10 Mythen en feiten over makeup verwonderlijkInternet, televisie en vrienden-allemaal goede bronnen van make-up tips. Maar eerlijk gezegd, hoe weet je eens weten of dat tip is het proberen waard? Het merendeel van de suggesties die we horen over mythen zijn pure! Dus, om u te helpen onkruid uit de mythen van de suggesties die echt nuttig, hebben we deze lijst van de top 10 misvattingen make-up die een ieder van ons een miljoen keer gehoord hebben samengesteld!

10 mythes en feiten verbazingwekkende truc:

Laten we buste aantal mythes en feiten over make-up, recht hier!


Mythe # 1: Primer en moisturizers werken op dezelfde manier!

Ik Snap Het:

Compleet andere formule van moisturizers, primers helpen bij de eenvoudige toepassing van de stichting met de oprichting van een gladde ondergrond en maakt het ook langer duren. Primer vult fijne lijnen, minimaliseert de grootte van de poriën en voorkomt vettigheid. Unlike vochtinbrengende crème die alleen hydrateert droge en controles huid dient een primer worden aangebracht na de hydratatie van de huid en voor het aanbrengen van de fundering.

Mythe # 2: Rode lippenstift kan niet goed lopen door iedereen!

Ik Snap Het:

Een auto mythe overgenomen door veel tieners en beginners in make-up, deze mythe is niet waar! Iedereen kan helemaal rock een rode lippenstift en ziet er fantastisch uit. Het enige advies dat je moet onthouden is om de juiste rode afhankelijk van uw huid toon te kiezen. Rode lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren - rood blauwe ondertoon zijn universeel vleiend. Dus, kun je proberen verschillende tinten rood en kies degene die je het beste past.

Mythe # 3: Kies uw Stichting Passend bij uw gezicht, hals, wang of hand!

Ik Snap Het:

Het vinden van de perfecte thuisbasis is de zwaarste baan in make-up. De kleur van de huid op het gezicht, hals, wang en handen verschilt volledig van het gezicht. Ga voor een spiegel en leg je hand in de buurt van het gezicht en je zult merken dat je hand is donkerder huidskleur van het gezicht. Het is een groot misverstand make-up om uw stichting met deze gebieden van uw huid passen. Stress, blootstelling aan de zon, kan weer de kleur van de huid op het gezicht dan de rest van het lichaam te veranderen. Dus, het is altijd beter om de fundering op de kaaklijn van het gezicht swatch om de perfecte foundation schaduw te krijgen en is ook goed om te proberen natuurlijk licht.

Mythe # 4: Lip voller kunt de grootte van je lippen te verhogen!

Ik Snap Het:

Als je dunne lippen, zou je meerdere mensen bevelen lip plumpers voor u hebben gehoord. Bevat peper, kaneel, menthol en cafeïne, die de lippen resulteert in een gezwollen effect irriteren. Het is een misvatting dat is een behandeling en het effect duurt voor een periode langer. Het feit is dat er permanent vollere lippen behandeling. De enige oplossing voor de lippen verdunner voor blijvend resultaat is lipvergroting gedaan met hyaluronzuur vulstoffen verkrijgen.

Mythe # 5: Pomp uw Mascara Wand In And Out ontdoen van Tufts!

Ik Snap Het:

Mascara is een beauty product, dat gemakkelijk wordt verslechterd gebruik. Pompen van de mascara wand in en uit zal alleen pompen lucht in de buis van mascara, wat resulteert in een snellere droging formule om de vervaldatum en de lucht kan ook leiden tot bacteriële ophoping. De beste manier om gemakkelijk te ontdoen van bosjes van mascara is om de mascara wand draaien in de buis en dan afvegen met een doek voordat u het op uw wimpers.

Mythe # 6: oogschaduw kan niet overeen met de kleur van de ogen!

Ik Snap Het:

Contrasterende kleuren met oog make-up en oogkleur kan echt je ogen te verhogen en maken ze pop, maar dat betekent niet dat je je oogschaduw kan overeenkomen met uw oogkleur. Bruine ogen kan niet dragen van bruine oogschaduw, kan blauwe ogen niet dragen blauwe oogschaduw zijn misvattingen. Eigenlijk kan corresponderende kleuren ook een sterke verklaring af te leggen in het vet.

Mythe # 7: Concealer moet altijd lichter Foundation!

Ik Snap Het:

Dit is de grootste mythe geloofd door veel mensen, dat is absoluut niet waar! Het is beter om je concealer passen als uw stichting om uw huid toon mogelijk. Correctoren licht zal alleen je donkere kringen, vlekken en andere onvolkomenheden opvallen.

Mythe # 8: Kies een stichting die is lichter dan je huid!

Ik Snap Het:

Foundation is een beauty product, dat wordt gebruikt om zelfs uit de huid toon en geven een perfecte huid. Maar, mensen die op zoek beurs is de enige manier om een ​​perfecte look te bereiken. Absoluut niet! De meeste Indiërs hebben teint donkerbruin en meestal pick stichtingen, die veel lichter dan onze natuurlijke huidskleur zijn. Neemt een kijkje grijs en as voor de huid na het aanbrengen. De beste manier om de perfecte tint te vinden is om de kaaklijn te passen. Als de foundation zich gemakkelijk in de huid, dan heb je de juiste kleur gekozen. Als er veel moeite en laat een grijze afwerking op de huid na het aanbrengen, dan is het een verkeerde schaduw.

Mythe # 9: Make-up veroorzaakt Breakouts!

Ik Snap Het:

Er is absoluut geen onderzoek dat zegt dat de truc veroorzaakt breakouts. Slechte hygiëne kan het gebruik van vervallen producten en lage kwaliteit acne en andere infecties. De andere belangrijkste reden achter breakouts na een feest of een bruiloft kan oneigenlijk regime reinigen, slapen met make-up, met behulp van vuile borstels, enz breakouts kan ook veroorzaakt worden door het gebruik van de verkeerde producten, zoals het gebruik van een bedauwd foundation belandde op de huid overmatig te zijn vet.

Mythe # 10: Make-up producten kan Tingle huid!

Ik Snap Het:

Tintelingen of koud gevoel op de huid na het aanbrengen van make-up kan nooit goed zijn, is het niet? Het gevoel is het resultaat van de bestanddelen van het product die de huid irriteren. Dus als je een tintelend of irriterend post toepassing van het product, is het het beste om te stoppen met het gebruik.

Als je gewoon kleine stappen in de make-up wereld, niet deze mythen in gedachten houden! Laat je niet van de schrik mongers schrikken make-up vreugde! Blijf kijken mooi!

Heb je gehoord van deze gemeenschappelijke mythen en feiten truc? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha