10 NATURAL HAIR CARE TIPS elk meisje moet weten over10 NATURAL HAIR CARE TIPS elk meisje moet weten over

Je haar is je trots, of iets dat je liever onder je pet te houden! Als je haar niet precies wat we willen zijn, dan kan het zijn dat u een aantal van de regels van haarverzorging elementaire dat je moet na zijn vergeten. Elke dag je haar krijgt een mishandeling tegen de elementen, vervuiling, en de zon, en als je niet zorgen voor je haar, kan geen enkele hoeveelheid dure haarproducten nooit recht te zetten. Dus laten we terug naar de basis en neem een ​​kijkje op tien tips voor natuurlijke haarverzorging dat elk meisje zou moeten weten.

1. Houd schoon, maar gebruik een milde shampoo

Je moet je haar regelmatig shampoo om een ​​gezonde uitstraling te behouden, maar niet overdrijven. Voor veel mensen is de shampoo om de andere dag is genoeg om het haar schoon en, meer dan dit te houden en je zal alle natuurlijke oliën strip uit je haar en maak het droog en breekbaar. Je moet ook gebruik maken van de shampoo milder dan je kunt vinden, en een die sulfaat gratis.


2. Gebruik droog haar niet wrijven

Je haar is gevoeliger voor schade als het nat is, dus als je schrobben het droog met een handdoek, dan bent u waarschijnlijk breken en beschadigen je haar. Het beste wat te doen is om je haar droog deppen met een oude t-shirt. Ze zijn veel absorberende een handdoek in elk geval, en het haar niet beschadigen.

3. Trek niet aan klitten

Een ander zo zeker van dat je je haar beschadigen en zelfs trek een beetje 'van het uit door de wortels is te ongeduldig met klitten te zijn. Plagen uit klitten met een grove kam voordat u een borstel gebruiken. Wanneer je borstel, borstel helemaal vanuit je wortels naar tips en dit zal je natuurlijke oliën gelijkmatig over de gehele lengte van het haar te verspreiden.

4. Vermijd te veel warmte

Teveel warmte is erg slecht voor het haar, om de instelling van de gereedschappen verwarmd te verlagen. Laat je haar drogen aan de lucht natuurlijk wanneer je de tijd hebt, en je moet niet eens echt je haar wassen met zeer heet water niet.

5. diepe toestand een keer per week

Je haar zal veel beter beheersbaar en glanzend zijn, als je een diepe voorbereidende behandeling een keer per week te geven. Je hebt geen conditionering product van de verbeelding om dit te doen moet; oliën zoals olijfolie, kokosolie, lijnzaadolie en amandelolie zal het werk doen net zo goed. Warm-up van uw favoriete olie en massage in je haar. Wikkel je hoofd in een handdoek en laat gedurende een uur of zo, en dan weer afspoelen met warm water en shampoo.

6. Houd je haar goed knippen,

Hoe langer je tussen afwerkingen verlaat, de meest voor de hand liggende gespleten haarpunten en de haren zullen worden. U moet streven naar een trim minstens om de twee maanden, maar ik denk niet dat je het nodig hebt te krijgen. Sommige mensen zeggen ook dat regelmatige afwerking maken haar groeien ook dikker.

7. Bescherm je haar tegen de elementen

Als u wilt uw haar glanzend en gezond te houden en te beschermen tegen de elementen met een pet. Zowel de zon en de koude wind kan uitdrogen je haar en als je in een grote stad, dus de vervuiling zijn tol ook zal nemen. Als u van plan om in de open voor langere tijd, dan pop in een hoed om haar haren te bedekken en dat zal in goede conditie te houden.

8. Eiwitrijke haarmaskers

Als u gevoelig bent voor kroeshaar, dan afwisselend een hete olie behandeling wekelijkse conditioning masker met een hoog eiwitgehalte. De haarmasker eiwit eenvoudiger wordt verkregen door het mengen van de dooiers van twee eieren met een beetje 'warm water, of je kan gepureerde avocado en mayonaise te gebruiken. Masseer het masker natuurlijk haar in je haar, wikkel je hoofd in een handdoek en laat gedurende ongeveer een uur voordat opnieuw wassen.

9. Gebruik een zuiverende shampoo eens per maand

Verduidelijking van shampoos zijn sterke shampoo extra's die zijn ontworpen om de accumulatie van haar product die kan bouwen op uw haren te verwijderen. Voor veel mensen, het wassen een keer per maand met een zuiverende shampoo volstaat; meer kon eigenlijk je haar beschadigen. Een verduidelijking van de behandeling, een keer per maand, zal opheffen overtollige haren en te herstellen zijn natuurlijke glans.

10. Eet en drink je een weg naar gezond haar

Je haar kan worden beïnvloed door wat je eet en drinkt te veel. Te houden haar gevoed en gehydrateerd, je moet eten van een uitgebalanceerd dieet dat essentiële vetzuren, eiwitten, vitaminen en mineralen bevat. Je moet ook goed gehydrateerd te blijven, dus zorg ervoor dat je veel water drinken elke dag. Wat goed is voor je lichaam is ook goed voor je haar. Eet veel vers fruit en groenten, zaden en noten, en helpen om je haar op zoek glanzend en bouncy.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha