10 must-KNOW HOLLYWOOD beauty geheimen10 must-KNOW HOLLYWOOD beauty geheimen

Wonen in de schijnwerpers is stress in meer dan één opzicht. We verwachten dat onze beroemdheden van Hollywood om altijd perfect zijn, nooit een haar uit plaats. Maar beroemdheden zijn ook mensen, en soms vangen we een glimp van de menselijke kant. Zelfs zo, misschien wel de meerderheid van ons sterven om te weten hoe ze perfect kunnen zijn, nou ja, de meeste van de tijd. Hier zijn enkele beauty geheimen van Hollywood voor u, dan.

1. vogelpoep

Dat klopt, een gezichtsbehandeling gemaakt van nachtegaal uitwerpselen gemengd met rijst zemelen en water is al de woede in Hollywood. In feite is dit de behandeling van de huid is een oude Japanse schoonheid tip die blijkbaar heeft net zijn weg onlangs naar Hollywood. Als je denkt dat het is walgelijk, bedenk dan dat er extreem dat mensen niet gaan om hun best uitzien. Daarnaast, het komt met nachtegalen, niet kippen. Waarvoor het is bedoeld om te tellen tegen de algehele mate van grofheid, zeker gezien het feit dat het werkt. In het geval u zich afvraagt ​​hoe en waarom het werkt, dan is dat omdat twee van de ingrediënten: ureum, een stof rijk aan stikstof en guanine, een aminozuur. Deze twee blok huid vocht en voeg een subtiele glans.


2. Gist

Nu we het toch over het onderwerp van natuurlijke behandelingen, hier is nog gedeeld door Hollywood insider: droge gist en citroensap. Dit mengsel kan ontdoen van puistjes snel. Het werkt door het drogen en herstellen van uw teint voor gaafheid. In het geval dat u een gist gebruikt om brood te maken, kunt u naar gewoon citroensap gemengd met water. Dit betekent dat een halve citroen te persen, niet kopen klaar sap van de winkel en het gebruik ervan op het gezicht. De citroen zuur draai de bloedvaten en dringen in de huid om de infectie te behandelen. Gist voeden uw huid en uitdrogen te voorkomen. Beide kunnen ook worden gebruikt voor acneuitbarstingen behandeling - ook Hollywoodsterren zijn niet immuun voor deze parasiet.

3. Mascara is een must, zelfs als je kijkt naakt make-up

Herinner die recente foto's van Uma Thurman, die velen van ons geschokt, omdat we dachten dat we hadden cosmetische chirurgie radicaal had? Het bleek dat haar make-up artist net had geprobeerd een geheel nieuwe look die mascara uitgesloten. Ja, dat is precies wat een groot verschil dit stuk make geleden. Zelfs als je wilt gaan voor een naakt look met minimale make-up, en dat is ook de mode in Hollywood, vergeet niet de mascara. Voor een goede kijk elke dag kunt u de duidelijke ras te gebruiken, maar voor speciale gelegenheden, vooral als er foto's, weddenschap op zwart, kan niet fout gaan. En als je het overdrijven per ongeluk en je een plek te krijgen, genieten van slechts een katoenen bal in sommige basis om het probleem op te lossen.

4. perfect ogen

Sommige trucs van Hollywood schoonheden gebruikt om zich te ontdoen van de zwelling en de vermoeide blik rond de ogen met aloë vera en rauwe aardappelen. De aloë vera gel, onder de ogen aangebracht, doet wonderen als een snelle verstevigende film tijdelijk. Met aardappelen, hier is wat je kunt doen: zet een in de koelkast voor een uur of zo, snijd het en laten weken in koud water voor een minuut. Plaats dan de plakjes over de ogen en laat voor vijf of tien minuten. Rauwe aardappelen bevatten samentrekkende ingrediënten die het overtollige water te zuigen uit de huid en dan omgaan met de zwelling. Trouwens, in het geval dat de ogen geïrriteerd, het zetmeel die in de aardappel zal zorgen voor dit en voeg een beetje 'zachtheid aan de huid. Als je niet kan worden gehinderd, pak een buis van Voorbereiding H, de aambei room, en het te gebruiken in plaats daarvan. Geen grap. Of krijgen een schot van slangengif synthetische, het werkt als Botox, zeggen ze.

5. Focus op lippen

Het merendeel van de deskundigen in de kunst van samenstelling adviseren dat het wijst slechts een deel van het gezicht: ogen, lippen en de wangen, bijvoorbeeld. Als je hebt besloten om je lippen uit te brengen, hier zijn twee tips voor je. Als u kiest voor het naakt look, en je wilde vollere lippen te krijgen, lijn ze met een neutrale liner, en gebruik vervolgens dezelfde lijn in een deel van het midden te vullen. Voeg dan een beetje 'van duidelijke glans. Als, aan de andere kant wil je het uiterlijk, eerste diep rode lippenstift, dan scrub met een stuk stof, dan strooi er wat 'stof op de stof en druk het aan zijn lippen. Dan gelden andere laag van lippenstift. Deze oefening zal het duren veel langer dan anders.

6. Quirky suggesties uit het verleden

Als u denkt dat vogelpoep en gezichtscrème aambeien zijn extravagante schoonheid geheimen van Hollywood, kijken naar wat een aantal van de sterren van Hollywood's gouden tijdperk gemaakt om te kijken mooier. Elizabeth Taylor, bijvoorbeeld, zijn gezicht unshaven. Dit is omdat lijdt aan een aandoening die wordt gekenmerkt door een toename van de haargroei op het hele lichaam. Zelfs na de aandoening verdwenen, vervolgde ze scheren, misschien uit gewoonte. Rita Hayworth ging verder in het haar afdeling en had de haarlijn operatief steeg, zodat de voorkant ziet er groter. Marlene Dietrich, aan de andere kant, wordt gezegd te hebben gehad een aantal van zijn kiezen verwijderd om jukbeenderen te benadrukken, hoewel ze ontkent in zijn autobiografie.

Kent u andere beauty geheimen van Hollywood?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha