10 Minute Yoga Routine om jezelf te ontstressenBezorgd dat je om op gewicht? En je bent te lui om naar de sportschool? Soms zijn we zo lusteloos oefenen we in plaats daarvan de voorkeur aan obesitas dan zweten oefenen krijgen.

Maar wat als er een aantal oefeningen die niet een sportschool nodig hebben te allen! En wat als het kan worden gedaan in slechts tien minuten? We hebben het over yoga hier! En dit bericht gaat over die prachtige yoga asana's die wonderen kan doen als je ze gewoon doen voor tien minuten per dag.


Wilt u meer weten over yoga te leren en oefeningen eenvoudige tien minuten? Lees verder!

Wat is Yoga?

Yoga is een oude praktijk die is ontstaan ​​in India lang voordat we geboren worden. Heeft beïnvloed onze samenleving voor de generaties en wordt nog steeds beschouwd als krachtig en effectief. Yoga is niet iets beperkt tot slechts wijs of religieuze mensen. Zelfs beroemdheden, artsen en fitness trainers hebben het belang van deze prachtige spirituele praktijk benadrukt. Hij heeft een enorme fan volgende en heeft ook duizenden jonge en inschrijven per jaar. Yoga bestaat uit asana's of houdingen die eenvoudig of complex zijn. Het is geweldig voor het lichaam en levert uitstekende prestaties.

Voor meer informatie, lees dan verder!

Voordelen van Yoga:

De toevoeging van een beetje 'yoga voor uw levensstijl kan zeker helpen je lichaam, geest en ziel. Er zijn verschillende voordelen voor de gezondheid die komen met deze toenemende. Laten we eens kijken wat we hebben!

Bouwt het immuunsysteem:

Een van de beste prestaties toenemen als gevolg van yoga is zijn vermogen om het immuunsysteem te stimuleren. Recent onderzoek in Noorwegen gebleken dat mensen die yoga beoefend regelmatig een verhoging in hun immuniteit op celniveau gezien. Wanneer je beter ademen, je lichaam beweegt beter en hoe bloedcirculatie toeneemt. Het is altijd raadzaam om naar ontspannende muziek terwijl het doen van yoga luisteren. Het gevoel is altijd fris en ontspannen.

Vermindert Migraine:

Onderzoek uitgevoerd op locaties over de hele wereld hebben ook aangetoond dat migraine minder pijnlijk kan worden als yoga is regelmatig practised.Whether is de aanscherping van de nek of een frozen shoulder, migraine kan worden genezen met behulp van yoga. Voorkomt spier onevenwichtigheden en voorkomen dat u van het krijgen van hoofdpijn en migraine.

Afrodisiacum:

Wachten tot de beste in bed zijn? Yoga is uit te oefenen, dat kan een remedie voor al uw seksuele problemen gerelateerd zijn. Verhoogt vertrouwen, verbetert de prestaties in bed en geeft u ongelooflijke orgasmes en natuurlijk. Wat yoga posities kunnen versterken van de bekkenbodemspieren die uiteindelijk toestaan ​​om beter te presteren in bed.

Gives You Good Sleep:

Ik kan niet slapen 's nachts? Het is tijd om te gaan naar yoga! Deze praktijk zal voelt u zich ontspannen, vermindert de stress en angst, en op het einde het maakt je slaapt als een baby 's nachts. Studies hebben aangetoond hoe ongelooflijk yoga kan werken voor kankerpatiënten die hebben slaap gereden. Onderzoek uitgevoerd aan de Harvard University ontdekte dat het beoefenen van yoga voor acht weken patiënten kan helpen slapeloosheid slaap beter.

Helpt controle hunkeren:

Ooit wilde om gewicht te verliezen? Nooit gedacht te houden aan een dieet en niet vals spelen tot je het doel te bereiken? Zo ja, dan moet je ruim van een yoga-dvd nu krijgen. Het beoefenen van yoga regelmatig zal helpen je eet de juiste manier. Het zal je bewust van de fysieke en emotionele sensaties maken gevoeld tijdens het eten. Yoga is de beste keuze voor diegenen die willen om overtollig lichaamsvet/gewicht te werpen.

Yoga tips om te onthouden:

Als je nieuw bent in yoga zijn, zijn er een aantal regels die u wilt noteren voordat u begint te maken!

Gebruik een yogamat:

Altijd onthouden om een ​​yoga mat zachte gebruiken. Je moet comfortabel met je lichaam als je uit te oefenen. Niet zeker om een ​​zacht te krijgen.

Adem:

Vergeet niet om lang en diep adem te nemen. Zij kunnen u ontspannen en u helpen de juiste houding (1) te behouden. Zij zal ook helpen verlengen beter.

Acht te nemen:

Het is erg belangrijk om uw lichaam te observeren en hoe het reageert op elke yoga pose. Kijk of je de ene of de andere te bevoordelen.

Mediteer:

Yoga asana's helpen om te mediteren beter als je elke dag te oefenen. Zorg dat u alle instructies zorgvuldig op.

Inzicht Yoga:

Het is heel belangrijk om te begrijpen, eer en respect voor uw yoga-sessies. Gebruik yoga om een ​​betere en diepere verbinding met zichzelf (2) te krijgen.

Nu dat je begrijpt wat yoga is alles over, laten we op eenvoudige yoga routine! Wat denk je ', je niet meer dan tien minuten aan elk van hen nodig hebt!

Mountain Pose:

Begin de dag met de berg vormen. Het versterkt de kern, romp en de wervelkolom. Hier is hoe je het moet doen.

 1. Sta rechtop en houd je voeten bij elkaar.
 2. De schouders moeten worden teruggedraaid, en de rug is recht te zijn.
 3. Nu omvatten zowel dijen en het onderste gedeelte van de buik.
 4. Houd je ogen gesloten.
 5. Breng je handen en breng het naar het centrum.
 6. Houd deze positie voor maximaal drie ademhalingen en release.
 7. Tweemaal herhalen.

De berg pose verbetert de houding en ademhalingstechniek. Het verstevigt de billen en buik.

Koe Pose:

 1. Ga naar beneden op de grond op handen en voeten.
 2. Je handen moeten veilig op de grond worden geplaatst.
 3. Houd uw rug recht.
 4. Terwijl je inademt, breng je stuitje omhoog.
 5. Nu laat de buik naar beneden.
 6. Til je hoofd.
 7. Doe dit tot vijf keer voor het aanroepen van een einde.

De koe vormen het beste is om je lichaam flexibel te maken. Het verhoogt de kracht in de buikstreek ook.

Stoel Pose:

Deze positie zal je het gevoel alsof je in een stoel zit denkbeeldig. Het maakt je flexibel en fysiek sterker.

 1. Breng uw voeten bij elkaar en adem wanneer je je handen boven je hoofd.
 2. Strekken ze een beetje 'meer totdat je het gevoel alsof je hoger gaat.
 3. Buig je knieën nu en inhaleren.
 4. Blijf in deze positie voor de volgende 60 seconden.
 5. Ga terug en herhaal.
 6. Doe dit 4 keer in totaal.

De stoel pose opent de borst en versterkt de schouders. Het stimuleert ook de buikorganen en het middenrif.

Brug stelt:

Het leggen brug is niet iets nieuws. E 'werd gebruikt in cardio-oefeningen vaak, hoewel de versie van yoga is een beetje' anders.

 1. Ga op de grond en liggen op je rug.
 2. Buig je knieën tot 90 graden.
 3. Je handen moeten ook op de grond.
 4. Til je heupen van de vloer en probeer jezelf in evenwicht te brengen.
 5. Het achterste deel van de voet moet ook boven het maaiveld.
 6. Span je spieren en houd gedurende 20 seconden.
 7. Herhaal dit met het andere been.

De brug vormen is geweldig voor je spijsvertering. Het zorgt ervoor dat problemen met de schildklier, en vermindert hoge bloeddruk en menstruatiepijn.

Locust Pose:

De yoga houding zal de heupen en beenspieren te rekken. Het is gemakkelijk om te doen en een calorie-brander gedefinieerd.

 1. Liggen op de vloer op zijn buik.
 2. Houd de handpalmen zodat ze worden geconfronteerd met de grond.
 3. Til het bovenlichaam en benen tegelijk.
 4. Houd deze positie gedurende 10 seconden.
 5. Vrijkomen.
 6. Herhaal 5 keer.

Sprinkhanen vormen zal uw houding te verbeteren, te bouwen flexibiliteit en kracht.

Camel Pose:

De kameel pose is uitstekend geschikt voor degenen die proberen om overtollig gewicht te verliezen. Het versterkt de spieren rond de benen, handen, buik en heupen. Hier is hoe je het moet doen.

 1. Kniel op de vloer en breng uw handen aan de zijkanten.
 2. Verleng je romp terwijl buigen naar voren en breng je handen om de zolen.
 3. Nu zet uw hielen en strek je borst en buik.
 4. 10 seconden vasthouden en loslaten.
 5. Herhaal 5 keer.

Deze positie zal het vet in de meeste gebieden van uw lichaam te smelten. Het voorkomt ook pijn in het lichaam/spieren.

Yoga fouten die je zou kunnen doen:

Er zijn een paar fouten van yoga die je zou kunnen doen, vooral als je een beginner bent. Scroll naar beneden om te weten waar je het mis gaat.

Het vergelijken van jezelf:

Zo velen van ons wonen yogalessen regelmatig en zijn jaloers op de persoon naast ons. Alsjeblieft, doe dat niet! Ze volgen de lessen om yoga te leren en profiteren van de prachtige voordelen die het te bieden heeft. Onthoud altijd dat het lichaam is niet allemaal hetzelfde. We hebben verschillende genetica, verschillende vormen van het lichaam, leeftijd en letsels van het verleden. Om jezelf te vergelijken met iemand anders is een absolute verspilling. Je moet alleen richten op jezelf en probeer om aan te werken op die plaatsen waar je naartoe gaat redelijk goed.

Duwen te hard:

Een andere fout die de meeste vrouwen te maken, proberen om yoga u te hard duwen leren, dat zelfs zonder voldoende kennis over asana je draait. Sommigen denken yoga zal een fluitje van een cent, omdat ze jarenlang gewerkt. Echter, dit is niet helemaal waar. Wat yoga posities gemakkelijk kijken op de buitenkant, maar zijn heel moeilijk als je ze te maken. Dus het zou verstandig zijn als je geen grote verwachtingen vanaf het begin hebben. Bovendien, te hard duwen is niet slim om te doen.

Ongeduldig en sluiten:

Nu, hoeveel van jullie hebben gedaan? Vergeet niet dat het tijd kost om yoga te leren. Het kan worden beoefend voor een jaar, maar er zijn nog een paar poses kun je niet vastspijkeren. Gelieve geef niet op. Stoppen is niet de oplossing voor elk probleem. U moet zich richten op denken hoe yoga je leven en hoe anders het lichaam de neiging om te werken is verbeterd. Dus doe jezelf niet te straffen. Wees geduldig en blijf proberen!

In strijd zijn:

Ja, de meesten van ons zijn bezig met het leven dat we niet genoeg tijd hebben voor onszelf. Wat maakt ons inconsistent. Maar vergeet niet dat als je niet ijverig met de beoefening van yoga, ben je geneigd om achterblijven. Dit is de reden waarom een ​​yoga workout tien minuten lopen je moet, ten minste eenmaal per dag. Doe dit vroeg in de ochtend, om de beste resultaten die je kunt krijgen van de weinig tijd die je hebt.

Het uitvoeren van deze oefeningen van yoga elke ochtend en zie je leven verandering ten goede! Elke oefening heeft een looptijd van niet meer dan tien minuten, dus het maakt niet uit hoe druk je bent, moet geen probleem zijn voor u! Vergeet ook niet om gezond te eten en te oefenen wanneer je tijd hebt.

Het niet eens met een aantal van uw ideeën en ervaringen van yoga in de reacties hieronder. We zijn altijd blij om uw ideeën.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha