10 must-know tips voor het omgaan met wenkbrauwen THIN10 must-know tips voor het omgaan met wenkbrauwen THIN

Er was een tijd dat de zeer dunne wenkbrauwen waren erg modieus, maar dieper, kunnen dikkere wenkbrauwen echt verbeteren van de schoonheid van uw gezicht. Nu, beauty-experts vertellen ons dat voller, goed verzorgde wenkbrauwen kunnen schoonheid en jeugdigheid te brengen aan het gezicht; dus lees verder en ontdek wat je kunt doen als je dunne wenkbrauwen:

1. Stop plukken!

Veel meisjes over-plukken de wenkbrauwen en ze niet de kans om terug te groeien te geven. Verlaat pincet volledig voor een tijdje 'en niet in de verleiding komen door de oneven verdwaalde haren. Waardoor ze alleen zal ze een kans om op natuurlijke wijze groeien terug te geven en u kunt ze altijd later herschikken.


2. exfoliëren van de huid

Scrubben je huid dode huidcellen te verwijderen en het bevorderen van nieuwe haargroei. Gebruik zachte cirkelvormige bewegingen op uw wenkbrauwen, maar niet hard te schrobben. Dit zal ook de bloedstroom in de stippellijn verdere bevordering van de groei van de wenkbrauwen.

3. Verbeter uw dieet

Haar verlies van elk type, kan een teken van een slechte voeding zijn. Zorg ervoor dat u een heleboel voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren, ijzer, zink en eiwitten bevatten om ervoor te zorgen dat je haar heeft genoeg voedingsstoffen om te groeien.

Wenkbrauw serum 4. Probeer

Zelfs als je niet werkt voor iedereen, kunnen sera wenkbrauw hebben een aantal goede resultaten. Ze bevatten onder andere ingrediënten, peptiden, die van invloed zijn en versterking van de haren in je wenkbrauwen en helpen stoppen met ze te breken.

5. Epileren en waxen groei niet aan te moedigen!

Geloof niet alles wat je hoort. Waxen en epileren nieuwe groei, daadwerkelijk schade de follikels niet aanmoedigen. Dit is slechts een mythe, dus laat je wenkbrauwen door jezelf en het zal groeien.

6. uiensap

Sommige mensen zweren bij deze natuurlijke zelfgemaakte schoonheid. De toepassing van uiensap de wenkbrauwen kan helpen om de groei te bevorderen, omdat zwavel, die helpt om de bloedstroom te verhogen bevat. Breng het sap en laat het vervolgens gedurende tien minuten vóór het wassen met warm water.

7. Masseer je wenkbrauwen met wonderolie

Masseren van de wenkbrauwen daags met een aanraking van castorolie, en die ook de bloedstroom in het gebied te verbeteren. En "de toename van de bloedtoevoer naar de follikels die de wenkbrauwen laten groeien dikker en voller.

8. Gebruik een wenkbrauw poeder

U kunt het volume van je wenkbrauwen visueel te verhogen met een wenkbrauw poeder. Als een schaduw, maar wenkbrauwen, kunt u het product toe te passen met een borstel, naar aanleiding van de natuurlijke haarlijn. Voor grotere gebieden die vulling vereisen, kan men ook gebruik maken van een potlood.

9. Zorg ervoor dat de make-up ziet er natuurlijk

Als u van plan bent om een ​​poeder, potlood of brow gel te gebruiken, zorg ervoor dat het lijkt zo natuurlijk mogelijk, en de wenkbrauwen niet 'over the top' grote. Bij het kiezen van je kleur poeder of potlood, selecteer een die het dichtst bij je natuurlijke haarkleur als je kunt.

10. Probeer een aantal shea boter

Een ander middel dat veel mensen gebruiken is shea boter. Breng een kleine hoeveelheid aan op de wenkbrauwen drie keer per dag en hydrateren het gebied en de versterking van haar. Bij gebruik van de shea boter regelmatig, moet je een verschil in een paar maanden tijd.

Hoe kunt u uw wenkbrauwen dikker groeien? Wat zijn uw favoriete tips over het omgaan met dunne wenkbrauwen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha