10 moet weten BEAUTY TIPS goed tijdens ziekte kijken10 moet weten BEAUTY TIPS goed tijdens ziekte kijken

Je kan wel of niet bewust zijn van deze, maar virussen vliegen rond in drommen het hele jaar. Het is geen feit must-kent en is enigszins deprimerend. Het feit is dat vroeg of laat een van deze virussen zal inhalen met u, waardoor u een hoofdpijn of een loopneus dat er geen over-the-counter druppels kunnen genezen, tenminste voor een dag of twee. En je zou toch willen er geweldig uit in de loop van deze twee dagen, toch? Hier zijn tien hacks vooral voor degenen ziektedagen vervelend.

1. Gekleurde stichting

Vooral in de winter, zelfs als je niet ziek kunt u beginnen te kijken moe, olijfkleurige huid, met wallen onder zijn ogen, omdat van de tijd, omdat je niet genoeg zon en frisse lucht. Een kleurrijke stichting zal de gloed van de zon te lenen van binnenuit tot warmere dagen vooruit.


2. Correctie

Dit zou toch hebben geraden. Een van de ergste bijwerkingen van een aanhoudende verkoudheid is dat het gebied rond de neus is rood, rauw en geïrriteerd. Tot die druppels kicks in, zorg ervoor dat je sterk hydrateren en vervolgens concealer en / of BB cream op om de roodheid te verbergen.

3. ijs voor je ogen

Virale infecties van de bovenste luchtwegen worden meestal gepaard met pijnlijke ogen opgezwollen. Te voelen en er beter uitzien, maar doe er een paar ijsblokjes in een plastic zak, wikkel ze in een dikke handdoek en plaats over de ogen gedurende 10 minuten. Neem pauzes tijdens de oogleden beginnen te verkleumd van de kou voelen.

4. Oogdruppels

Als je niet van de suggestie van ijs of gewoon niet de tijd hebben om het te doen, gebruiken een soort Visine oogdruppels. Deze vernauwing van de bloedvaten in de ogen en verwijder ze in een handomdraai. Ook geven ze je een prettig gevoel koel voor een tijdje '.

5. Water

Uitdroging is een ander lid van de partij ziek. Gesprongen lippen, futloos haar, bleke huid, droge behoren tot de meest voorkomende symptomen. Dus zorg ervoor dat je huid krijgt de hydratatie die het nodig heeft - het drinken van water, het drinken van thee, en gebruik je moisturizer meer liberaal dan normaal totdat je beter.

6. Blue eyeliner

Tenzij je ogen zijn echt geïrriteerd, in dat geval is het niet verstandig om een ​​make-up op te zetten, gebruik blauwe eyeliner of potlood om ze helderder uit. Donker blauw of blauw-zwart is de beste keuze. Als je moet echt make-up dragen, zelfs als uw ogen zijn loopneus, zorgen voor de hand liggende redenen waterdicht.

7. Curl wimpers

Terwijl op het onderwerp van het oog, gebruik maken van de zweep krultang als je ziek bent, alvorens op mascara. Wimpers gekruld zullen de ogen en geef dat glamoureuze look eigenlijk kocht de krultang voor.

8. Oranje voor tassen

Als op de top van al het andere dat je ook hebt de wallen onder de ogen te wijten aan gebrek aan slaap, terwijl je ziek bent, ben je ze te verbergen met een concealer of ogen bleekmiddel of de achtergrond in de kleuren oranje-zalm. Deze zal zich bezighouden met de razend kleur, zoals de zakken.

9. de stichting niet overdrijven

Het is nutteloos om gips je gezicht als een muur als je ziek bent. Als u de bovenstaande tips over BB crèmes en concealers hebt vergrendeld, kan je net zo goed overslaan stichting, tenzij de dingen gaan heel slecht. Maar als dingen zijn zo slecht, waarom niet naar bed tot je genezen?

10. Kleur je lippen

U kunt een fan van bleke lipgloss of naakt zijn, maar als je ziek bent, is het tijd voor een beetje 'van kleur, dus breng een rooskleurig glans met u. Ja, je moet vaker toepassen wanneer je ziek bent, het sneller droogt.

Wat is uw favoriete beauty tips om er goed uitzien, terwijl ziek?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha