10 NUTTIGE TIPS make-up voor kleine ogen10 NUTTIGE TIPS make-up voor kleine ogen

De grootte en vorm van uw ogen worden bepaald door je genen of, met andere woorden, je krijgt wat je bent geboren, dus er is veel dat gedaan kan worden om ze te veranderen. Er is veel dat gedaan kan worden, echter met make-up te maken elk oog grootte er mooi en geweldig. Als je geboren bent met kleinere ogen, maak je geen zorgen over het! Lees deze tien eenvoudige make-up tips en ontdek hoe je kleine ogen pop te maken:

1. Markeer onder de wenkbrauw

Pas een lichtere kleur net onder de wenkbrauw, en maak je ogen kijken helderder en groter. Houd in gedachten dat de gebieden waar je anders een schaduw zou kunnen krijgen altijd maken het vooruit, visueel te verlichten.


2. Gebruik een concealer voor donkere kringen

Als je donkere kringen onder de ogen, dan zal ze kleiner uitzien. Gebruik een concealer in dit gebied dat is een tint lichter dan je natuurlijke toon en zal echt uw ogen kijken helderder en opvallen, en zal je look jonger te maken.

3. Houd je wenkbrauwen goed verzorgde

Omdat je kleine ogen, kan wenkbrauwen lijken meer op de voorgrond. Houd ze goed onderhouden en ervoor te zorgen dat er geen losse haren. Dit zal helpen om de ogen te openen en maken ze groter lijken.

4. Laat de eyeliner niet overdrijven

Geen Circe, compleet met uw eyeliner te maken, maar houd het in de buurt van de wimperlijn buiten. Eyeliner alleen donkerder te kleine ogen waardoor ze nog kleiner lijkt. Toepassing eyeliner om tweederde van je oog, vanaf het midden van de bovenste wimperlijn en de uitbreiding van de coating een beetje 'over de buitenste hoek van het oog; Het zal verfijnde elegantie toe te voegen aan je look en maak uw ogen groter lijken. Vermijd het toepassen van donkere eyeliner op de onderste wimperlijn, omdat dit alleen maar kan uw ogen kijken kleiner.

5. Zorg voor de binnenste ooghoek

Naast een grote en handige trucs om kleine ogen te maken is het verzorgen van de hoeken. Markeer de binnenste hoeken van de ogen met behulp van witte of een lichte schaduw van oogschaduw, toe te passen in de buurt van de traanbuis en zal onmiddellijk de illusie van meer grote, heldere ogen geven.

6. Gebruik glans en kleur

Een beetje 'glitter toe te voegen aan het oog make-up kan ook een opvallend effect. Ervaar een beetje 'en proberen om kleur te gebruiken, met een beetje' reflexen. Het zal de ogen te benadrukken en maken ze aantrekkelijker, groter en helderder uit.

7. Curl wimpers

Curling wimpers een goede make-up die nuttig niet alleen voor kleine ogen kunnen zijn, maar elke vorm en grootte van de ogen te verbeteren. Maak curling wimpers een vast onderdeel van je make-up routine. Dit zal zeker open je ogen en maken ze schitteren.

8. Behandel gezwollen ogen

Gezwollen ogen zal het effect van het maken van uw ogen lijkt gedeeltelijk gesloten hebben, die ervoor zorgt dat uw ogen kijken nog kleiner, zodat de behandeling van gezwollen ogen met plakjes komkommer of verse aardappelschijfjes, te helpen om de zwelling naar beneden .

9. Gebruik verlenging mascara in combinatie met een volumizing

Een van de grote make trucs voor kleine ogen twee verschillende soorten mascara. Na gekrulde wimpers, toepassing mascara verlenging formule en dan, breng dan een volumegevende; groot volume en lengte prachtig: op deze manier zul je dubbel voordeel te krijgen. Focus op de bovenste wimpers bij de toepassing van mascara en dit zal helpen om uw ogen groter lijken en open.

10. Gebruik een primer ooglid

De toepassing van een primer een gladde ondergrond voor oog make-up te maken en ervoor te zorgen dat je make-up blijft langer. Dit is altijd een goed idee, als je kleinere ogen, omdat al uw 'opening van de ogen' inspanningen make laatste hele dag.

Wat is uw favoriete make-up trucs voor kleine ogen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha