10 must-know Tips MAAK OGEN EN TRUCS10 must-know Tips MAAK OGEN EN TRUCS

Zelfs als je denkt dat je je techniek smokey eye of uw gevleugelde blik hebben geperfectioneerd precies goed, kun je nooit genoeg leren trucs en tips over oogmake-up. Immers, uw ogen zijn wat mensen richten zich op als het gaat om u, en als je de verkeerde oog make-up, is wat iedereen zal herinneren! Dus om u te helpen het oog make-up goed te krijgen, hier zijn tien must-know tips voor oog make-up, trucs en hacks, toe te voegen aan de mensen die ze al kennen.

1. Investeer in de juiste tools

Het is de moeite waard om wat geld op de borstels goed als je wilt oog make-up te maken, evenals de pro's het doen. U kunt zo veel te besteden als je van de make-up en hebben de beste kwaliteit die je kunt kopen, maar als je niet beschikt over een goede selectie van goede kwaliteit borstels te passen, zul je meer fouten maken en u zult niet in staat zijn om het toe te passen truc met zo veel precisie als je zou willen.


2. Hoe oogschaduw levendiger te maken?

Je ooit afgevraagd waarom de oogschaduw ziet er nooit helemaal dezelfde tint op u als het doet op de verpakking? Nou, dit is omdat iedereen heeft een iets andere kleur huid. Om de kleur oogschaduw levendiger en meer als de kleur die op de verpakking, hier is een van de zeer nuttige tips voor het oog make-up en trucs te maken: bedek je oogleden met een zachte witte oogpotlood eerste en annuleren de kleur van hun huid.

3. Probeer niet om oog make-up toe te passen in een

Probeer niet om oog make-up toe te passen in een keer of je zal nooit helemaal krijgen de look die u wilt. Het is veel makkelijker om een ​​dunne laag van oogschaduw eerst van toepassing, en voeg vervolgens een andere laag van iets donkerder tint, en dan nog een, tot je precies de look die u wilt. U zult ook merken dat je minder fouten maken op deze manier ook.

4. Gebruik een potlood liner om je hand te begeleiden

Dit is een van de grootste oog make-up tips en trucs voor meisjes worstelen bij het toepassen van eyeliner. Als u vindt dat uw hand is niet stabiel genoeg is om vloeibare eyeliner toe te passen, probeer dan eerst langs je ogen met een potlood liner. Die vervolgens maakt het veel gemakkelijker om een ​​vloeibare liner te gebruiken, omdat je gewoon kunt volgen de lijn die je hebt gedaan met het potlood. Het ziet er net zo goed, maar zonder fouten!

5. Open uw ogen met mascara en liner

Zelfs als je in een haast, vergeet dan niet om eyeliner en mascara, als u wilt uw ogen kijken klaarwakker, omdat oogschaduw alleen gewoon niet doen de truc. Denk er ook aan dat een beetje 'wit potlood, midden in de binnenste hoek van het oog zal uw ogen kijken veel groter en helderder.

6. verzachten oog potloden met een haardroger

Hier is nog een van de must-know oog make-up tips en trucs: Als uw favoriete oogpotlood voelt alsof je porren het oog met schuurpapier, dan is de makkelijkste manier om te verzachten is om te springen met een haardroger voor een seconde of twee. Het maakt het veel gemakkelijker toe te passen en geen krassen op het ooglid. Niet al te lang met de föhn, maar of je kan het potlood ter plaatse doen wanneer je het gebruikt.

7. Houd je wenkbrauwen goed verzorgde

Het maakt niet uit hoe groot je oog make-up look, wenkbrauwen slecht beheerd altijd teleurstellen. Voor het aanbrengen van elk oog make-up, zorg ervoor dat je wenkbrauwen zijn schoon en netjes, en er zijn haren. Controleer je wenkbrauwen goed, voor het uitgaan, of pincet kunnen maken ze er rood en gezwollen, en maakt het moeilijker om make-up toe te passen.

8. Leer je palet weten

Niet alle nuances van make-up past bij elk meisje, dus te weten wat bij u past palet. De kleuren van make-up, dat is voor u hangt af van uw teint, haarkleur en kleur van de ogen; en sommige mensen zeggen dat er een aantal regels te volgen. De waarheid is echter dat iedereen anders is, dus experimenteren totdat u een palet dat u tevreden bent met jezelf te vinden.

9. Neem de tijd

Geef jezelf altijd genoeg tijd om make-up toe te passen, vooral als je gaat ergens speciaal. Als u probeert uit te voeren, kan het ook fouten te maken en misschien zelfs om opnieuw te beginnen. In ieder geval, make-up en klaar voor een avondje uit is allemaal onderdeel van het plezier, dus neem voldoende tijd om te genieten en om het goed te krijgen de eerste keer.

10. Experiment

Zeker niet te laten tot de laatste minuut om te proberen op een nieuwe look met oog make-up, make-up of enig ander voor die kwestie. Oog make-up, in het bijzonder, moet oefenen om perfect, dus als je krijgt een extra uur of twee, neem de tijd om nieuwe looks en experimenteren proberen met nieuwe tinten. Het is zeer leuke ervaring, en je weet nooit, zou je een nieuwe look die je absoluut liefde te vinden.

Wat zijn uw tips voor het oog make-up en favoriete trucs?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha