10 must-know Tips THAILAND REIZEN10 must-know Tips THAILAND REIZEN

Thailand is een van de meest aantrekkelijke vakantiebestemmingen wereldwijd. Het is een mix van oosterse cultuur bedazzling, verlichting en plezier. Hoewel Thailand is uitgegroeid tot een belangrijke attractie voor toeristen, zijn er nog dingen over het resort dat zal verrassen en kon vangen uit. Als je aan het begin van je eerste reis naar Thailand zijn, hier zijn tien reistips essentieel om te weten dat je bewust van moet zijn.

1. Kijk uit voor straat eten

Er zijn zo veel plaatsen in Thailand, waar je op straat voedsel dat u zal worden verwend met een keuze kunnen kopen. Meestal is het ongelooflijk goedkoop en zeer goed. Echter, slechts eten kopen van verkopers die lijken bezig te zijn; zelfs als dat betekent dat je in de rij. Voedselhygiëne mag niet zo hoog als het is thuis, en wil niet voedselvergiftiging te krijgen, terwijl u weg bent.


2. Mensen hebben geen wachtrij in Thailand

De lokale bevolking in Thailand niet keurige rijen te vormen; ze de neiging om een ​​menigte in plaats daarvan te vormen! Dus, je gaat nodig hebben om te wennen aan een beetje 'van duwen om te komen waar je wilt zijn. Als u beleefd en wacht uw beurt, je bent niet van plan om ergens te komen.

3. Bezoek een open lucht markt

Het nemen van een reis naar een van de vele open-air markten in Thailand is iets dat iedereen een reis daar moet nemen. U vindt een aantal ongelooflijke aanbiedingen, maar niet geloven dat de etiketten op de producten, omdat namaak is wijdverbreid. Vergeet ook niet om te onderhandelen. U kunt verwachten om ten minste een derde van de eerste prijs die u worden aangeboden voor de eerste keer rond te krijgen.

4. Eet je lepel

Een andere handige reistips Thailand is om alleen je lepel, niet een vork te eten. Als je eten in Thailand, hoef je niet eten van de vork, want dit onbeleefd wordt beschouwd. U moet de vork gebruiken om voedsel te duwen op je lepel en dan eet je eten uit de lepel.

5. Pas op voor oplichting

U moet uw verstand te houden over u in Thailand, omdat scamming toeristen lijkt een nationaal tijdverdrijf! Op zijn hoede voor vreemden die lijken bijzonder vriendelijk te zijn en bieden een ongevraagd advies en zorg ervoor dat u eens een prijs in een taxi, voor het verlaten en dat de taxi heeft een meter.

6. Wees respectvol van de lokale gewoonten

Een ander goed advies Thailand is om bewust te zijn en met respect voor de lokale gewoonten. Voor een Thaise persoon, het onderhouden van het gezicht is erg belangrijk, en het verliezen van je humeur en geschreeuw zal absoluut nergens. Ook bewust zijn dat je nooit een Thaise persoon moet ingaan op het hoofd, omdat het hoofd is een heilige deel van het lichaam en je moet nooit wijzen de zolen van je voeten naar iemand.

7. gebruik van het openbaar vervoer in Bangkok

De metro en lightrail in Bangkok is een goedkope en efficiënte manier om te reizen. Ze zijn ook zeer gemakkelijk te gebruiken, met eenvoudig te kaarten en een geweldig systeem token te begrijpen om te betalen voor het ticket. Beide zijn sterk aanbevolen.

8. Neem insectenwerend middel met u

Volgende handige reistips Thailand is om insectenwerend middel mee te nemen. Muggen in overvloed in Thailand, en als je niet een insectenwerend middel, krijg je gebeten. Gebruik een sterke afstotende spray, zowel overdag als 's nachts, en spuit een beetje' kleren ook.

9. De mensen zijn erg aardig

Zoals we al zeiden oppassen voor oplichters, veruit de meerderheid van de mensen in Thailand zijn zeer beleefd, vriendelijk en betrouwbaar. U zult absoluut verbaasd over hoe vele lachende gezichten zie je in Thailand!

10. Wat te drinken?

Wijn in Thailand kan erg duur zijn, als gevolg van lokale belastingen, maar het bier is goedkoop. Zorgen voor de lokale bieren, hoewel, omdat ze zeer hoog in alcohol en niet drinken van kraanwater kan zijn, gebotteld water drinken in plaats.

Welke andere adviezen Thailand zou willen toevoegen aan onze lijst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha