10 NUTTIGE TIPS SCHOONHEID en trucs voor hectische ochtend10 NUTTIGE TIPS SCHOONHEID en trucs voor hectische ochtend

Wanneer u vergeet het alarm in te stellen, of je te een paar keer drukte op de snooze-knop, hebben ze niet altijd tijd voor de volle schoonheid regime. Dus, geen paniek, en niet proberen om alles sneller te doen, lees deze tien tijdbesparende beauty tips en trucs die u zullen helpen u klaar in de ochtend hectische krijgen:

1. Vervang foundation en bronzer met een getinte moisturizer

U kunt twee banen combineren in één, met een getinte moisturizer in plaats van de stichting en bronzer. Kies een kleur iets donkerder dan de huid toon, om u een warme teint op zoek naar snel te geven.


2. Wacht niet te lang op de lippen te brengen

U kunt leeftijden besteden aan uw lippen met lippenbalsem, achtergrond, lippenstift en lipgloss. Bespaar tijd en krijg je een all-in-one, multi-tasking. Kijk rond de tellers van schoonheid en je zult merken dat je hydraterende kunt kopen, kleuren balsems die perfect zijn voor die ochtenden hectisch zijn.

3. Investeer in een badmuts

Als je nauwelijks tijd alles klaar te krijgen in de ochtend, dan hebben droog je nat haar is het laatste wat je wilt doen. De eenvoudigste oplossing is om een ​​badmuts te kopen. Het is misschien niet de meest glamoureuze accessoire blik in je garderobe, maar zeker bespaart u een beetje 'van de tijd.

4. Gebruik een droge shampoo

Zoals we al zeiden, we willen niet dat je haar nat in de ochtend druk, dus als je haar op zoek is naar een beetje 'vet, met een droge shampoo en al snel om het probleem op te lossen. Als u een droge shampoo, dan is een licht afstoffen van babypoeder zal het werk te doen.

5. Bevochtig tijdens het douchen

Een andere manier routine ochtend uit te snijden een stap in uw schoonheid is hydrateren in de douche. In plaats van een douche, droge en dan hydrateren, gebruik dan een lotion voor het lichaam-in douche en de twee krijgen werk gedaan in de helft van de tijd.

6. Heb wat doekjes bij de hand

Ze hebben altijd een truc doekjes klaar en op deze wijze is het mogelijk om fouten snel herstellen. Ze zijn ook goed voor het verwijderen van make-up of deodorants die kan krijgen op de kleding.

7. tijd aan eyeliner niet verspillen

Eyeliner kan arbeidsintensief en tijdrovend zijn, dus spring op alle drukke ochtenden. Twee lagen mascara zal u allen de definitie en volume dat u nodig heeft.

8. Krijg een lichte make-up tas

Te versnellen het zoeken naar wat je nodig hebt, maak een kit met alle benodigdheden en bewaar ze in een make-up tas duidelijk. Op deze manier zul je in staat om te zien wat je nodig hebt, en maak kennis met een blok sneller.

9. Houd je wenkbrauwen netjes en opgeruimd

Probeer niet plukken wenkbrauwen als je in een haast, zal het enige tijd duren en kan gemakkelijk omslaan in een ramp. Houd je wenkbrauwen goed verzorgd, hoewel, doe het alleen als je een beetje 'tijd. Nette wenkbrauwen er niet alleen geweldig uit, maar ze zullen minder make-up ook nodig in de ochtend.

10. Houd het simpel

Het kan mooi zijn, met slechts een minimum aan make-up, zodat wanneer de ochtend is een hectische, probeer niet om dingen te compliceren. Als je echt in een haast, dan kunt u wegkomen met slechts enkele lippenstift en nog steeds ziet er geweldig uit

Wat is uw favoriete beauty tips en trucs voor de hectische ochtend?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha