10 Moet bezoeken historische bezienswaardigheden10 Moet bezoeken historische bezienswaardigheden

Moderne mensen zijn rond voor duizenden jaren, en in die tijd op aarde, hebben we ons merk wereldwijd vertrokken. Van gebouwen die de tand des tijds hebben doorstaan, de oude ruïnes van vroegere beschavingen, historische sites geven ons een fascinerend inzicht in hoe onze verre voorouders leefden hun leven. Zelfs als je niet een geschiedenis buff, kunt u nog steeds genieten van de manier waarop de oude Egyptenaren bouwden de piramiden, of waarom prehistorische mensen in Engeland gebouwde Stonehenge. Er zijn in feite de meest verbazingwekkende historische sites dan kunt u een bezoek in een mensenleven, maar we hebben een lijst tien van de must-visit historische plaatsen die je moet proberen om te zien als je kunt.

1. De Taj Mahal, India

Gebouwd in wit marmer tussen 1631 en 1648, de Taj Mahal is een getuigenis van de liefde van de Mughal keizer Shah Jahan voor zijn vrouw. Het mausoleum, die wordt beschouwd als het mooiste voorbeeld van Mughal architectuur, moest 20.000 geschoolde werknemers op te bouwen en, als het vandaag de dag worden gebouwd, zou het iets in de regio van US $ 830.000.000 kosten.


2. De Acropolis, Griekenland

De foto's niet echt recht aan de grandeur van de Akropolis in Athene, Griekenland. Door velen beschouwd als de belangrijkste oude vindplaats in Europa, de Akropolis ligt hoog boven de stad Athene en ziet er absoluut prachtig onder de middagzon. Het is een heilige plaats sinds de achtste eeuw voor Christus en de thuisbasis van de prachtige Parthenon, die een tempel gewijd aan de godin Athena was.

3. De rotskerken van Lalibela, Ethiopië

Bij Lalibela, Ethiopië heeft elf christelijke kerken die rechtstreeks zijn uitgehouwen in de rotsen. Elke gemeente, waarvan wordt aangenomen dat het grootste monolithische structuur in de wereld, werd gesneden uit een stuk rots. De kerken zijn een lust zo bijzonder dat, wanneer de eerste Europese ontdekkingsreizigers ontdekt, ze dacht dat niemand zou geloven dat ze de waarheid vertelden.

4. Het Vrijheidsbeeld, New York

Het Vrijheidsbeeld is een icoon van de American Way en werd gegeven aan de mensen van de Verenigde Staten door de inwoners van Frankrijk in 1886. De kolossale cijfer bedraagt ​​iets meer dan 151 voet hoog en was het gezicht dat meer dan 25 miljoen welkom van immigranten in de Verenigde Staten, omdat ze door de haven van New York. Het beeld, dat is gemaakt van koper, is gedaan in Frankrijk en vervolgens verscheept stuk voor stuk naar Amerika en daar neergezet.

5. Machu Picchu, Peru

Ondanks zijn grootte, de oude berg stad Machu Picchu in Peru, was zelfs niet bekend aan de buitenwereld tot het in 1911. Het werd gebouwd in de 15e eeuw door de Inca's en is een werd ontdekt door een Amerikaanse historicus 'ongelooflijke staaltje van techniek voor zijn tijd. Het is een plek om inspirerende bezoeken, zitten als op de top van een berg, omgeven door weelderige regenwoud.

6. De piramides van Giza, Egypte

Ondanks het feit dat de grote piramides van Gizeh zijn 3000 jaar en zijn onderzocht door duizenden archeologen, we weten nog steeds niet zeker hoe ze werden gebouwd, of zoals de oude Egyptische bouwers structuren die zo nauwkeurig zijn kon richten. Ze zijn echt een wonder te aanschouwen en een van de oude locaties van de oude wereld die je de adem zal benemen.

7. De ruïnes van Petra, Jordanië

Beroemd gemaakt door de derde van de Indiana Jones-serie van films, Petra is een oude stad gesneden rots in een ravijn in de vlakte, in Jordanië. Beschreven als "een rozerode stad half zo oud als de tijd", werd Petra uitgeroepen tot een van de nieuwe zeven wonderen van de wereld in 2007 en verschijnt op de lijsten van vele mensen moeten plaatsen te zien op de planeet.

8. Stonehenge, Engeland

Kan het niet zo spectaculair als de piramides in Egypte, maar slechts 4500 jaar oude monument van Engeland heeft nog steeds veel mysterie en mystiek. De enorme stenen die gebruikt werden om de steencirkel gebouwd werden gebracht helemaal uit Wales naar Wiltshire, een afstand van ongeveer 150 mijl. Hoe dan opgetrokken van de stenen is nog onduidelijk en zelfs moderne pogingen om te repliceren de onderneming mislukt.

9. Paaseiland

De ongelooflijke Moai standbeelden op Paaseiland zijn een ander een van de oudste plaatsen om te bezoeken op aarde; ze werden gesneden uit enkele stukjes rots voor een periode van tijd tussen AD 1250-1500 Koning en representaties van de overleden voorouders van de mensen die op het eiland Rapa Nui Polynesische geleefd.

10. Het Colosseum, Rome

Het Colosseum in Rome is een ander voorbeeld van de bouwtechnieken van de geweldige mensen van het verleden. De structuur is de grootste amfitheater ooit gebouwd en men schat dat kon houden ongeveer 65.000 toeschouwers. Het was hier dat Caesar bekeken gladiatoren vechten tot de dood, evenals grote openbare optredens, zoals mock gevechten.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha