10 must-know Tips AUSTRALIË TRAVEL10 must-know Tips AUSTRALIË TRAVEL

Een reis naar het land down under betekent veel tijd vliegen, dus als je van plan bent om te gaan, dus het is best om vooruit te plannen, zodat u geen afval een enkele dag. Met kosmopolitische steden, de wildheid van de plek en een aantal van de beste stranden in de wereld, Australië heeft veel te bieden aan bezoekers aan de andere kant van de wereld en hier zijn tien tips over het reizen naar Australië om u te helpen het meeste uit uw reizen

1. U zult insectenwerend middel en zonnebrandcrème nodig

Er zijn twee onontkoombare feiten over Australië: de hitte en insecten. Als u van plan bent buiten de stad te reizen, en je zou missen als je niet deed, dus vergeet niet om een ​​goede zonnebrandcrème en muggenspray mee te nemen. De zon is het sterkst in Australië en insecten zijn beide groter en hardnekkiger.


2. Ze rijden op de linkerzijde in Australië

Niet gepakt bij het oversteken van de weg of het besturen van de huurauto rijdt u aan de linkerkant van de weg in Australië. In feite, ongeveer 35% van de landen in de wereld te doen, voornamelijk voormalige Britse koloniën. De reden, voor het geval je het niet wist, is dat mensen gebruikt om hun paarden te rijden aan de linkerkant, zodat ze zich gemakkelijker kunnen verdedigen, met hun gewapende vleugel te zijn aan de rechterkant.

3. Blijf voor meer dan een week

Uit de meeste landen, een vlucht naar Australië duurt ongeveer 24 uur en je zou er goed aan doen om een ​​rust stop op de weg te nemen. Dat is een hoop tijd reizen, dus het is altijd raadzaam om van plan om ten minste twee weken door te brengen in het land, of je voelt dat je iets meer dan zitten op een vliegtuig de hele reis deden.

4. Hoe jetlag verslaan

U krijgt jetlag, want Australië is bijna een volledige twaalf uur voorsprong op GMT, in sommige gebieden. Het beste wat te doen is om de lokale tijd zo snel mogelijk en niet toegeven aan de verleiding om te slapen tijdens de dag.

4. Gooi Australische munten

Australië munten zijn veel meer dan je zou denken waard, zodat ze niet negeren. Die 'Gold' zijn de moeite waard een dollar of twee per stuk, dus niet onderschatten hoeveel geld u in losse verandering zou kunnen hebben.

5. Wees realistisch over de afstand

Als je nog nooit naar Australië eerder geweest, dus het is moeilijk om echt te waarderen hoe groot het land. Maak je reisplannen realistisch en laat genoeg tijd om daadwerkelijk te zien de bezienswaardigheden terwijl je er bent. Wat kan lijken op een korte trip op de kaart is het waarschijnlijk veel verder dan je denkt en sommige gebieden tussen de bestemmingen zijn zeer afgelegen en onbewoond.

6. in de bush

We zijn niet van plan om kangoeroes en koala's te zien in de stad, dus zeker een uitstapje naar de bush te maken. En 'aan te raden om al te gaan met een gids, een tour. Op deze manier zul je niet verdwalen en je zult veel meer te zien.

7. Probeer de lokale gerechten

Australië heeft een beetje 'van de wijn en echt goed eten op bieden, dus maak jezelf niet beperken tot alleen het eten in warenhuizen in de keten die je herkent. Probeer een aantal van de lokale delicatessen zoals kangoeroe of emoe, ze smaken echt geweldig!

8. Stay Gehydrateerd

Australië kan erg heet worden, vooral in de zomer maanden. Zonnesteek zal elke vakantie verpesten, dus draag altijd een hoed en neem een ​​fles water overal mee naar toe. Een koud biertje lijkt misschien uitnodigend en het gevoel dat je zeer Australische, maar hebben een beetje 'van het water zo goed!

9. Let op de tijd in het regenseizoen

In het noorden van Australië, de zomer brengt het regenseizoen. Dit betekent niet dat je niet kunt gaan, maar het betekent veel vocht en, natuurlijk, de mogelijkheid van cyclonen en veel regen, zodat uw reis dienovereenkomstig plannen.

10. Wees respectvol van de dieren in het wild, maar niet paranoïde over

Iedereen heeft gehoord over de spinnen en slangen in Australië, maar als je gevoelig bent, dus er zal een probleem zijn. In de steden, en 'moeilijk een griezelige beestjes en eng, als je uit te gaan in de bush, maar draag comfortabele schoenen en gebruik uw gezond verstand te zien. Tijdens het zwemmen in de oceaan, altijd zwemmen tussen de vlaggen en alleen in het aangewezen gebied, want dat zal waarschijnlijk worden beschermd tegen eventuele gevaarlijke wilde dieren in het water. Als je denkt dat je gebeten of beet, zie onmiddellijk een arts, maar vergeet niet dat sterfgevallen als gevolg van spinnen en slangen zijn uiterst zeldzaam, zelfs in Australië.

Wat is uw favoriete reistips in Australië?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha