10 nuttige tips over hoe u uw ROUTINEMATIGE RUNNING EASY10 nuttige tips over hoe u uw ROUTINEMATIGE RUNNING EASY

Niet iedereen wil om te trainen voor een marathon, en veel mensen gewoon lopen om fit te blijven. Voor deze mensen, die willen draaien voor de lol en willen niet half dood na voelen! Hier zijn tien eenvoudige tips om effectief uw run, maar nog steeds leuk en vrij gemakkelijk:

1. Run in uw eigen tempo

Niet een race, dan lopen in een tempo dat u vertrouwd mee bent, zelfs als je in een groep. En als iemand je overkomt, je hoeft niet in de verleiding komen om te proberen om weer terug te overwinnen! Laat je competitieve geest thuis en doen wat je prettig bij voelt.


2. Varieer uw reisroute

Niet dezelfde route niet elke dag in te nemen of je zal zeer verveeld en ongemotiveerd te krijgen. Verander de route of zelfs lopen dezelfde route in omgekeerde richting, tot je nieuwe dingen te kijken als je dat doet, dan zul je niet zo eentonig te krijgen en vinden het veel gemakkelijker.

3. Varieer de tijd van de dag te

Probeer draait op verschillende momenten van de dag. Dit zal het aantal nieuwe te verhogen, om dingen interessant te houden, en je kan zelfs een tijd van de dag waarop is makkelijker voor u te vinden.

4. Warm up voor

Begin langzaam draait en u vindt het veel gemakkelijker om de hele afstand af te ronden. Geleidelijk halen het tempo als je je voelt dat je klaar bent en zal niet branden te snel.

5. Wijzig het tempo tijdens de race

Versnellen, vertragen, vertragen en weer versneld. Door het variëren van het tempo van het hardlopen, in de loop van de training zal blijven om uw hartslag te houden, maar zal de race een stuk makkelijker maken.

6. Run met een vriend

Wanneer je voelt dat je enthousiasme en de vlag, wordt uw vastberadenheid niet, dus er is niets beter voor uw bedrijf, een lopende partner te houden. Als er niets anders, wil je niet om je partner naar beneden, zodat je de motivatie om te blijven draaien zal geven.

7. Word lid van een club stromend

Zelfs beter dan een running mate, zo ongeveer twintig of zo? Lid worden van een club stromend kunt lopen gemakkelijker maken en een stuk leuker. U krijgt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en deel uw successen en dat zal zeker houden u gemotiveerd.

8. Voer het tempo

Of het nu klassieke metalen, of zware, een beetje 'van de muziek in je geest en in je oren zullen uw rit te maken lijkt veel gemakkelijker. Sluit de oortelefoon in je iPhone en laat scheuren met een paar van uw favoriete nummers, en voordat je het weet, zal de race voorbij en je zal wachten voor een nieuwe ronde!

9. Run, gewoon lopen!

Geen noodzaak om jezelf doelen stellen en strikte deadlines voor het racen, maar belangrijke doelstellingen zijn niet een slechte zaak. Wat we niet moeten doen, is het echter onrealistische doelen te stellen. Als u zich moe voelt, dan stoppen! Als je dat niet doet, zult u geen stimulans of energie om opnieuw te proberen morgen hebben.

10. Vergeet niet om uw ras te voeden

Als hardlopen begint om hard te voelen, dan heb je gedacht om meer te eten? Je kan proberen om gewicht te verliezen, maar als je het gevoel dat je niet kunt lopen, dan misschien gewoon niet de energie om het te doen. Je nodig hebt om te eten om uw rit brandstof. Dus, niet verhongeren jezelf!

Wat is uw favoriete tips voor het draaien?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha