10 mythes over acne u moet stoppen GELOVEN10 mythes over acne u moet stoppen GELOVEN

Iedereen lijkt zijn eigen theorieën te hebben over wat zelfgekweekte behandelen van acne en er waren veel, zogenaamde wonderbaarlijke genezingen te commercieel, maar hoeveel van deze parels van wijsheid die je zou kunnen hebben gehoord over het daadwerkelijk houden het water? Nou, wat is niet in twijfel dat acne een groot probleem voor sommige mensen kunnen zijn. Terwijl voor de meeste mensen, acne is slechts een ergernis, voor anderen, kan acne zo ernstig zijn dat het hun zelfvertrouwen kunnen vliegen en zelfs leiden tot depressie. Dus, voor degenen die last hebben van acne van elke rang, hier nemen we een kijkje naar wat dermatologen zeggen dat een aantal van die mythes acne die je nodig hebt om te stoppen met het geloven.

1. Alleen tieners krijgen acne

Hoewel tieners zijn meer vatbaar voor acne, omdat hun hormonen gaan in oversturing, acne is geen probleem dat is beperkt tot tieners. Acne kan gevolgen hebben voor mensen van alle leeftijden en sommige mensen die acne had als tiener, gaat acne later in het leven te ontwikkelen.


2. Acne wordt veroorzaakt door chocolade en vet voedsel

Het is een gemeenschappelijke mythe dat bepaalde soorten voedsel kan de oorzaak van acne. Er is geen twijfel dat een gezonde voeding de gezondheid van uw huid kan verbeteren, maar er is geen direct bewijs dat elk soort voedsel puistjes kan veroorzaken.

3. Drink veel water kan genezen acne

Opnieuw, net als bij de vraag naar voedsel, verblijf gehydrateerd houdt je huid gehydrateerd en gezond, maar er is geen bewijs dat het acne kan genezen door het drinken van veel water. U moet ten minste acht glazen water per dag te drinken in het belang van uw algehele gezondheid, maar niet onmiddellijk opruimen van uw acne.

4. U kunt de weg te schrobben acne

Geen bedrag van krachtige schrobben zal vlekken veroorzaakt door acne te verwijderen, maar scrubben de huid weg zal de dode huidcellen die de poriën kunnen blokkeren wissen. In feite, was je gezicht te hard en te vaak, ze irriteren de huid nog meer en kan ertoe leiden dat u nog meer besmette en geïrriteerd.

5. Draag geen zonnebrandcrème zal opruimen acne

Dit is echt slecht advies, en je moet zonnebrandcrème gebruiken om beschadiging van de huid tegen UV-stralen in het zonlicht te voorkomen. Blootstelling aan de zon doodt de bacteriën, dat is waarom acne soms na een dag op het strand zal duidelijk, maar je moet nog steeds om zonnebrandcrème te gebruiken. Wanneer u winkelen voor zonnebrandcrème, op zoek naar merken die noncomedogenic zijn gelabeld. Dit betekent dat ze geen poriën verstoppen, noch verergeren acne.

6. Makeup acne veroorzaakt

Leaving make-up 's nachts zal zeker verergeren acne omdat de huid geen tijd om te ademen zal hebben, maar het algemene gebruik van make-up zal niet puistjes veroorzaken, op voorwaarde dat u kiest beauty producten die noncomedogenic of nonacnegenic zijn gelabeld. Veel concealers bevat nu ook acne vechten ingrediënten; dus kijk voor degenen die salicylzuur of benzoylperoxide bevatten.

7. Acne betekenen slechte persoonlijke hygiëne

Sommige mensen kijken naar een jonge twijfelachtig en springen tot de conclusie dat de vlekken worden veroorzaakt door een slechte persoonlijke hygiëne, maar dit is een mythe ook. Er is een direct verband tussen de persoonlijke hygiëne en acne. Als je acne, heb je acne. Regelmatig schoonmaken kan de gevolgen van acne te verminderen, maar de aanwezigheid van acne, betekent niet dat de persoon zou kunnen doen met een goede wasbeurt!

8. Te veel lichamelijke intimiteit acne veroorzaakt

Het is een oud fabeltje dat dateert uit de 17e eeuw en werd waarschijnlijk gebruikt als een manier om te proberen om jongeren uit te ontmoedigen en geniet van vrijen voordat ze getrouwd waren. Er is natuurlijk geen bewijs dat lichamelijke intimiteit acne veroorzaakt. Laten we eerlijk zijn, als dat waar was, zouden we allemaal rondlopen bedekt met acne vlekken!

9. Acne kan worden genezen

Producten die trots verkondigen dat ze een remedie voor acne liggen. Acne kan niet genezen worden, het kan alleen worden gecontroleerd. De meeste mensen zijn niet geboren met acne in de volgende jaren, maar veel mensen blijven lijden in de volwassenheid. Met de juiste producten, gezond dieet en huidverzorging, maar het kan onder controle worden gehouden.

10. Stapel op dik acne behandelingen en acne snel verdwijnen

Je moet alleen ooit gebruik acne behandelingen precies zoals voorgeschreven door de fabrikant. Het gebruik ervan vaker of meer gebruik van het product dan voorgeschreven zal niet sneller opruimen acne. Het kan de huid beschadigen en drogen op. Wees voorzichtig!

Kent u andere mythes over acne?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha