10 NEW MOET-KNOW BEAUTY hack moet je proberen10 NEW MOET-KNOW BEAUTY hack moet je proberen

Het is vol met alle nieuwe of gewoon goed vergeten beauty tips gieten op ons voortdurend. Een deel van dit spul is goed, een beetje 'lijkt makkelijk, maar het blijkt rampzalig wanneer u thuis. Hier zijn tien eenvoudig te gebruiken hack schoonheid om te gebruiken in uw schoonheid routine:

1. Gebruik moisturizer om uw stichting te verlichten

Het kan iedereen overkomen - de stichting ziet er precies goed voor u in de winkel, maar dan blijkt een schaduw of zelfs een paar tinten te donker voor uw huid. Maak je geen zorgen, voeg een beetje 'van moisturizer en zal helpen verlichten het.


2. Stichting vermindert blush

Als u overdreven roodheid en hebben geen tijd om het schoon te maken en helemaal opnieuw te beginnen, gewoon gebruik maken van een beetje 'stichting om het neer toon niet. Make-up artiesten zeggen dat het effect nog beter op deze manier dan met slechts blozen zijn. Als je vers van de stichting zijn, gebruik concealer plaats, maar zorg ervoor dat het product van hetzelfde type en grootte te gebruiken als je blush: gebruik poeder stichting als de blos is poeder-blush, foundation of gebruik crème als u crème blush gebruiken.

3. Gebruik de concealer over een groter gebied

Meestal, als je de wallen onder zijn slapeloze ogen te verbergen, hebben we de neiging streng in dat gebied beperkt op waar de tassen zijn te zijn. In feite zal het effect beter zijn als u schetsen met type concealer driehoekig gebied tussen het buiteneinde van het oog, de basis van de neus en het midden van de wang. Probeer het maar, wij zijn ervan overtuigd dat u het effect houden!

4. Verwijder je make-up met olijfolie

EN 'goedkoper dan reiniging en het is het beste voor je huid, omdat het niet alleen reinigt, maar voedt ook. Gebruik dezelfde manier als een gewone make-up remover te gebruiken. U kunt ook de olijfolie wrijven in de huid zonder al te veel make-up, in plaats van room. Als u niet olijfolie hebben, kokosolie te proberen, het werkt net zo goed!

5. Gebruik azijn in plaats van conditioner

Azijn, heeft met name appelazijn al eeuwenlang gebruikt om te verzachten, dus terwijl geen nieuwe schoonheid hack, moet een loonsverhoging. Het verzachtende effect is afkomstig van het zuur en voegt ook de kracht en glans aan uw sloten.

6. Behandel je haar om een ​​vorm van cacaoboter

Als je zwak, dun haar, het ontwikkelen van een routine wekelijkse maskers cacaoboter. Solliciteer boter, wrijf in de hoofdhuid en het haar, laat staan ​​een half uur, te wassen. In feite, kunt u cacaoboter te gebruiken op alle haartypes - versterkt het, het vermijden van het verlies van haar, en geeft extra glans.

7. diep reinigt je lippen met een tandenborstel

Ja, kunt u de borstel gebruiken niet alleen op je tanden, niet het soort van harde haren en gloednieuw verleend. Alleen van toepassing olijfolie aan uw lippen en gaan over het met dezelfde cirkelvormige beweging gebruikt om je tanden poetsen om zich te ontdoen van dode huidcellen te krijgen en in uw lippen verbetering van de bloedcirculatie.

8. blush of oogschaduw toe aan je lippenstift

In aanvulling op een massieve, matte afwerking, breng dan een blush of oogschaduw op de top van je lippenstift zal je lippenstift langer duren, dus je gebruikt voor speciale evenementen. Gebruik dezelfde of zeer dicht bij de schaduw van de blush of oogschaduw en voorzichtig toe te passen op lippenstift met een vinger. Het is gemakkelijk en het werkt!

9. Gebruik zuiveringszout als een exfoliant

En 'onschuldig en zeer effectief als een exfoliant. Maak een pasta van zuiveringszout en water en wrijf zachtjes. Spoelen. Zuiveringszout kan ook worden gebruikt in plaats van tandpasta, onder andere - het reinigt je tanden zo goed, verfrist adem en bleekt hen.

10. Slap, niet wrijven

Room, moisturizer, stichting, wat ik meestal wrijf in het gezicht, begon slapping op de site. Uiteraard betekent dit niet dat het zetten van grote hoeveelheden, betekent dit een andere toepassing techniek, die een gelijkmatige verdeling en meer besparing wat het ook is je het aantrekken van je gezicht zorgt.

Met al deze tips ter beschikking, vergeet dan niet de beste: de glimlach en gelukkig zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha