10 MUST-HAVE NOT MISS BEACH Elk meisje behoeften10 MUST-HAVE NOT MISS BEACH Elk meisje behoeften

Het is weer zomer en de weersvoorspelling zegt dat dit de beste zomer nog zou kunnen zijn! Dus als u op weg naar het strand dit jaar, nu is het tijd om te beginnen met de planning voor de warme luie dagen aan zee. Een beetje 'van de voorbereiding, om ervoor te zorgen heb je alle benodigdheden van het strand in je strandtas, zal zorgen voor een stress-vrije tijd in de zon, dus lees deze tien must-have strand essentials elk meisje moet hebben, zodat je niet gepakt worden.

1. Een groot strand zak

Nummer een op de lijst moet een groot strand tas met veel zakken zijn. Zorg dat er voldoende ruimte voor al uw spullen op het strand, is gemaakt van een duurzaam materiaal, en dat heeft veel zakken, zodat u kunt eenvoudig de kleinere objecten.


2. Een hoed strand

Een strand hoed is een essentieel element voor een dag in de hete zon. Een breedgerande hoed zal de zon af te houden van uw hoofd en gezicht en stoppen met brandwonden of het krijgen van een zonnesteek. Het zal ook de hoofdhuid en het haar te beschermen tegen schade, zowel de zon en de wind en houden het gevoel en fris.

3. Zonnebril

Zonnebrillen zijn een must voor elke reis naar de buitenkant, maar vooral voor reizen naar de zee. Ze beschermen de ogen tegen de zon en de schittering van de zee en, als de wind niet pick-up, die zal helpen om het zand van het krijgen in uw ogen ook. En 'beter niet neem je beste paar en duurder, maar, voor het geval je verliest ze, of krassen.

4. Een groot badpak

Vergeet niet om uw zwembroek te controleren voordat je hoofd naar het strand om te zorgen dat het nog steeds goed past en ziet er niet vervaagd of verouderd. Een goede, goed passend pak zal je een goed gevoel, ze zijn vol vertrouwen en zal niet zorgen over te maken komt uit het water.

Zak 5. Phone

Als u wilt een aantal nummers op het strand om te luisteren, of in contact blijven, dan zul je nodig hebt om je telefoon te beschermen tegen water en zand. Kijk uit voor een telefoon waterdichte tas dat u uw telefoon kunt houden en gebruiken nog steeds met een hoofdtelefoon. Ze zijn een essentieel onderdeel van de economische dat uw telefoon kan redden van ernstige schade. Ook als u van plan bent om op het strand de hele dag, een reservebatterij voor uw telefoon kan een goed idee zijn.

6. zonnebrandcrème en lippenbalsem

U moet uw huid en lippen te beschermen tegen de zon, dus vergeet niet lippenbalsem en zonnecrème. Experts raden de beste zonnebrandcrème voor een dagje aan het strand moet een SPF van 30 of hoger hebben, om u te beschermen tegen zonnebrand uit UVB-stralen van de zon en moet ook een breed-spectrum zonnebrandcrème, die ook zal beschermen uw huid tegen UVA.

7. Een enorme strandhanddoek

Een grote, zachte en kleurrijke strandlaken dient te worden in de tas, en hoe groter, hoe beter! Als je merkt dat je zonder een strandstoel, kunt u op uw handdoek liggen, kunt u deze wrap om je heen als je een pauze van de zon nodig hebben en, als het een super-zachte handdoek, zal het niet zo pijnlijk zijn als je droog zelf, als je toevallig een beetje 'van brandwonden te krijgen.

8. Flessenwater

Je weet hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven, zodat altijd een fles water met u op het strand. U kunt uitgedroogd raken zeer snel wanneer u in de zon de hele dag en dat zou kunnen zorgen dat u zich zeer goed en ruïneren uw dag. Als je water met u, kunt u een drankje elke keer dat je voelt dat je nodig hebt te nemen en ze nooit laten de perfecte plek op het strand. Bovendien wordt aanbevolen de voorkeur aan glazen flessen plaats kunststof exemplaren geven.

9. Iets goed te lezen

Breng een goed boek en een aantal van uw favoriete tijdschriften ook. Het strand is de perfecte plek om de achterstand op sommige 'lezen liggend weer en zonnebaden. Niets te zwaar hoewel; tijdschriften met korte artikelen is vaak de beste, en dan kunt u te nemen en terug te zetten wanneer u maar wilt.

10. Na-sun lotion

De zon, zout en wind zal de huid snel uitdrogen, dus wees voorbereid en hebben een aantal na het zonnen op het strand zak. Met behulp van en na het zonnen vochtinbrengende crème de huid hydrateren en te helpen om uw kleurtje langer te maken.

Wat zijn uw must-have strand spullen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha