10 ochtend rituelen die kan helpen bij het verbeteren van uw dag en het verbeteren van uw leven10 ochtend rituelen die kan helpen bij het verbeteren van uw dag en het verbeteren van uw leven

Het is verbazingwekkend wat een eenvoudige ochtendritueel voor de rest van de dag kunt doen. E 'kan de juiste toon te zetten, en kan de productiviteit te verhogen.

Al het beste goeroes en ondernemers adviseren ochtend rituelen. Tim Ferris, de auteur van het mega-succes van The Work Week 4 uur, tanden poetsen, bellen beetje 'van water en zet zijn thermoskan en thee

onmiddellijk

bij het ontwaken. Dan schrijft een vermelding in zijn dagboek 's morgens, zonder eten of het gebruik van het internet, op dit punt.


Het is een eenvoudige oefening, maar het is een die je krijgt in de juiste stemming voor de rest van de dag. Te zien, wat er gebeurt als we wakker worden in de ochtend is dat we een volledig schone lei. Dit betekent dat we een grote, productieve dag kan hebben; of hebben we de mogelijkheid om een ​​luie dag waar we letterlijk iets gedaan hebben.

Dus, laten we een kijkje nemen op 10 geweldige ochtend rituelen die kan bijdragen tot een verbetering van uw dag en het verbeteren van uw leven.

1. wakker eerder

In principe kun je niet echt een ochtend super-productief tenzij je wakker wordt een beetje 'voor. Als je in bed tot 10:00, voortdurend druk op de snooze-knop op je wekker, zul je de mogelijkheid om de juiste toon te zetten voor de rest van de dag te missen.

Vroeg wakker betekent niet alleen je meer tijd hebt, maar het betekent ook dat u productief zijn geweest, terwijl iedereen nog in bed. Dit kan voelen

werkelijk

excellent. Alleen de wetenschap dat je een paar stappen voor andere mensen is genoeg om je te bekrachtigen.

2. Luister naar Uplifting Music

Er is niets erger dan wakker worden in de ochtend en luister naar de bouwers hameren op het asfalt buiten. Niet alle rumoerige kinderen springen in de straten op hun weg naar school te noemen. Nachtmerrie!

Maar het blokkeren van deze geluiden en ze te vervangen door iets meer verheffend is eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is je muziek! Luisteren naar uw favoriete get-go muziek zal helpen om u in de juiste gemoedstoestand. Het zal je honger voor de actie te maken.

3. lach Yourself

Ochtend Rituelen kunnen ook super eenvoudig. Oke, glimlachend naar jezelf in de spiegel kan vreemd klinken uitstekend, maar het is heel vreemd als je zou denken. Glimlachend op jezelf is een geweldige manier om je zelfvertrouwen te vergroten, krijgen in een positieve ingesteldheid.

Je bent in principe zegt tegen jezelf dat je klaar om op niet alleen de dag over te nemen zijn, maar over de hele wereld gek. Je zegt tegen jezelf dat

Ze zijn

goed genoeg, en dat je gaat om het moment te grijpen. Immers, we houden allemaal van wanneer iemand lacht naar ons, want het maakt ons een goed gevoel. Glimlachen is besmettelijk, dus een glimlach naar jezelf!

4. Begin met een Smoothie

We hebben allemaal gehoord van de uitdrukking "Breakfast of Champions", maar hoe vaak hebben we gezien spek, worstjes, gebakken eieren en gebakken aardappelen te vullen deze zogenaamde kampioenen van het ontbijt? Tuurlijk, ze zijn lekker, en er ook voor zorgen dat we doen een goede baan in te vullen. Maar ze zijn ook verzadigde vetten slecht dat onze gedachten vertroebelen en laat ons energie. Dit is

niet

een ontbijt intelligent als we proberen om productiever te zijn.

In plaats daarvan, kan het willen een groene smoothie. De lift je kunt krijgen van een van deze is geweldig, en het doen kost veel minder tijd om een ​​volledige gebakken ontbijt te doen. Hier is een ongelooflijk heerlijk recept: slechts een blender, 3 handenvol verse spinazie, twee bevroren bananen, 1 eetlepel ahornsiroop en een glas. Voila!

5. Oefening voor zeven minuten

Dit is één van die eenvoudige ochtend rituelen die kan zeker verbeteren van uw leven. Normaal gesproken zouden we verwachten gewoon ronden ochtend oefeningen voor tien minuten. Maar die drie minuten langer eet gewoon verder in je 's ochtends, en we Hier zijn manieren om deze tijd van de dag te verbeteren.

Ja, zeven minuten is alles wat je echt nodig hebt. En 'genoeg tijd af te schudden elke lethargie je je voelt, maar het is ook niet te veel, dat het begint met een aanslag op uw tijd.

6. Drink water

Na een zware nacht dutten, je lichaam gaat om wakker uitgedroogd. De beste manier om dit te genezen is om water direct na het ontwaken drinken. Veel mensen uit te reiken voor een kop van Joe in deze tijd van de dag, maar wilt u misschien laat de koffie voor een uur. Water prikkelen veel meer en zet de vloeistof in je lichaam.

U kunt zelfs vinden dat je niet eens meer dan koffie nodig! .

7. Schakel het Nieuws

Nooit had de bus of de trein in de ochtend alleen te vinden vol met mensen die het lezen van de krant? Het is zo gemakkelijk om de krant te lezen op de drive om te werken, hoe om te gaan en helpt geven je iets te doen op een overvolle bus vol vreemden.

Maar vroeg het lezen van het nieuws in de ochtend kan een wolk werpen over onze geest. Wat betekent het lezen van negatieve nieuws niet voor de manier waarop we denken? In plaats daarvan stellen we voor dat je de handel het nieuws naar iets meer stimulerend. Dit kan een boek, een YouTube-video, of zelfs een podcast zijn. Krijg je hoofd tikken met positieve gedachten.

8. uitgedrukt dankbaarheid

Wilt u uw leven, die in wezen betekent dat je wilt om gelukkig te zijn te verbeteren. Eén van de manieren om gelukkig met uw leven te voelen is dankbaar voor wat je hebt te zijn. Wakker worden en dankbaarheid om nog een dag om het meeste te maken hebben, in feite je in een positieve mindset kunt zetten en de productiviteit te verbeteren.

Ook, hoe vaker je dankbaarheid, hoe kleiner de kans dat u last heeft van negatieve gedachten de hele dag.

9. Noteer uw taken

Wat heb je vandaag gedaan? Schrijf het!

Schrijf uw taken voor de dag is een goede manier om ervoor te zorgen dat ze krijgen alles gedaan dat moet worden gedaan. Niet in slagen om een ​​lijst van de activiteiten van de dag betekent dat het bijna geen tijd om alles af te ronden, en leidt ook tot uitstel. Het gebrek aan prioriteit is in feite de belangrijkste reden waarom we afschrikken om dingen te doen. Dus, schrijf uw taken en een lijst van hen in volgorde van belangrijkheid.

10. start werk vroeg

Als u vanuit huis werkt, of als u een opdracht voor het werk dat je kunt voltooien thuis voordat het werk begint in het kantoor, zou je je meest moeilijke taak gedaan eerste ding in de ochtend.

Volgens het onderzoek, onze wilskracht is hooguit nadat we aten ontbijt. Dus als je een professionele verantwoordelijkheid die je hebt uit te stellen voor eeuwen, altijd snel gedaan zal u in de juiste mentaliteit voor de rest van de dag.

Wat is uw favoriete ochtend rituelen die uw leven verbeteren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha