10 moet weten CHINA TRAVEL TIPS10 moet weten CHINA TRAVEL TIPS

Jarenlang, China was volledig gesloten voor buitenlandse bezoekers en waarschijnlijk niet een land dat je wilde om te bezoeken, zelfs als u kon. Nu echter, China open is voor zakenreizigers en vakantiegangers, en maakt een fascinerende bestemming voor een vakantie. Let wel, China is een land heel anders dan wat de meeste mensen gewend zijn, dus lees deze tien tips voor reizen als je denkt van reizen naar China:

1. Leer een paar zinnen in het Mandarijn

Je zal absoluut verbaasd over hoe blij de lokale bevolking zal u een poging in het Mandarijn te spreken te maken. Zelfs als het slechts een paar woorden, wordt u goed beloond worden met een grote warme glimlach voor uw inspanningen.


2. Haggle in de winkels

Als je ziet eruit als een buitenlander, dan winkeliers vaak wandelen op de prijs, enkel voor u! Verwachten dat retailers om in eerste instantie gelden voor tien keer de prijs die ze zijn echt bereid om te accepteren en bereid zijn om te onderhandelen.

3. Neem de 'wc-papier met u!

Als je gaat winkelen of bezienswaardigheden, altijd pak een klein pak wc-papier in de zak. De meeste Chinese bieden geen openbare toiletten, zodat je nodig hebt om je eigen te nemen.

4. Accepteer geen cadeaus, onmiddellijk

Toen bood een geschenk in China, is het beleefd te weigeren op het eerste. Het is een manier van het tonen van je dankbaarheid en nederigheid dat de persoon de moeite om een ​​cadeau te kopen heeft genomen.

5. Wees voorbereid op venters aanhoudende

Straatverkopers kunnen zeer persistent en agressief in hun pogingen om u te kopen van hen. Blijf lopen en proberen ze te negeren, omdat de goederen zal vaak gekopieerde dvd's of nep horloges. Een goede zin om te weten is-Bu Yao, uitgesproken als "boo-yauw", wat betekent "niet willen".

6. Het internet wordt gecensureerd

Verwacht niet te worden onderhouden van uw Facebook-pagina aan uw levende Chinese dateren, omdat het internet wordt gecensureerd in China. Internet is beschikbaar, maar sites zoals Facebook, Twitter en buitenlandse nieuwssites zijn verboden in China.

7. echt Chinees eten is niet hetzelfde als je in Europa en de VS.

Verwacht niet in staat zijn om de zoetzure kip en speciale gebakken rijst in China te bestellen! Chinees eten is geweldig, maar niet dezelfde die je kunt vinden in Chinese restaurants Western. Bovendien, om de beste van de Chinese keuken te ervaren, een bezoek aan de restaurants die de lokale bevolking eet en niet die specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan toeristen.

8. Luxe goederen zijn erg duur

Luxe merk producten in China zijn extreem duur, als gevolg van een luxe belasting van China. Als u wilt dat een aantal zaken, neem dan een reis naar Hong Kong.

9. Drink niet het water!

Het kraanwater algemeen niet drinkbaar in China, teneinde altijd kopen gebotteld water te drinken. Daarnaast, China is een zeer druk en met veel mensen, zowel de lokale bevolking en bezoekers uit andere landen. Het is altijd een goed idee voor de verpakking van sommige hand sanitizer om ziektekiemen op afstand te houden.

10. Wees voorbereid op een cultuurschok

In veel steden vandaag de dag, kunt u buiten het hotel lopen en onmiddellijk thuis voelen. China is een fantastische plek om te bezoeken, maar de bezienswaardigheden, geluiden en cultuur, is heel anders dan veel andere landen.

Wat is uw favoriete China reistips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha