10 mythes over Boobs dat je moet stoppen GELOVEN10 mythes over Boobs dat je moet stoppen GELOVEN

We zijn op een mythe busting de missie opnieuw en deze keer zijn de mythen boob dat we hebben een nauwe blik. Iedereen lijkt om hun eigen ideeën over borsten hebben. Hoe om ze groter te maken, hoe het bedrijf op oudere leeftijd te houden en, op welke leeftijd je begint te groeien, en als je stoppen met groeien. Veel van wat wordt doorgegeven rond de borsten, echter niets meer dan mythe. Dus proberen we een aantal van de "zogenaamde" feiten van borsten die je kan hebben gehoord te verdrijven, en kijk naar tien mythes over borsten die je moet ophouden te geloven.

Mythe 1. Borstvoeding maakt je borsten sag

Een heleboel redenen voor vrouwen die geen borstvoeding geven hun kind, die gebruikt worden om te geloven dat borstvoeding hun borsten doorhangen zou maken. Zoals we allemaal weten, borstvoeding is veel beter voor de baby dan met behulp van formules, dus laat deze mythe ontmoedigen borstvoeding haar baby, want het is niet waar. Onderzoek heeft aangetoond dat het de zwangerschap die de borsten sag kan maken en het geven van borstvoeding maakt geen verschil maken.


Mythe 2. Draag een beha naar bed zal uw borsten parmantig houden

Veel mensen hebben de mythe dat slapen in een beha stoppen hangende borsten gehoord, maar dit is slechts een mythe. Afgezien van het feit dat slapen met een beha is ongemakkelijk, zal het geen verschil of de borsten verlaagd maken.

Mythe 3. De meisjes met kleine borsten niet nodig om sport bh dragen

Geloof niet dat dit ether, omdat haar borsten hebben ondersteuning nodig, ongeacht de grootte, tijdens krachtige oefening. Als je het niet dragen van een sport-bh voor dingen, zoals hardlopen of sporten, dan kunt u de ligamenten die de borsten te ondersteunen en het veroorzaken van haar tieten te dalen beschadigen.

Mythe 4. Beide borsten moeten dezelfde grootte

Veruit de meerderheid van de vrouwen niet borsten symmetrisch zijn, dus dit is een mythe dat ook heeft gepakt. Het verschil tussen de twee borsten meestal nauwelijks waarneembaar, want het is ongeveer 5 van een cupmaat en, om onbekende redenen, meestal de linker borst die het grootste van de twee.

Mythe 5. Je draagt ​​dezelfde BH maat voor het leven

Dat is zeker waar, en vrouwen wordt aangeraden om een ​​passend om de zes maanden naar een jaar professionele beha, omdat de BH maat verandert niet en kunnen ook veranderen een paar keer in een maand. Geen noodzaak om een ​​nieuwe beha te kopen om de twee weken, maar de producenten van beha schatten dat vrouwen ongeveer zes verschillende BH maten moeten gedurende hun hele leven.

Mythe 6 borstkanker erfelijk is.

Veel mensen geloven dat borstkanker is erfelijk, maar de statistieken laten zien dat dit niet het geval is. Hoewel er een bepaald type mutatie in het gen dat het risico van genetische borstkanker niet verhoogt, 70-80% van de vrouwen die borstkanker geen familiegeschiedenis van de ziekte.

Mythe 7. borsten stoppen met groeien in de adolescentie

Er zijn een aantal mythes over wanneer aan de groeiende borsten te stoppen. Sommigen zeggen dat is wanneer een meisje heeft haar eerste periode, en anderen zeggen dat het is het einde van de puberteit. Sommige mensen geloven dat wanneer je stoppen met groeien in de hoogte, je borsten stoppen met groeien als goed. Geen van deze mythen zijn waar; borsten kunnen blijven groeien in de vroege jaren twintig.

Mythe 8. Eet meer zal borsten groter te maken

Het is waar voor de meeste van de mensen die, wanneer je op gewicht, de grootte van uw borsten toeneemt. Dit is niet altijd het geval, echter, zoals verschillende mensen op gewicht in verschillende delen van het lichaam. Sommige meisjes kunnen op gewicht rond de heupen gezet, anderen op gewicht rond de taille en een beetje ', maar niet alle, je gewicht op de borst ook.

Mythe 9. Draag een beha kan borstkanker veroorzaken

Dit is een mythe dat lijkt te komen en gaan, en sommige zijn zelfs van mening dat er sprake is van een samenzwering om de waarheid over een verband tussen het gebruik van een beha en borstkanker te verbergen. Er is geen wetenschappelijk bewijs suggereert een verband tussen beha dragen en borstkanker en ook kanker liefdadigheidsinstellingen en onderzoeksorganisaties die verklaring te weerleggen.

Mythe 10. Alle mannen de voorkeur grote tieten

Net zoals het is met de haarkleur, oogkleur en algemene uiterlijk algemene, verschillende mensen hebben verschillende voorkeuren als het gaat om de grootte van de borsten van een vrouw. Er zijn een aantal claims dat mensen met lagere inkomens liever grote borsten, meer dan mannen met een hoog inkomen hebben, maar je kunt bewijzen dat iets met statistieken ?!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha