10 NUTTIGE TIPS REIZEN DUITSLAND10 NUTTIGE TIPS REIZEN DUITSLAND

Duitsland staat bekend om zijn bruisende steden Hamburg en Berlijn, het uitgestrekte landschap van Beieren, prachtige kastelen en fantastische feesten. Het land is een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa, dus als u reist naar Duitsland dit jaar, hier zijn enkele tips die u moet weten, tijdens een reis naar Duitsland:

1. Zorg ervoor dat u contant geld bij je

Als je naar Duitsland, zorg ervoor dat u contant geld mee te nemen, omdat veel restaurants en winkels niet accepteert.


2. Altijd op tijd

Een van de belangrijkste reistips Duitsland - om te proberen om altijd op tijd. Wat heb je gehoord over de Duitse punctualiteit is niet helemaal een mythe. En 'het beschouwd als zeer onbeleefd te laat, in Duitsland zijn, dus altijd voor zorgen dat u zich in de tijd. Als u een ontmoeting met de Duitse vrienden en je weet dat je te laat komen dan bellen hen te laten weten.

3. Duitsland kunnen koud

Hier is nog een handige reistips Duitsland - pak een aantal warme kleding voor uw bezoek in Duitsland, vooral als u reist tussen oktober en april, dus moet u ervoor zorgen dat u jassen, sjaals en hoeden in de koffer.

4. Shake hands als je mensen te ontmoeten

En 'normaal om handen te schudden met mensen die zijn geïntroduceerd in Duitsland, waaronder vrouwen en kinderen. En 'het beschouwd als zeer onbeleefd niet.

5. Laat het Oktoberfest niet missen!

Een van de meest iconische van de Duitse tradities is het jaarlijkse festival van bier wereldberoemde Oktoberfest. De belangrijkste festival wordt gehouden in Monaco, maar zijn er vieringen in heel Beieren. Meer dan zes miljoen mensen per jaar bezoek aan Beieren waar ze genieten van het festival fanfares, eten en natuurlijk bier.

6. Transport

Het Duitse systeem van het openbaar vervoer is een van de beste die er is in Europa, dus je zult geen moeite om rond te hebben. Als u reist met de trein, maar beseffen dat de hogesnelheidstreinen kan erg duur zijn en waarschijnlijk kon reizen handiger om een ​​kaartje voor de trein langzamer te kopen.

7. Tipping etiquette

In Duitse restaurants, zult u over het algemeen vinden dat de service is toegevoegd aan je account. Het is nog gebruikelijk, hoewel in tip toe, van ongeveer 5% tot 10%, met afronding ten belope van een volledige hoeveelheid euro.

8. een weg niet oversteken op een rood licht

Volgende tip reizen in Duitsland is om alle borden voor voetgangers oversteken van een weg te gehoorzamen. Als u steken wanneer het rode licht wordt weergegeven, niet alleen krijg je afkeurende blikken en opmerkingen van de lokale bevolking, is het waarschijnlijk ook een boete krijgen.

9. Probeer de straat eten

Een andere goede reistips Duitsland is om te proberen de straat eten. Vindt u tal van straatverkopers te vinden in Duitsland en het eten is lekker en goedkoop. Je moet proberen sommige Duitse worst terwijl u daar bent en je vindt er ook een aantal fantastische voedsel leveranciers in het Midden-Oosten en de Turkse ook.

10. leren een aantal van de talen

Veel Duitsers zijn vloeiend in het Engels, maar het is gewoon een soort van leren een aantal Duitse zinnen, althans gelieve en dank u. Twee andere zinnen die nuttig en soort gebruik zijn: 'Guten Tag', wat betekent 'hallo' en 'Guten Appetit', wat betekent 'goede eetlust', en wordt gezegd dat het voor het eten van een maaltijd.

Wat is uw favoriete reistips Duitsland?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha