10 mogelijke redenen waarom sommige mensen gaan door een onderbreking VAAK10 mogelijke redenen waarom sommige mensen gaan door een onderbreking VAAK

Er zijn een aantal mensen die vaak lijken te hebben gevonden 'de ene', alleen erg teleurgesteld te zijn, van tijd tot tijd. Ze zijn het instellen van hun verwachtingen te hoog? Of maken ze een aantal fundamentele fouten? Hier onderzoeken we enkele van de redenen dat zou kunnen verklaren waarom sommige mensen lijken te gaan door middel van tranen, meer dan anderen:

1. Ze verwachten te veel te snel

Zoals het lied zegt, kun je haast niet liefde, maar sommige mensen denken over huwelijks klokken, vóór de eerste dag is voorbij. De meesten van ons graag een beetje 'van de tijd te doen op deze dingen, en als je probeert om dingen samen te haasten, zal u alleen verschijnen wanhopig en het gaat om mensen bang te maken.


2. Zij verwarren verliefdheid met liefde

De eerste golf van liefde die je voelt voor iemand is een heerlijk gevoel, maar niet fout het voor eeuwige liefde. Sommige mensen denken dat, voor al diegenen die vandaag de dag, is ware liefde, maar het duurt een beetje 'meer te gebeuren, ongeacht wat de film zou kunnen doen geloven.

3. Ze dateren omdat ze bang zijn dat ze enkel

Sommige mensen zijn doodsbang om alleen te zijn of te laat vertrekken. Dus, ze overhaast in relaties, maar om te voorkomen dat single. Liefde is veel meer dan een overeenkomst van gemak en een goede relatie kan niet worden gebouwd op de basis dat elke relatie is beter dan geen relatie.

4. Ze hun gevoelens te uiten nooit

Er zijn ook mensen die zich ongemakkelijk voelen uiten van hun gevoelens. Het is belangrijk om de persoon die je liefde, dat je van ze houdt en niet gewoon aannemen dat ze weten te vertellen. Mensen die hun liefde niet tonen lijkt misschien niet geïnteresseerd helemaal niet, en dit is een zekere manier om iemand weg te rijden.

5. Ze proberen om hun partner te veranderen

Als je op een relatie van denken dat je een persoon kan veranderen, dan bent u gebonden worden teleurgesteld. De meeste mensen een hekel wordt verteld wat te doen en niet willen nog meer, om te horen hoe zich te gedragen. Je kunt niet de vorm van een persoon om de perfecte partner te zijn; je moet ze voor wat ze zijn.

6. Ze krijgen te plakkerig

Een andere reden dat sommige mensen moeite hebben met een verblijf in een lange-termijn relatie is dat ze te plakkerig. Voor de meeste mensen, maar het is leuk om in een relatie, ze willen nog steeds zijn om uit te gaan met vrienden en alleen zijn soms in staat. Als je niet een beetje 'van de vrijheid krijgen, dan beginnen ze te voelen gesmoord.

7. Ik ben jaloers

Jaloezie is een zeer vervelende zaak en kan een relatie uit elkaar scheuren. Er moet vertrouwen, evenals de liefde, in een relatie zijn en niet graag worden ondervraagd over waar ze waren en wie ze met waren.

8. serieus genoeg de relatie niet te nemen

Aan het andere uiteinde van het spectrum zijn er mensen die niet ernstig verslag doen nemen. Ze blijven flirten met andere mensen of misschien wel blijven praten over de ex-partners. Dat zou allemaal volkomen onschuldig, maar je moet nog steeds de gevoelens van uw partner rekening houden.

9. Ze hebben een controle karakter

'Mijn manier is de enige manier' - is een manier om een ​​lange partners behouden. Er moeten 'geven en nemen' in een relatie en dit betekent ook dat het doen van een aantal dingen die je niet wilt. Als je weigert om nog een duim op iets toegeven, dan zal je zeker vervreemden een partner.

10. Ze lijken gewoon blijven kiezen van de verkeerde type partner

Sommige mensen voelen zich aangetrokken tot wat anderen kunnen zien als de 'verkeerde soort persoon'. Misschien is het de opwinding en het gevaar van uit te gaan met iemand als deze die hen aantrekt, maar het is niet een recept voor een lange-termijn relatie.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha