10 mode en stijl hacks geheim Elk meisje behoeften WETEN OVER10 mode en stijl hacks geheim Elk meisje behoeften WETEN OVER

Het is niet gemakkelijk om een ​​meisje op momenten, vooral als dingen niet volgens plan als je niet veel tijd. Dit is wanneer je een lange weg te hacken in de bus kan een real life saver, hier zijn tien van onze favoriete geheim, mode en stijl hacks te doorzien:

1. Zorg parfum langer

Je betaald een hoop geld voor die mooie geur, dus je wilt ruiken als nieuw voor zo lang mogelijk. U kunt de geur vers te houden voor veel langer, houden in de koelkast. Het is ook mogelijk om het langer duren, door het toepassen van enkele vochtinbrengende crème vóór.


2. Stop met je vingers om te gaan groen

Als u een aantal goedkope sieraden die absoluut dol op, maar blijft het verlaten van groene vlekken op de vingers, probeer het schilderen van de sieraden met een duidelijke glazuur en dat de vlekken zal stoppen.

3. Verwijder deodorant vlekken en zweet met citroensap

Voor een eenvoudige manier om de transpiratie en deodorant vlekken van blouses te verwijderen, verwijder dan gewoon het gebied met een mengsel van gelijke delen citroensap en water, voorafgaand aan de pop kleren in de was. Het werkt wonderen!

4. drogen suède schoenen

Als je nat suède schoenen, gevuld binnenkant van hen met een aantal oude krant en wikkel de buitenkant met een beetje 'van het papier ook. Dit zal helpen om snel te drogen en zal ook hun vorm behouden.

5. Zorg panty langer duren

Als je spuit je panty met een lichte mist van haarlak voordat je ze op, het zal helpen stoppen krijg je loopt en panty zal veel langer duren.

6. Zorg jeans ruikt fris weer

Jeans wassen te vaak zal ze rekken en krijg los. U kunt opfrissen een spijkerbroek zonder te wassen, door knallen ze in een diepvries zak, samen met een droger blad, 's nachts. Toen weer ontdooide, het ruikt weer fris en schoon.

7. Verwijder het vet uit kleding

Vet en olie kan moeilijk zijn om eruit te komen van de kleding zijn. Het kan het veel gemakkelijker om een ​​aantal 'van babypoeder wrijven in de vlek voor het wassen. Het zal het vet te absorberen en dan zal het allemaal uit te komen in de was.

8. verbergen beschadigd hielen met glitter

Als je hebt beschadigde de hielen van uw favoriete schoenen, kunt u ze een nieuw leven te geven door het toepassen van een aantal glitter naar het gebied versnipperd. Op deze manier krijg je een heel nieuw paar prachtige two tone schoenen.

9. Stretch nieuwe appartementen in vriezer

Wanneer u een nieuw paar schoenen van het merk te kopen, kunt u knijp je tenen, de eerste keer dat je ze dragen. Je kan uitrekken een beetje 'te zetten verzegelde boterhamzakjes gevuld met water in hen en zet je schoenen in de vriezer' s nachts. Als het water bevriest, zal het uitbreiden en zal meer ruimte te laten in je nieuwe schoenen.

10. Bevestig een rits gesloten

Trek niet aan een scharnier staaf omdat het zal breken! Probeer in plaats daarvan de toepassing van een beetje 'van kokosolie met een katoenen bal en dan proberen. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Wat is uw favoriete hack mode en stijl?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha