10 mooiste plekken WERELD10 mooiste plekken WERELD

De wereld is gewoon vol van mooie plekjes, waarvan je nog nooit van gehoord. Sommige zijn door de mens gemaakt, terwijl anderen zijn het gevolg van de schepping van de natuur, maar ze zijn allemaal een bezoek waard, ten minste een keer in hun leven. Hier zijn slechts tien verbluffend mooie plekken in de wereld die je de adem zal benemen.

1. Cinque Terre, Italië

We beginnen onze tour van de mooiste locaties in de wereld, met de dorpen van de Cinque Terre in Italië. Genesteld tussen een aantal van de mooiste kustlijn in de wereld, de vijf dorpen van de Cinque Terre ongelooflijk baars langs de kliffen. Dit is zeker de plek om te gaan als je wilt ontspannen en weg van alles.


2. Palau

Nog een van de 10 mooiste plekken in de wereld is van Palau. De Republiek Palau is een serie van weelderige groene eilanden in kristal blauwe water van de westelijke Stille Oceaan. Op het land, Palau heeft een aantal van de mooiste flora en fauna die Micronesië te bieden en onder de golven zijn er een aantal fantastische koraalriffen, blauwe gaten en wrakken voor duikers om te genieten van heeft.

3. vuurvlieg Waitomo Caves, Nieuw-Zeeland

Als je ooit een bezoek Nieuw-Zeeland, dus zorg ervoor dat je een reis naar de Waitomo Caves vuurvlieg te nemen op het Noordereiland. U kunt een boottocht metro te nemen en genieten van de schoonheid van miljoenen vuurvliegjes verlichting van de zijkanten van de grot. Het is een adembenemende ervaring.

4. Neuschwanstein Kasteel, Duitsland

Neuschwanstein kasteel ligt op een ruige heuvel in het zuidwesten van Beieren, is een sprookjeskasteel dat verschijnt uit een Disney film uitkwam. Het kasteel is ingesteld tegen een achtergrond van bergen en in de winter, het lijkt als een scène kerstkaart.

5. Horsetail Falls, Yosemite National Park

Paardestaart Falls is een spectaculaire 1.000 voet hoge waterval in Yosemite National Park, Verenigde Staten. De watervallen zijn een geweldig zicht op elk moment van de dag, maar de schoonheid van paardestaart valt echt komt steenbolk bij het vangen van de stralen van de ondergaande zon en het lijkt erop dat het vuur naar beneden tuimelen de berghelling.

6. Split Pinnacle - Hunan, China

De splitsing Pinnacle, in de provincie Hunan, China, ziet eruit als een scène die rechtstreeks uit de film 'Avatar' kwam. Colum een ​​enorme rots die oprijst uit de grond, de boot divisie is een inspirerende voorbeeld van wat Moeder Natuur kan doen. Als je de kans krijgt, ga dan naar de provincie Hunan, wordt gezegd dat het de mooiste regio van China zijn.

7. Cathedral wind, Namibië

Kathedraal van de wind in Namibië is een van de 10 mooiste plekken in de wereld. Vermoedelijk op meer dan 60 miljoen jaar, de duinen gebeeldhouwde kathedraal van de wind in de woestijn van Namibië zijn een assortiment van roze en oranje en de toren tot bijna driehonderd voeten in de lucht. Wat meer is, zijn de duinen steeds wisselende en veranderende vorm, zodat je niet dezelfde scène twee keer te krijgen, maar vele malen u bezoekt.

8. Cathedral Cove, Nieuw-Zeeland

Cathedral Cove is een mooi strand en de Marine Reserve gelegen op het schiereiland Coromandel van Nieuw-Zeeland. De zee heeft gesneden uit een verbazingwekkende grot in de rots die verbindt twee verschillende baaien elkaar en, net buiten de kust, is er een prachtige bekroning van rots die is uitgehold door de golven te kijken als de boeg van een schip. Het is een beetje een wandeling om naar de bodem van de baai, maar zeker de moeite waard.

9. Antelope Canyon, Arizona

Onze lijst van 10 mooiste plekken in de wereld zou niet compleet zijn zonder vermelding van Antelope Canyon in Arizona zijn. Je gelooft je ogen niet als je ziet Antelope Canyon. De canyon is uitgehold in sommige vormen wervelende verrassende door miljoenen jaren van watererosie, en kunt u een wandeling door de smalle canyon en bewonder de verbazingwekkende structuren die de natuur hier heeft geschapen.

10. Copperfield Bay - Musha Cay, Bahama's

Musha Cay is een van de mooiste eilanden in de wereld, zo mooi dat de goochelaar David Copperfield, besloot hij om te kopen voor zichzelf. Een van de kenmerken van Musha Cay is de zandbank twee mijl ongelooflijk dat uitsteekt in de kristalheldere zee. Je kunt boeken om daar te blijven als je wilt, maar als je dat doet, boek het hele eiland voor zichzelf, en dat kost je een koele $ 37.000 per nacht!

Heeft u nog andere plek om onze lijst van 10 mooiste plekken in de wereld?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha