10 nuttige tips over hoe te maken HUWELIJK TOEPASSING10 nuttige tips over hoe te maken HUWELIJK TOEPASSING

En 'de grote dag! Waarschijnlijk de grootste dag in je leven, dus je wilt dat het goed gaat en geldt make-up, evenals alles anders. Uw familie, uw familie en al uw vrienden zullen er zijn om u te kijken, en zo zal al die camera's, dus zorg ervoor dat de truc die u niet zal teleurstellen, zie onze top tien tips over hoe je make-up toe te passen bruiloft :

1. Praktijk

Onze eerste stuk van advies over hoe je make-up het huwelijk van toepassing is - de praktijk! Je weet dat de grote dag komt, dus je hebt genoeg tijd om je make-up te oefenen op voorhand. U bent waarschijnlijk gaan om genoeg nerveus op de dag, zodat je nu ervaart, krijg vrienden om foto's te nemen en op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u tevreden bent met het uiterlijk zijn.


2. Bevochtig

Voor het aanbrengen van een make-up, reinigen en hydrateren de huid. Wees voorzichtig met de moisturizer tot vette huid te maken, of de truc niet goed zitten, zal niet lang duren.

3. Prime

De flitser van de camera's zullen eventuele onvolkomenheden te markeren in je huid, als je een primer gebruiken, niet alleen van plan is om een ​​basis te maken voor de rest van de make-up, maar ook een hulpmiddel om grote poriën en fijne lijntjes te dekken.

4. Breng langdurige foundation en concealer

Gebruik een concealer om eventuele gebreken of kleine onvolkomenheden in de huid te verbergen en breng foundation tot een gladde, vlekkeloze huid algemeen te geven; en het heeft gekozen voor langdurige productformule ervoor zorgen dat duurt de hele dag. De trouwdag kan je emotionele en blozen veel, dus de beste basiskleur te gebruiken voor een concealer is geel, want dit is het beter om roodheid te verbergen.

5. Wenkbrauwen

Als je oog make-up, van toepassing voor of na de oprichting wordt vaak gedebatteerd. Sommige mensen zeggen dat het beter is eerst, dan als er een terugval oog make-up, zal het gemakkelijker zijn om duidelijk te maken, voor het aanbrengen van foundation. Als het gaat om je wenkbrauwen, vergeet niet om een ​​definitie te maken en ingrijppunten een paar dagen voor uw bruiloft, om tijd te geven voor eventuele roodheid naar beneden te gaan, en alleen de vorm en definieer een wenkbrauwpotlood of wenkbrauw gel resistente water op de grote dag.

6. Eye Lashes

Open je ogen en het frame dat glanzende look van het geluk met een toepassing van mascara, maar vergeet niet om het gebruik van een waterdichte, want zelfs de zwaarste van ons gooit een scheur in de loop van een huwelijk. Sommige meisjes doen wimper extensions of valse wimpers te gebruiken op je trouwdag, dus proberen, experimenteren en te zien wat u het beste uitkomt ...

7. Blush

Geef je gezicht een roze gloed door het aanbrengen van een beetje 'van blos op de appels van je wangen. Solliciteer zachtjes met je vinger en vervolgens mengen met een make-up kwast. Doe dit geleidelijk aan, echter, om te voorkomen dat het aantrekken van te veel of je eruit als een van die poppen met rode wangen lichte ...

8. Poeder

Om uw make-up set, gebruik dan een dun laagje transparante poeder, vooral op de T-zone, die kans lopen om vet te kunnen zijn.

9. Lips

Breng een kleine hoeveelheid van de stichting op de lippen, en dan passen de lippenstift van uw keuze en zeker aan te denken om je lippenstift mee te nemen voor toekomstige touch-ups. U krijgt langdurige lippenstift, maar pas op dat ze je lippen kan drogen vrij snel uit.

10. Ten slotte

Eindig met een lichte nevel van mist finish. Deze afwerking producten bevatten een speciaal polymeer, die zal helpen je make-up op hun plaats blijven voor langer.

Elke andere tips en trucs over hoe je make-up bruiloft toe te passen? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   0
Maart 15, 2015 | 17:38:43 | later 7 uur

Prachtig artikel! Dit is het soort van infoгmation die moeten worden shаred rond het web. . Thanks =)

  2   1
Maart 15, 2015 | 23:48:47 | later 13 uur

Greetіngs uit Ohio! Ik ben verveeld tot tranen ѡork dus besloot ik om blader je blog op mijn iPhone tijdens de lunchpauze. Ik liҡe informatie provіde hier en kan niet wachten om u een kijkje te geven ѡhen ik thuiskom. Ik ben verbaasd hoe snel je blog geladen op mijn telefoon .. Ik ben niet eens usіng WiFi, 3G alleen .. Echter, ongelooflijk site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha