevig ontbijt bombarderen de dag spijsvertering snel, en ze zullen gewoon het gevoel traag en moe voor de komende uren. In plaats daarvan, kan het willen vasthouden aan een kleine schotel die is gevuld, geeft je energie, maar dat is niet beladen.

8. oplossen van een puzzel

Je zou niet het gevoel heel moe na een nacht slaap, en vervolgens in de stemming van een puzzel. Maar eerlijk gezegd is er een kleiner aantal betere manieren om wakker te worden van de hersenen, die de voltooiing van een puzzel.

Bij het ontwaken, onze hersenen zitten vol spinnenwebben en we zijn niet in onze A-Game. Maar als je een belangrijke dag komen, waarbij u tot uw scherpste, je kon veel slechter doen dan een kruiswoordraadsel, een sudoku puzzel of een woordzoeker te voltooien.

Uw hersenen zullen theater zijn en je mentale reflexen zullen hun prijs uit te voeren. Probeer het!

9. Vermijd te veel koffie

Velen van ons genieten van een regelmatige kop van Joe in de ochtend, en sommige zelfs genieten van twee. Maar cafeïne, ondanks de verbetering van onze waakzaamheid, is eigenlijk alleen maar maskeren de diepere problemen, zoals het gebrek aan slaap.

In plaats van overbelasting van stimulerende middelen in een keer, waarom niet uw slaap schema te passen, zodat je meer rust in de nacht? Het is een welkome afwisseling om uw ochtendritueel die uw gezondheid zal verbeteren en ervoor zorgen dat uw lichaam niet vertrouwen op stimulerende middelen voor een boost.

10. Make love

Oke, dit is een super-fun ochtendritueel, maar vereist naleving van uw partner. Ochtend vrijen is een geweldige manier om je dag uitstappen om de juiste start, en het verbetert ook uw gezondheid.

Je lichaam krijgt een schok van energie op hetzelfde moment het releases stress, daardoor gelukkiger maken. Nog beter, zult u jonger voelen, en je hoofd om te werken na te denken over een mooie ochtend als deze. Geweldig!

Het allerbelangrijkste van een ochtend ritueel dat is eigenlijk net. Als je niet wilt, zul je jezelf moeten doen meer kwaad dan goed. Dus iets dat je daadwerkelijk krijgen plezier uit en je leven veranderen vandaag te vinden!

Wat is uw favoriete ochtendritueel?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha