10 Must Know-DATING rode vlaggen je op moet letten voor10 Must Know-DATING rode vlaggen je op moet letten voor

Achteraf gezien is een prachtig ding en, helaas, dit is alles wat mensen hebben ... alleen om te beseffen dat ze moeten hebben gezien de tekenen van een slechte relatie, voordat het te laat was. We leren van onze fouten, maar sommige zijn gewoon best vermeden in de eerste plaats, hier aan het daten rode vlaggen die iedereen zou moeten uitkijken voor in een relatie:

1. De onvolwassenheid en een gebrek aan verantwoording

In staat zijn om voorzichtig te gooien naar de wind kan vrij een aantrekkelijke eigenschap zijn, maar we moeten allemaal opgroeien en start met het leven serieus op een bepaald punt. Dit type persoon kan hard werken, op de lange termijn, en je kon uiteindelijk de uitgaven al je tijd te redden hen van de haak.


2. Niet in staat om te laten gaan van de vroegere

Als iemand niet kan loslaten van hun vroegere, dan zou dit iets dat de hele relatie achtervolgt zijn. Kijk uit voor de constante opmerkingen over het verleden, of je zou kunnen kijken over je schouder en vroeg me af wat je partner is aan, de hele tijd.

3. Een donkere verleden en zware bagage

Iedereen kan fouten maken en mensen moeten een tweede kans gegeven, maar voor sommige mensen, oude gewoonten sterven hard. Als je op alle belanghebbende in het verleden van een persoon, dan behandelen die als een rode vlag precieze datering. Vooral als er geweld was betrokken.

4. Lies

Je moet vertrouwen in een relatie, dus wees niet te snel om de leugens als niet relevant af te zijn. Als iemand liegt tegen je, dan is dit een teken dat ze weinig respect voor u, en het kan het teken dat ze liegen over andere dingen.

5. Een kort lontje

Iemand die gemakkelijk geduld kunnen verliezen is vaak iemand die controle ook kan verliezen. Wees zeer voorzichtig met iemand die heeft een kort lontje, zodat dat op een dag, kunnen hun ongecontroleerde woede worden gericht aan u.

6. Geen communicatie

Eerlijkheid en openheid is een must in een goede relatie en je kunt niet hebben dat zonder de juiste communicatie. Als je merkt dat je te realiseren dat je eigenlijk heel weinig weten over de persoon die je aan het daten bent, dan is het misschien tijd om te vragen waarom u niet zijn.

7. Misbruik en gebrek aan respect niet alleen een rode vlag ...

Niet tolereren misbruik of gebrek aan respect, verbale natuurkunde. Dit is niet een rode vlag, maar een grote, knipperende neon teken dat luidt: "Uit deze relatie '

8. Vrienden en familie niet van de datum

Luister naar de mensen om je heen; waarschijnlijk alleen u uw belangen op het hart. Als mensen dat je om en je vertrouwt u vertellen dat er iets niet klopt, dus wees voorzichtig, omdat ze iets wat je gemist kan worden zien.

9. control freak, paranoïde en bezitterig

Als je het gevoel dat je moet aangeven waar je bent om je partner of je vertellen wat je moet dragen en waar je kunt gaan, dan is dat ook buiten de orde. Je kunt ook gewoon gaan met dit gedrag, om hen te behagen, maar het kan een teken zijn dat deze persoon niet zal toestaan ​​om een ​​leven van je eigen te hebben.

10. Ben je ongelukkig vaker dan u tevreden bent

Als u het gevoel ongelukkig of ongemakkelijk, de meeste van de tijd, dan teken waarschuwing niet te worden genegeerd. Niet blijven hangen, want soms is het geweldig. Neem de hint en verder gaan, omdat je gelukkig moet voelen, de meeste van de tijd.

Kent u een andere dating rode vlaggen om op te letten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha