10 must-have items van kleding elk meisje zou moeten bezitten10 must-have items van kleding elk meisje zou moeten bezitten

Het is erg leuk om bij te blijven met de nieuwste modetrends, maar je moet nog een paar nietjes nodig hebt in je garderobe te wenden tot wanneer u een geschikte jurk te dragen niet kan vinden. Sommige dingen gewoon nooit uit de mode, en als het heeft een goede collectie van garderobe essentials, kunt u mixen en matchen en komen met honderden verschillende combinaties Internet voor elke gelegenheid. Als je genoeg van deze klassieke garderobe bij de hand hebt, zul je nooit jezelf horen zeggen dat de woorden goed: "Ik heb niets om te dragen!" Hier zijn tien van die must-have items die elk meisje in haar kast zou moeten hebben.

1. Dansers

Als je iets comfortabel, sneakers nodig hebben, maar zal het niet doen, dan ballerina's zijn de ideale oplossing. Jeans zal classy kijken en er goed uitzien in een jurk ook. Zwart en naakt kleuren zijn de meest veelzijdige die je kon kiezen; ze gaan met alles. Dansers lijken chic genoeg om te dragen voor de meeste gelegenheden wanneer u wilt slim te kijken, maar willen niet om rond te zweven in hakken.


2. Pants zwarten

Een slimme, goed uitgeruste, een broek zwarten kan gedragen worden met de meeste andere dingen die je in je kast. Ze zijn nooit te slim willekeurig te zijn, noch zijn te casual slim te zijn en altijd stijlvol uitzien, ongeacht de huidige trends zijn. Zwarten broek zijn een garderobe dat u veel kansen zal geven, als je geen ideeën hebt lopen voor een jurk te dragen.

3. Een goed gesneden blazer

Een blazer is een geweldige jas voor de herfst, wanneer het te koud is om geen jas bij allen, maar niet koud weer genoeg voor uw zware winterjassen. Blazers zijn een andere kast die er net zo goed met een spijkerbroek zoals ze doen met een cocktail jurk en zijn slim genoeg om een ​​casual kleding recht om te dragen aan het werk te kijken nog steeds.

4. Een zwarte avondjurk

De zwarte avondjurk of een zwarte jurk cocktail zal altijd kijken verfijnd en stijlvol en is een garderobe essentieel dat je in staat zijn om over en weer te gebruiken. De schoonheid van een zwart pak is zijn eenvoud en met de juiste accessoires, kunt u het geschikt is voor de avond voor een formele zwarte stropdas evenement en voor iets een beetje 'meer ontspannen te maken.

5. een gestreept overhemd

Er is heel weinig dat een gestreept overhemd gaat niet verder met. Koppelen met een rok en verfijnde look, of draag met jeans voor een stijlvolle, casual look. Als u een selectie van verschillende gekleurde strepen shirts, zullen ze gaan met zowat elke andere stof en zien er net zo goed met bloemen, want zij zullen met effen kleuren of meer strips.

6. donkere jeans

Een spijkerbroek mag slechts een deel van de garderobe van de mensen, deze dagen, maar als je ze wilt veelzijdiger te maken, ga dan voor donkere kleur denim, in plaats van de look uitgewassen. Dark denim zal compliment de meeste andere vormen van kleding en zijn geschikt voor andere gelegenheden, omdat ze er gewoon een beetje 'slimmer. Hoe donkerder de denim, zal de jeans meer vermagering, dus dit is een andere goede reden om op zijn minst een paar donkere jeans in je garderobe te houden.

7. witte shirts

Een selectie van witte T-shirts zal altijd van pas komen als goed. Ze ziet er geweldig uit met jeans, rokken en kan onder truien worden gedragen of dragen ze naar bed. Ze zijn waarschijnlijk de meest veelzijdige van alle kleren die we kunnen noemen, en een must-have in onze lijst van dingen die elk meisje moet bezitten.

8. De button down overhemd Classic White

Er is geen einde van de verschillende manieren waarop je een klassieke witte shirt kan dragen en zijn leuk om te hebben als een element terugval als je niet alles wat je wilt vinden, en altijd lijken te kijken modieus.

9. sneakers Insert

Als je iets comfortabel staande nodig, maar u wilt niet te kijken als je net de sportschool, dan slip op schoenen zien er veel meer elegante dat zelfs de leukste paar loopschoenen. U kunt lopen mijlen in hen en ze zien er fris met veel verschillende outfits.

10. Pompen Classic

Onze uiteindelijke keuze voor de garderobe van elk meisje is een klassiek paar pompen die goed zijn voor het kantoor zal zijn, als ze zijn voor avondkleding. Appartementen kunnen meer comfortabel, maar van stijl en elegantie, zal je nooit sloeg zijn hielen. Wanneer u een paar pompen in een neutrale kleur in je garderobe, heb je altijd iets elegant om de voet te dragen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha