10 natuurlijke dranken voor betere slaapSlaap voelt hemels na een vermoeiende dag. Maar slaaptijd kan voelen als een strijd voor slapelozen.

Worstelen om te slapen 's nachts of op te staan ​​in het midden en kijk naar de klok tikt weg met de frustratie zijn gemeenschappelijke kenmerken slapeloze. Slapeloosheid is een veel voorkomend probleem dat een negatieve invloed op je stemming, gezondheid, en soms verpesten de hele dag. De intensiteit van slapeloosheid is verschillend van persoon tot persoon, soms is het gewoon een nacht of twee van slapeloosheid en soms maanden van slapeloosheid.


Er zijn een aantal redenen die kunnen leiden tot slapeloosheid. Stress, angst, emotionele trauma of geneesmiddel ongemakkelijk zijn enkele van de factoren die tot deze slaapstoornis. Slaappillen of alcohol zijn twee van de vele opties, maar kan niet echt vaak gebruikt worden zonder negatieve gevolgen voor je gezondheid.

Gelukkig zijn er een aantal natuurlijke ingrediënten die helpen om slapeloosheid te verslaan en neem een ​​paar knipogen.

10 natuurlijke slaap-inducerende Dranken:

Hier zijn een paar drankjes die slaap op te wekken en kan worden thuis voorbereid met behulp van ingrediënten op natuurlijke wijze:

Cherry Juice en vanille:

Cherry is overvloedig rijk aan melatonine, een hormoon dat verantwoordelijk is voor ons slaappatroon en fietsen. Het toevoegen van vanille tot kersensap zullen profiteren aromaten, die verder slaap zal stimuleren. Pak het sap van kersen met een molen mixer en voeg 4-5 druppels vanille-essence aan. Een glas voordat je naar bed gaat en zie de kersen wonderen doen.

Verse lavendel-Kamille Thee:

Zowel lavendel thee en kamille zijn bekend om te ontspannen en kalmeren de zintuigen en de geest. U verzacht direct door het gehalte apigenen daarin. Apigenen een element gevonden in kruiden kamille, die ook wordt gebruikt in anti-angst pillen. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat lavendel aroma creëert slaperigheid en helpt beter slapen. Voeg kamille en lavendel knoppen om een ​​glas warm water, zodat het water het sap en de essentie kan halen. Verwijder de spruiten met behulp van een zeef en drinken voor het slapen gaan.

Melkachtig warme dranken (met honing en amandelen):

Hebben een glas warme melk is een oude praktijk. Melk bevat tryptofaan, dat maakt je slaperig en rustig gevoel. Het toevoegen van honing om een ​​glas warme melk zal zorgen voor de andere essentiële aminozuren voor rust. Amandelen verschaffen magnesium, waardoor de kwaliteit van de slaap verbeteren. Een glas warme melk met honing en gemalen amandelen kan helpen eenvoudig te ontdoen van slapeloosheid, de ontwikkeling van een gezonde natuurlijke gewoonte.

Pepermunt Thee:

Slapeloosheid het gevolg van stress, depressie of angst, kan gemakkelijk worden behandeld met een glas muntthee voor het slapen gaan. Verlicht constipatie, brandend maagzuur en hoofdpijn. U kunt zakken van muntthee te kopen van de markt of maken het thuis met pepermunt bladeren. Voeg de pepermunt bladeren (cut) voor het koken van water. Laat staan ​​gedekt voor een paar minuten en vervolgens filteren om een ​​vol glas van de slaap te krijgen!

Johannesbrood Poeder:

Een glas warme chocolademelk zeker rustig maar carob poeder is het gezonder alternatief. Carob heeft hoge niveaus van vitamine B nodig is voor een goede nachtrust. Helpt reguleren de slaapcyclus en verbeteren de niveaus van serotonine in het lichaam. Maal wat carob poeder te maken en toe te voegen aan een glas warme melk of water. Langzaam drinken voor het slapen gaan om goed te slapen 's nachts.

Chia Zaad Drinken:

Chia bevat een hoog gehalte aan omega-vetzuren, die niet alleen de slaap veroorzaakt, maar helpt ook het verbeteren van kwaliteit van de slaap. Toevoegen aan chia zaden kokend water en laat deze zitten nacht in de koelkast. De volgende nacht, en de nacht na, deze geleiachtige mengsel pre-voorbereid kunnen worden toegevoegd aan een sap van uw keuze om slaap op te wekken.

Citroen, gember, honing en thee:

Voeg een paar schijfjes citroen en gehakte gember in een glas warm water met honing. Wacht tijd omwille van fusie. Sip broodnodige te slapen.

Cafeïnevrije groene thee:

Groene thee bevat aminozuren, die nodig is om stress te verlichten en te induceren slaap. Het bevat ook cafeïne, waarvan bekend is dat slaap jagen. Daarom is het belangrijk om alternatieven cafeïnevrije groene thee als je wilt om goed te slapen zoeken.

Kruidenthee:

Passiebloem, hop, citroenmelisse, en een heleboel andere kruiden kunnen worden gebruikt om slaap op natuurlijke wijze te wekken. Door het mengen van deze kruiden in een pot met kokend water om de essentie te pakken en hebben het voor het slapen gaan kan nuttig zijn. Het zal u helpen te ontspannen, te kalmeren, te kalmeren en te ontdoen van uw stress en angst ook.

Pure kokoswater:

Kokosnoot water een uitstekende bron van kalium en magnesium, die beide bekend zijn als spierverslapper. Bevat ook vitamine B, die stress en angst verlicht. Dus, drink kokoswater alvorens naar het bed en slaap als een baby!

Gebruik deze natuurlijke drankjes om je lichaam te voorzien van de broodnodige rust. Als je eenmaal begint om beter te slapen, zal je beginnen om fris en actief de hele dag voelen.

Lijden aan slapeloosheid? Wat trucs die u gebruiken om beter te slapen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha