10 natuurlijke tips over hoe stinkende voeten te genezen10 natuurlijke tips over hoe stinkende voeten te genezen

Bekend bij de medische professie als Bromhidrosis, en voor de rest van ons hoe stinkende voeten, zweetvoeten kan gênant om u en vervelend voor mensen om je heen zijn. We hebben allemaal bacteriën groeien in het lichaam en meestal ons niet veroorzaken geen problemen bij allen. Wanneer u uw schoenen en sokken, hoewel, deze bacteriën worden gevonden in de perfecte donkere, vochtige plek om te vermenigvuldigen als een gek en het is de activiteit van de bacteriën die de geur veroorzaken. Iedereen kan lijden met stinkende voeten, maar kan gemakkelijk worden vermeden, dus lees scriptie tien natuurlijke tips over hoe je stinkende voeten voorgoed genezen.

1. Doe een paar schoenen om de andere dag

Ons eerste advies is simpel: niet dragen dezelfde paar schoenen twee dagen op een rij. De bacteriën die stinkende voeten veroorzaken houdt vochtige plaatsen, en als je het zelfde paar schoenen twee dagen te dragen in een rij, dan de schoenen zal niet de tijd die ze nodig hebben voor een goede droging te krijgen.


2. Houd je voeten schoon

Onze tweede plaats voor de hand liggende tip over hoe stinkende voeten te genezen is om ervoor te zorgen dat u uw voeten te wassen elke dag. In feite is het beste om te doen, vooral als u last heeft van slechte stinkende voeten, is om je voeten te wassen twee keer per dag met antibacteriële zeep en soda. Er zijn veel over-the-counter antibacteriële zeep die je kunt kopen, dat zal het werk doen.

3. Strooi bicarbonaat in je schoenen 's nachts

Wanneer je je schoenen uit 's nachts, geven het interieur van de schoenen van een dun laagje van zuiveringszout. Baking soda is een natuurlijke deodorant, dat de bacteriën die stinkende voeten veroorzaken doodt. Als je dit elke keer dat je je schoenen uit, en was uw voeten regelmatig met een antibacteriële zeep, zal het probleem snel verdwijnen.

4. Put trainers en sneakers in de vriezer

Sneakers en schoenen zijn de ergste overtreders aan stinkende voeten veroorzaken. Niet alleen het vocht vast te houden, is meestal ook dragen als je meer zweten, dus je kan meer drastische maatregelen om bacteriën te doden nodig. Zet je sneakers in een afgesloten plastic zak en laat ze in de vriezer voor een paar dagen en dat zal alle stenen doden dode bacteriën.

5. De essentiële oliën

Etherische oliën hebben een sterke antibacteriële eigenschappen en ze ruiken ook geweldig. Dus onze volgende tip over hoe stinkende voeten te genezen is om een ​​paar schoenen te behandelen met een etherische olie, dip een strook papier met de olie en laat hem in de schoenen 's nachts. De meeste van de essentiële oliën zal werken, maar tea tree wordt vaak gezegd dat de beste zijn om de zweetvoeten verslaan.

6. Azijn voetbad

Azijn op uw voeten wanneer al de geur niet lijkt misschien een goed idee, maar het doden van bacteriën zeer effectief. Gewoon genieten van je voeten in een oplossing van een half kopje appelazijn gemengd met vijf kopjes water gedurende vijftien minuten en spoel na met koud water na de voeten.

7. Exfoliate je voeten

Exfoliërende je voeten regelmatig is een andere nuttige tip over hoe stinkende voeten te genezen. Weg zal reinigen bacteriën uit de voeten en het verwijderen van dode huid, die een voedingsbodem kan worden voor geur maakt de bacteriën als het nat wordt. Het beste om te gebruiken voor dit zou de olijfolie, suiker en een paar druppels etherische olie. Dat zou je voeten te exfoliëren en je zou de antibacteriële eigenschappen van de essentiële olie te hebben.

8. Sage bladeren

Een andere goede tip over hoe stinkende voeten te genezen is om salieblaadjes gebruiken. Als u een aantal malen salieblaadjes droog en strooi het poeder in je schoenen, vermindert zweten en te bestrijden bacteriën die stinkende voeten veroorzaken. Sage is een samentrekkend, zodat de zweetklieren licht sluit. Het heeft ook anti-bacteriële en anti-schimmel, die ook de bacteriën die voet geur veroorzaken zal bestrijden.

9. Zwarte thee voetbad

Een voetbad zwarte thee is een andere prachtige suggesties over hoe stinkende voeten te genezen. Zwarte thee bevat looizuur dat is zeer effectief in het doden van bacteriën en thee ook sluiten de poriën te helpen stoppen zweten. Steile twee zakjes in drie kopjes kokend water, voeg dan een beetje 'koud water om het te koelen en geniet je voeten in het voor tien minuten.

10. Zout water laten weken

De eenvoudigste van alle voet doorweekt voor stinkende voeten is zout. Voeg een half kopje zout tot warm water en genieten van je voeten tien minuten in de oplossing. Het zout droogt op en doodt bacteriën ook. Dit is een geweldige oplossing voor zweetvoeten als je niets anders te worden gebruikt voor kasten.

Hoe je stinkende voeten te genezen? Wat zijn uw beste tips?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha