10 nuttige tips over HOE 'excuus' zeggen tegen je jongen10 nuttige tips over HOE 'excuus' zeggen tegen je jongen

U kunt uw charme en vrouwelijke puppy ogen gebruiken om hem heen, als je wilt, maar soms wat je echt nodig hebt is een goede verontschuldiging en gevoeld. Het is niet nodig om naar beneden te gaan op zijn knieën en vraag om vergeving, maar als je weet dat je in de verkeerde, dus het is eerlijk om te zeggen dat het je spijt. Het overkomt iedereen op een bepaald punt, iedereen kan fouten maken, en dus hier zijn tien tips over hoe om zich te verontschuldigen voor uw tiener.

1. Wees eerlijk met uw excuses

Om te zeggen 'het spijt me', als je echt serieus zal je kijkt als een nukkig kind niet. Als je wilt zeggen, zeg dan hoe. Het gaat niet over het feit dat een winnaar of een verliezer in een argument; het gaat om het herstellen van de schade die zou kunnen worden gedaan.


2. doe het in persoon

De beste manier om zich te verontschuldigen is te doen voor jezelf en om het te doen in prive. Films kunnen maken van een grote, openbare gebaar van verontschuldiging ziet er geweldig uit, maar in het echte leven, moet de verontschuldiging serieus genoeg worden genomen om te doen als je alleen bent.

3. Probeer om dingen te zien vanuit zijn standpunt

Zet jezelf in zijn schoenen en begrijp zijn standpunt. Denken over hoe je je zou voelen als je de ene aan de ontvangende kant was geweest, en zeggen dat je begrijpt hoe ze zich voelt zal hem laten weten dat excuses oprecht zijn.

4. Probeer niet om excuses te maken

Als je in de verkeerde, geef het dan en niet proberen om excuses te maken voor wat je gedaan hebt. Er moet een 'maar' in excuses, excuses, want het zal alleen de effectiviteit van excuses te verdunnen.

5. Luister evenals talk

Na uw verontschuldiging, laat hem zijn zegje ook. Een excuus om niet onmiddellijk de zorg van alle pijn en hij wil praten over dit. Laat me uitleggen waarom wat je deed zo veel pijn doen en proberen te bewijzen dat je het begrijpt.

6. Leg uw acties

Als je iets echt slecht heb gedaan, dan is het zeer waarschijnlijk dat je vriendje een verklaring als een excuus nodig. Vertel hem de waarheid en leg uit waarom je deed wat je deed, leugens en halve waarheden niet erger maken.

7. Probeer niet om de schuld op hem

Toegeven dat als je een fout hebt gemaakt, probeer niet om de schuld te dragen aan hem. Iets te zeggen als 'Het spijt me, maar je deed het voor mij' is niet echt een excuus helemaal niet, het is een excuus. Maak uw excuses klinkt vals en niet helpen om eventuele kloven tussen de twee van u te genezen.

8. Doe wat je kunt de verkeerde naar rechts

Zeg hem dat je wilt om dingen recht te zetten en te bieden om te doen wat nodig is om het te doen. Echter niet, beloof iets en dan niet doorzien, of zullen er tien keer erger hebben gemaakt.

9. Vertel hem dat je van hem houdt

Als iemand heeft gekwetst door de persoon die ze liefhebben, die hen kan maken in twijfel het hele rapport. Zorg ervoor dat je je vriendje te vertellen dat je hem zal houden en dat je echt spijt van wat je hebt gedaan, omdat je hem reden kan hebben gegeven om te twijfelen dat u de zorg over hem.

10. Geef het tijd

Afhankelijk van wat het was dat je dat niet deed, kan het enige tijd voor de wonden te helen te nemen. Maak niet de fout te denken dat een verontschuldiging alles beter meteen weer zal maken, niet te maken. Als je dat doet, zal het lijken alsof u niet serieus nemen van de situatie.

Elke andere tips over hoe om te zeggen 'sorry' voor een jongen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha