10 nodig Tips voor haarverzorgingHaar is een belangrijk onderdeel van uw totale persoonlijkheid en vervolgens haarverzorging is een belangrijk onderdeel van uw schoonheid regime. Hoewel het belangrijk is om te zorgen voor uw mooie lokken neem niet te veel geld en tijd doorbrengen in het verzorgen van hen als u volgen enkele eenvoudige tips.

Dagelijks Tips voor haarverzorging


Tip 1: Maak haar olie je beste vriend

Ik weet dat de toepassing van de olie een tijdrovend proces en soms een beetje 'rommelig kan zijn, maar een goed haar olie massage stimuleert de bloedtoevoer naar die vlechten benadrukt. U kunt kiezen uit een heleboel opties- amandelolie, kokosolie, olijfolie ook onze essentie van mosterd. Dit is een van de oudste Indische haarverzorging tips ooit.

Tip 2: Zeg nee tegen hitte

Styling hitte heeft de neiging om haar te beroven van al het vocht en glans. Dus is het beter om het drogen te voorkomen, rechttrekken en curling mogelijk. Op de momenten dat niet wilt dat uw haar te stylen, gebruik dan een warmte beschermen balsem of conditioner om schade te beperken.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Gideon

Tip 3: Koud water is je beste vriend

Zoals we het warm water om de poriën van ons gezicht en koude openen om ze te sluiten, hetzelfde concept geldt voor onze haren ook. Giet nooit warm water op je haar, omdat het de natuurlijke olie die je haar heeft verwijdert. Gebruik lauw water voor de eerste spoeling, shampoo en de conditie van je haar zoals gewoonlijk en gebruik dan koud water voor uw laatste spoeling. Dit is een van de goede tips voor haarverzorging die iedereen zou moeten volgen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Spring Dew

Tip 4: Wrijf je haar met een handdoek is een grote nee

Wrijven natte haren met een handdoek veroorzaakt breuk. Nat haar is gevoelig voor breuk dus behandelen ze zeer zorgvuldig om onnodig verlies van haar te voorkomen. Wikkel altijd het haar voorzichtig in een handdoek en laat het absorberen wat vocht. Dit voorkomt ook dat het optreden van gespleten haarpunten

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door stevetulk

Tip 5: Krijg een kapsel regelmatig is een goede gewoonte

Hoewel het fabeltje dat snijden helpt in je haar groei echter een reis naar uw salon elke 6- 8 weken helpt het haar om gezond en sterk te zijn. Het kapsel moet niet een drastische één elke keer, het moet gewoon consequent te zijn. Een regelmatige structuur voorkomt gespleten haarpunten en scheur van de bomen die helpen je mooie haar in perfecte gezondheid te behouden

Bron: getty

Tip 6: Kies zorgvuldig uw haaraccessoires

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Steven Depolo

Tip 7: Verwen je haar

Net als de huid haar ook last van de dagelijkse slijtage, en wordt beïnvloed door omgevingsfactoren zoals zonlicht, wind, koude temperatuur, droog geworden als gevolg van een alledaagse stijl die een diepe conditioning behandeling vereist-doordringende de kuur, minstens een keer per week om ze in een toestand te houden helder en glanzend.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door anneheathen

Tip 8: Zeg vaarwel tegen haar borstel en kam hallo

Om breuk te voorkomen, en statisch in je haar, in plaats van het gebruik van een borstel met behulp van een grove kam om het haar wirwar-DE. Als u wilt een borstel te gebruiken, gebruik een platte borstel, maar zorg ervoor dat je het niet te gebruiken op nat haar.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door jasleen_kaur

Tip 9: Satin is goed

Haar met statische is de nachtmerrie van elk meisje. Om gebruik te voorkomen satijnen kussenslopen statisch minimaliseren opbouw van statische elektriciteit in uw haar in tegenstelling tot die van katoen die toenemen

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jessie Pearl

Tip 10: Geen behoefte om uw shampoo vaak veranderen

En 'een andere mythe dat het haar wordt gebruikt om een ​​bepaalde shampoo en conditioner en dan niet goed werken voor hen na een punt van de tijd. Het is waar dat product build optreedt in het haar, maar om zich te ontdoen van die net mix een beetje 'van zuiveringszout met uw favoriete shampoo om de twee maanden en tien blijven gebruiken die shampoo en conditioner.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door solylunafamilia

Yup dat is alles wat er nodig is om uw haar in goede conditie te houden! Maar alleen als je het in de gaten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha