10 mythen ontkracht ACNE10 mythen ontkracht ACNE

Acne is iets dat kan invloed hebben op iedereen van elke leeftijd en elk geslacht. Wanneer mild, het is vervelend, maar als het ernstig is, kan de kwade trouw van een persoon te verslaan en zelfs leiden tot depressie. Acne is niet alleen een probleem voor de kinderen, dus dat is het eerste mythe is dat we kunnen stoppen met het geloven, en voor sommige mensen is het een strijd voor het leven om hun huid schoon te houden. Geen wonder dus, dat er zo veel kuren en behandelingen op de markt en het advies ook beschikbaar. Niet alle adviezen over acne dat je hebt gelezen is waar, hoewel, dus hier zijn tien van de mythen over acne dat je echt moet stoppen te geloven.

Mythe 1: Het zonlicht acne kuren

Het is waar dat de zon een tijdelijk respijt vorm van acne kan bieden, omdat het doodt de bacteriën die veroorzaakt. Het is niet een oplossing op lange termijn, echter, en te veel zon zal de merken veroorzaakt door acne donker te maken en maak ze langer meegaan.


Mythe 2: Zuivelproducten acne veroorzaken

Ondanks het feit dat veel mensen geloven dat het eten van zuivelproducten kunnen acne veroorzaken, is er geen wetenschappelijk bewijs om deze verklaring te allen steunen. Hoewel een gezond dieet helpt zeker om uw huid schoon te houden, is er geen bewijs dat zuivelproducten zijn direct verantwoordelijk voor breakouts.

Mythe 3: Make-up acne veroorzaakt

Het dragen van make-up is een ander ding dat veel mensen zeggen dat acne veroorzaakt, maar dit nep ook. Zolang je make-up die is gelabeld niet-comedogeen of niet-acnegenic, zodat de truc niet vlekken mag veroorzaken dragen. Wat make-up producten zijn nu acne-fighting ingrediënten, dus kijk voor hen als u last heeft van acne en wil make-up dragen.

Mythe 4: Suiker veroorzaakt acne

Suikerhoudende voedingsmiddelen en in het bijzonder, de chocolade, is een ander voedsel dat vaak ten onrechte wordt beschuldigd voor acne. We hebben allemaal gehoord van iemand zeggen dat als ze eten chocolade, breek je in plekken, maar zelfs dat heeft geen medisch bewijs om een ​​back-up hebben, dus het lijkt erop dat het is gewoon een andere mythe.

Mythe 5: Het dieet heeft niets te maken met acne

Deze mythe is eigenlijk een beetje 'minder duidelijk dan je zou denken, want het lijkt af te hangen van het individu. Artsen raden altijd aan dat een gezond dieet verbetert de teint, en voor de meeste mensen die lijken om waar te zijn.

Mythe 6: Zonnescherm verergert acne

Zonnebrandcrème is essentieel als u wilt dat uw huid tegen UV-stralen die de huid kanker kunnen veroorzaken beschermen, dus deze mythe moet niet worden geloofd. U kunt kopen zonnefilters zijn niet gebaseerd op olie, die de poriën niet zal blokkeren op alle.

Mythe 7: Geef je gezicht een scrub behandeling van acne

Je kan niet veeg de borden die worden veroorzaakt door acne en, meer wassen zal alleen irriteren acne en maken het probleem alleen maar erger. Zachte peeling kan helpen opruimen van acne, maar te veel wassen kan leiden tot littekens.

Mythe 8: De meest gebruikte drug, hoe beter

Troweling medicijnen zal niet de vlekken sneller verdwijnen. Wij raden u aan alleen de hoeveelheid medicatie in je huid voorgeschreven, omdat veel acne behandelingen bevatten ingrediënten drogen en, als je te veel gebruikt, zal het uw huid irriteren en laat je met vlekken op de huid.

Mythe 9: Tandpasta cure acne

Tandpasta kan helpen om een ​​plaats te drogen, maar er is niets dat tandpasta vorming van nieuwe plekken zal stoppen. Er is zelfs geen behandeling voor acne, maar de middelen om een ​​breakout onmiddellijke en controle acne. Zo mogelijk tandpasta bevat ingrediënten die de poriën verstoppen, zodat het niet gebruiken in een poging om acne te voorkomen.

Mythe 10: Het drukken plekken verergert acne

Te knijpen of niet te knijpen, dat is de vraag! De waarheid over popping een puistje is dat zolang het punt gemakkelijk kan worden gecontroleerd, zal de plaats u helpen sneller te genezen en, natuurlijk, zal het te lijken een stuk minder onaangenaam. Knijpen vlekken die nog niet klaar zijn, kan echter meer irritatie van de huid en kan leiden tot littekens.

Kent u andere mythes over acne?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha