10 must-know Tips INDIA TRAVEL10 must-know Tips INDIA TRAVEL

India is een prachtige, schilderachtige stad in de schoonheid en tegenstrijdigheden. In de snelle ontwikkeling, India is een breed scala van verschillende culturen, talen en religies, allemaal in een show van mooie en spannende die je de adem van elke bezoeker zal nemen. Als je nog nooit naar India eerder bent geweest, dan zou het verstandig zijn om een ​​aantal 'huiswerk doen voordat je gaat, hier zijn tien tips om te weten voor reizigers in India:

1. Pas op voor het verkeer

India heeft een drukke en hectische, en dit geldt in de straten ook. Hoewel er verkeersregels, worden ze meer behandeld als richtlijnen en de hoofdregel lijkt te zijn: snel rijden en het vertrouwen dat anderen voertuigen moeten van de weg! De andere verrassing voor bezoekers is de grote hoeveelheid verschillende voertuigen op de weg, alle strijden om dezelfde bit "ruimte. Vrachtwagens, bussen, riksja's en karren, allemaal dezelfde manische straten, dus wees voorzichtig bij het oversteken van de weg!


2. De 'Delhi Belly'

Terwijl Indiaas eten is zeer rijk aan smaak en erg lekker, de meeste westerse bezoekers je krijgt de beroemde Delhi Belly of maagklachten, dus wees voorbereid voor dat. Hier zijn een aantal eenvoudige veiligheidsrichtlijnen te volgen: drink geen kraanwater of eten salades of in geval van ijs in uw drankjes. Veel mensen ook houden aan vegetarisch eten toen in India, als gevolg van een slechte stuk vlees zal veel meer kwaad doen dan een paar slecht gebakken. Maar anders dan dat, het Indiase eten is heerlijk, vol specerijen, spannend en lekker, en in sommige restaurants die het voedsel voor je koken.

3. Geniet van India met alles wat het te bieden wanneer u een bezoek

Als het gaat om India, zou u overweldigd door wat dit land is verschillend van hun eigen zijn; Natuurlijk, reistips India ook enkele praktische tips en veiligheidsrichtlijnen, maar het belangrijkste doel van de reis is om zichzelf te verrijken met deze nieuwe ervaring en geniet van het proces. Dus als het gaat naar India, moet u proberen de traditionele gerechten, geniet van de mode en winkelen in India.

4. Wees flexibel met uw reisplannen

Je zou kunnen denken van het hebben van uw reis zorgvuldig gepland, maar dat betekent niet dat het systeem van reizigers India samen met u! Geef jezelf meer tijd voor de reis, verwacht vertragingen, en blijf kalm! Vertragingen en afwijkingen komen vaak voor en er is niets wat je kunt doen, dus leun achterover en geniet van de rit.

5. Er zal een buitenlander

De Indische mensen hebben een fascinatie met buitenlanders, en de kleren en de manier waarop je je gedraagt ​​waarschijnlijk snel te identificeren als een bezoeker. Wees niet verbaasd zijn als mensen naar je kijken of zelfs uw foto.

6. dressing

Westerse kleding zijn niet zo ongebruikelijk in India, maar ze hebben de neiging heel bescheiden te zijn. Om te voorkomen dat het aantrekken van te veel aandacht, of om iemand te beledigen, laat de korte rokjes en laag uitgesneden topjes en dekken thuis als in India.

7. Laat uw linkerhand beledigen!

In India, de gewoonte is om alleen de linkerhand gebruiken om zichzelf te reinigen in het toilet. Dit is de reden waarom je nooit zult zien een Indiase verbruik met je linkerhand en je moet nooit iets voorbij zoals geld of een voorwerp van een Indiër met zijn linkerhand en beide, als je de openbare toiletten, weet u waarom!

8. India kan een schok voor het systeem!

Afgezien van het lawaai, de drukte en verkeer, is er ook het grote contrast tussen de culturen die zal verrassen en West. Het is niet zeldzaam om een ​​modern winkelcentrum, de verkoop van luxe goederen te vinden, om te worden naast een sloppenwijk somber. En de verschillen tussen de haves en have not's, is een grimmige herinnering dat India is een prachtige, maar toch ontwikkelingsland.

9. Vertraag en neem de tijd

India is een warm land, druk en zeer hectisch en veel toeristen gewoon proberen te veel te doen in te weinig tijd. Je zal veel meer uit uw reis te krijgen en weg te komen een stuk minder gestrest, als u uw tijd nemen bij het bezoeken van plaatsen. Ook zijn een paar reizen uit de buurt van de stad en de drukte in uw reisroute, zijn er een aantal andere plaatsen van rust en mooie plekken om te bezoeken in India.

10. Verwacht niet te leren over India in een bezoek

De diversiteit in India is gewoon waait gedachten, dus verwacht niet om het land te begrijpen in een paar weken. Er is geen manier om het land te beschrijven, is boeiend, spannend en frustrerend allemaal op hetzelfde moment, en waarschijnlijk weg te komen met meer vragen over wat India is echt alles dat wanneer je er bent!

Elke andere tips India reizen om te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha