10 mythes over de periodes die u nodig hebt om te stoppen met het geloven10 mythes over de periodes die u nodig hebt om te stoppen met het geloven

Het is een triest feit dat, zelfs vandaag de dag, sommige meisjes worden onderwezen periodes niets van hun moeders, en dus alles wat ze leren hun menstruele cyclus komt zowel vanuit de biologie klas op school, waarin ze zijn te beschaamd om alle vragen vragen of mythen ze horen op het schoolplein. Geen wonder dus, dat een aantal oude mythen die zijn de ronde doen voor de komende jaren nog steeds bestaan ​​en verwarring en misinformatie veroorzaken bij jonge vrouwen. Dus laten wegnemen die mythes over tien keer dat je moet stoppen met het geloven.

1. U kunt een tampon in je verliest

Buffers kan niet verdwalen in je, omdat je interne lichaam, waar u het wattenstaafje plaatsen is niet alleen groot genoeg is, is het meestal slechts drie en een halve inch lang, maar strekt zich uit tot fysieke relatie en bevalling tegemoet. E 'kan echter vergeten om een ​​buffer te hebben, maar als je bereiken met je vingers, zult u in staat om het te horen.


2. Als een duik in de zee als je een periode zal de Haaien vallen

Dit is slechts een oud fabeltje en heeft geen wetenschappelijk bewijs dan ook. Als u een periode, dan moet je een tampon gebruiken als je gaat zwemmen elke verlegenheid te vermijden, maar er is geen bewijs dat een vrouw met een periode is meer vatbaar voor aanvallen door alle dieren op alle.

3. Een periode is vies, vuil en vies

Dit is een van de meest belachelijke mythen van alle! Een periode is een functie van het vrouwelijk lichaam volkomen natuurlijk dat alle vrouwen krijgen. Het is een deel van het wonder van het leven, dus hoe op aarde kan vuil of onzuiver zijn?

4. U kunt niet zwanger worden als je in een periode van

Dit is een gevaarlijke mythe dat veel jonge mensen worden geleid om te geloven. En 'het mogelijk om zwanger te raken tijdens en direct na een periode. En minder kans, maar geen vervanging 'voor geboortebeperking. En, in ieder geval, moet u in het beoefenen van de liefde falen!

5. u stopt met oefenen op een moment

De oefening als je een periode zal geen verschil maken voor je menstruatie en zal geen kwaad doen. In feite kan de oefening een effectieve manier om menstruatiepijn te verminderen en verbeteren van je stemming, dus niet alleen is deze mythe vals, het tegendeel is waar.

6. Er is niet zoiets als toxische shock syndroom

Met behulp van uitstrijkjes kan toxische shock syndroom veroorzaken, hoewel niet gesproken over zo veel als vroeger en het is vrij zeldzaam. Je moet nog steeds lees de waarschuwingen op de verpakkingen van tampons, echter, en het beste advies is om de tampon elke vier uur of zo te veranderen, om elk risico van TSS te voorkomen. Toxische shock syndroom kan gevaarlijk zijn. Als je denkt dat je TSS hebt, moet u onmiddellijk een arts te zien. Symptomen van TSS zijn diarree, duizeligheid, misselijkheid en duizeligheid.

7. Je moet je haar niet wassen als je een periode van

Wie weet waar dit idee vandaan komt! Natuurlijk kunt u uw haar, douche en de badkamer was, net zoals u zou doen op een andere dag. Een warme douche of bad zal helpen om menstruatiepijn te verminderen. Heeft een andere mythe die zegt dat de menstruatie stopt wanneer u in het water is het niet geloven; Dit is een ander dat is volledig vals.

8. onregelmatige periodes betekent dat je geen kinderen kunt krijgen

Er zijn een heleboel dingen kan onregelmatige menstruatie veroorzaken en het betekent niet dat u een probleem met het voortplantingssysteem heeft. Wanneer een vrouw begint haar eerste perioden, kan het zes maanden of zo duren totdat ze regelmatig en sommige vrouwen zijn onregelmatig voor een mensenleven. Als je meestal normaal, en u een periode mist, moet u een arts te raadplegen, omdat het kan worden veroorzaakt door vele dingen zoals: stress, ziekte en natuurlijk zwanger.

9. Je bent geen maagd als je een tampon gebruiken

Natuurlijk bent u! Het maagdenvlies kan worden doorbroken door tampon gebruikt, maar kan ook tijdens de oefening of sport verbroken. Een maagd is een maagd, met of zonder een intact maagdenvlies.

10. Alle vrouwen beginnen hun tijd op een leeftijd

Er is geen leeftijdsgrens set die perioden beginnen. De meeste meisjes krijgen hun eerste periode in de leeftijd van negen en vijftien van, maar dat is niet een vaste regel, meer dan een generalisatie. Als u richting de zestiende verjaardag en je moet nog steeds een periode, zou het een goed idee om uw arts te raadplegen zijn. Ook, vraag je moeder toen ze begon, omdat de leeftijd dat vrouwen beginnen hun tijd lijkt te worden doorgegeven in de genen.

Kent u andere mythes over de menstruatie?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha