10 must-know Tips ITALIË TRAVEL10 must-know Tips ITALIË TRAVEL

Italië is een land dat heeft echt iets voor iedereen en is een must see bestemming in een van de lijsten reizigers. Het land heeft heerlijk eten, goede wijn en het is gewoon vol geschiedenis, en heeft een aantal van de mooiste steden ter wereld. Als je nog nooit naar Italië eerder geweest zijn, dan zijn hier tien reizen tips om u te helpen genieten van dit prachtige land nog meer:

1. Reis licht

Het weer in Italië is immers warm in de zomer, maar te koud voor een korte broek in de winter. Ongeacht de tijd van het jaar die u bezoekt, echter alleen de bagage wat je echt nodig hebt. Italiaanse steden en dorpen staan ​​bekend om hun lange trappen en geplaveide straten, dus duwen rond een zware koffer is niet leuk.


2. Know maaltijden

Geen bedrag van kloppen op de deur je in een Italiaans restaurant op het verkeerde moment. De meeste restaurants hebben zeer specifieke openingstijden. Lunch is ongeveer 13: 00-02: 00 en het diner wordt meestal geserveerd tot ongeveer 7,00pm. Tussen die tijd zijn veel restaurants gesloten.

3. U kunt een taxi in Italië niet hagel

Als je een taxi wilt, dan moet je gaan in een taxi of een telefoon en een boek. U kunt op een hoek van de straat staan ​​en zwaaien je armen om, als je wilt toch; de lokale bevolking graag de toeristen te kijken om dit te doen!

4. Leer een beetje 'jargon

We zeggen dit in al onze boodschappen van advies, maar het is echt de moeite waard maken. Veel Italianen spreken geen Engels, het bit is slechts beleefd om een ​​paar woorden van de lokale taal, leren bij een bezoek aan een ander land.

5. Koop tickets voor het openbaar vervoer voor de raad

In de meeste Italiaanse steden, kun je niet gewoon springen aan boord van een bus of tram en een kaartje kopen vormen de chauffeur. Vervoersbewijzen zijn meestal te vinden op krantenwinkels en kleine winkels en vervolgens gevalideerd wanneer u aan boord. Bedenk ook dat veel van de winkels zijn gesloten op zondag, dus je zou willen om een ​​ticket te reizen op zondag, de dag voor te kopen.

6. Zorg ervoor dat u uw factuur in een restaurant

Italië is een land waar hij graag om te ontspannen na een maaltijd. Dus het zal niet van uw tafel gehaast wanneer je je eten te voltooien. Dit betekent niet dat uw ober is het negeren van u, maar u moet aangeven wanneer je klaar bent om te betalen en te laten zijn.

7. jurk

Hoewel niet zo ernstig als een islamitisch land zou, Italianen nog steeds de neiging om heel conservatief kleden, tenzij natuurlijk bent u op het strand. Bedekken als je in de stad, restaurants en winkels, en vooral, als u van plan bent om een ​​kerk te bezoeken.

8. Niet de groenten en fruit te raken met je handen

Als je gaat winkelen in een markt of in een supermarkt, het wordt beschouwd als zeer onbeleefd als je omgaan met groenten en fruit met je handen. In een markt, zal de verkoper de producten voor u en in een supermarkt, en meestal vinden wegwerp plastic handschoenen te dragen.

9. Brood met de maaltijden is niet altijd gratis

Italiaanse restaurants vormt vaak soepstengels of brood op de tafel, maar als je probeert om een ​​beetje 'geld te besparen en u niet wilt dat het brood, stuur het dan terug, omdat veel restaurants rekenen extra.

10. Stap uit de gebaande paden

Je kunt niet naar Italië en niet te kijken naar enkele van de grote attracties, maar laat wat tijd om een ​​wandeling te maken uit de buurt van de toeristische trekpleisters als goed. Vaak is het slechts een korte wandeling naar de plaats waar het echte Italië, waar u kunt krijgen van de drukte en ontspannen voor een tijdje '.

Wat zijn uw favoriete Italiaanse reis tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha