10 Minute Fat Burning Cardio Workout je thuis kan doenWilt u een strak en fit, zonder extra vet uit hier en daar uitsteken? En u wilt dat dit gewoon werken tien minuten per dag? Onze snelle levensstijl laat weinig tijd voor ons om een ​​routine bezoek aan de sportschool te volgen. En op het einde je eindigen met een dikke buik en de structuur zwaarlijvig.

Hoe geweldig het zou zijn als er een eenvoudige en zeer effectieve routine dat je het lichaam dat je wilt kan geven? En als het duurt niet langer dan tien minuten te voeren? Klinkt geweldig, niet? Dit is wat dit bericht is gaan spreken - een tien minuten cardio workout die je thuis kan doen!


Ga je gang en weten wat oefeningen deze power-verpakt workout routine bevat!

Opwarmen:

Begin altijd uw training met een warming-up routine. Joggen plaats gevolgd door aanrakingen schroevendraaier voor twee minuten. Dit zal uw lichaam klaar voor de volgende reeks oefeningen te maken en te voorkomen dat elke mogelijkheid van spierkrampen of tractie.

Run Hoge knie (1 minuut):

Het is een macht verpakt cardio work out. U kunt beginnen te ijsberen naar beneden, maar als je eenmaal vertrouwd bent, hoeft op te lossen tot de beste resultaten te krijgen. Begin met een hoge knie loopt op zijn plaats. Knieën moeten worden verhoogd, zodat de bovenbenen parallel aan de vloer wordt. Doe deze oefening voor een minuut.

Jumping Jack (1 minuut):

Dit is een routine-werk uit cardio, dat is bij iedereen bekend. Deze oefening zal de hartslag te verhogen en is goed voor de algehele conditie. Doe wat jumping jacks met de opheffing van de armen zijwaarts op schouderhoogte, continu gedurende een minuut.

Squat (2 minuten):

Kraken is een geweldige manier om overtollig vet te verliezen zonder het comfort van thuis. U kunt ook genieten van uw favoriete tv-programma of stem af op een peppy nummer om mee te gaan met de training. Sta met je voeten schouderlengte elkaar. Strek je armen voor je op schouderhoogte. Nu hurken door de knieën te buigen, zodat je dijen parallel aan de vloer te worden. Terug naar de beginpositie en herhaal de oefening voor twee minuten.

Tik Backs (2 minuten):

Het is een zeer effectieve training en opmerkelijk, als je een platte buik te pronken onder uw collega's. Om deze training te doen, RV stap terug en zwaai beide armen naar voren. Herhaal met het andere been met een sprong gegooid tussen. Vergeet niet dat de hiel van de voet die op de rug van de grond niet moet aanraken.

Burpees (2 minuten):

Deze oefening is een soort mini 'Surya Namaskar'. Het is een van de meest effectieve oefeningen die helpen om de zwelling van de maag verminderen en toon armen. Sta rechtop en vallen in een gehurkte positie met de hand die de grond raakt. Vanuit deze positie, schoppen weer je voeten naar een positie van push-ups te bereiken. Kom terug in een gehurkte positie en spring terug naar de staande houding met je armen boven het hoofd.

Push-Ups (2 minuten):

Niets stimuleert het lichaam van een routine speciale push-up. Ze zijn ideaal voor het afvlakken van de maag en de toon van je armen. Ga liggen op de vloer, terwijl tegenover de vloer. Plaats nu je handpalmen en til je bovenlichaam, zodat je armen recht geworden. Zorg ervoor dat uw benen zijn recht en vingers net de grond raken.

Dit cardio workout 10 minuten is zeker om u te geven het soort workout ervaring die je altijd had gewild. Wat vind je van deze training? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha