10 NATUURLIJKE ME PICK UPS10 NATUURLIJKE ME PICK UPS

Voor sommigen van ons, zijn we getroffen door halverwege de ochtend. Voor anderen, realiseerden we halverwege de middag. En 'het moment dat je voelt dat je ogen begint te tanen, zijn schouders slumping en concentratie afnemen en, eerlijk gezegd, het voelt alsof je een rustige dutje ergens! Zoals de meeste mensen zich niet kunnen veroorloven de luxe van dutten tijdens de dag, wanneer je begint te slaperig voelen, u bereiken voor een pick-me-up om je op te gaan, en dat betekent meestal een kopje koffie. Terwijl koffie doet de truc voor een tijdje ', de boost biedt het zal niet lang duren en zal waarschijnlijk houden u' s nachts wakker, dus lees deze tien geweldig alternatief voor cafeïne, natuurlijk, nemen in de loop van de dag.

1. Bananas

Bananen zijn een grote energie-booster en dat is waarom zie je zo veel mensen de sport snacks op bananen. Hoewel we niet kunnen garanderen dat bananen u zal maken een ster van het mondiale tennis klasse, die onmiddellijke boost van energie zal voorzien van glucose in hen, en een meer langdurige energie-inname van fructose die in hen ook.


2. Een glas water

En 'saai, en je verder te lezen over hoe je niet genoeg van dat spul drinken, maar een belangrijke oorzaak van de mensen die lusteloos voelen tijdens de dag is gewoon dat ze uitgedroogd. Als je voelt dat de vlag, mag u geen voedsel helemaal niet nodig, dus gewoon een glas water, en we zien dat het helpt.

3. Donkere chocolade

Niets van dat suggereert dat je eet een hele reep melkchocolade zuivel om u energie te geven, maar een paar stukken van donkere chocolade, zal geen kwaad bij allen te doen. Donkere chocolade, met mate, is een grote pick-me-up snack. Het bevat een beetje 'van cafeïne om je wakker wordt, en een beetje' suiker om een ​​beetje 'meer vermogen. Het is ook een goede bron van antioxidanten, die ook kan helpen om de energie te verhogen.

4. Ginger tea

Gember thee heeft een mooie verfrissende smaak die de zintuigen en de geest ontwaakt. En "veel beter voor u, dat cafeïne, of een suiker beladen energy drink, en het zal u alert blijven voor veel langer. Er zijn ook vele andere gezondheidsvoordelen die met gember thee, een daarvan is de mogelijkheid om stress, die een oorzaak van vermoeidheid tijdens de dag te reduceren.

5. Fruit

Als je combineren vruchten en noten, zal u een directe bron van energie uit de vrucht, een constante aandrijfvermogen van de noten, en het water in de vrucht helpen om gehydrateerd te krijgen. En vers fruit zal natuurlijke suikers om je energie reserves te verhogen. De beste vorm van de moer te eten voor energie is amandelen.

Bietensap en wortelsap 6.

Bietensap en wortelsap bieden een waaier van andere voordelen voor de gezondheid, evenals het verstrekken van een uitstekende bron van energie, zowel voor de lange termijn en korte termijn. De kracht van bieten als een pick-me-up is zo groot dat in een studie uitgevoerd door de Universiteit van Exeter, vonden de onderzoekers dat het drinken van bietensap gaf de mensen de kracht tot 16% meer dan oefenen die niet waren drinken van het sap.

7. Fruit en kaas

Een geweldige manier om je energie te stimuleren is om het fruit en vetarme kaas combineren voor een hapje. De kaas zal u eiwit, duurzame energie te geven, en je zult vruchten suikers te krijgen ook. Probeer het eten van een paar plakjes grapefruit met ricotta, de volgende keer dat je een crash in energie horen, en je zal het onmiddellijke effect het heeft op je energie voelen.

8. Eieren

Je kunt nooit vervelen van eieren, zijn er veel verschillende manieren waarop je ze koken, of u kunt gewoon eten een gekookt ei voor een snack wanneer je begint aan een ineenstorting van de energie komen te voelen. Eieren zijn rijk aan eiwitten die je energie geven en ook vitamine B, die de productie van energie helpt en verhoogt functioneren van de hersenen bevatten.

9. Pindakaas en fruit

Een andere manier om eiwitten en natuurlijke suikers die energie boost te krijgen is om de pindakaas, crackers en fruit te combineren. Pindakaas crackers, gelaagd met plakjes banaan op de top, geven alle energie die u nodig hebt, alles gecombineerd in een heerlijke snack.

10. Sta op en loop rond

Mensen zijn gewoon niet ontworpen om te zitten een bureau de hele dag en, na een tijdje ', bloedsomloop vertraagt, de spieren beginnen pijn te doen, en wat denk je, je begint te voelen moe. Neem regelmatig een pauze van je werk, sta op en beweeg elk half uur of zo, of ga voor een wandeling. Je weet maar nooit, je zou zelfs kunnen vinden dat je een pick-me-up niet echt nodig op alle.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha