10 mensen in de wereld interessante manieren om te vieren Nieuwjaar10 mensen in de wereld interessante manieren om te vieren Nieuwjaar

Terwijl het vuurwerk en zien het nieuwe jaar met een glas mousserende wijn is de norm voor velen van ons, in sommige landen, hebben verschillende tradities van het nieuwe jaar, die eeuwen oude en zeer verschillend zijn. Nieuwjaar is niet op 31 december voor alle niet. Hier zijn tien interessante manieren waarop mensen over de hele wereld vieren het nieuwe jaar:

1. Chili - Breng de lus met de doden

Veel New Year tradities draaien rond pekel veel geluk en veel succes in de komende jaren en, in Chili, het eten van een lepel van linzen en honing op hun schoenen om dit te zetten. De meer avontuurlijke in Chili echter graag hun overleden familieleden op te nemen in de viering, om de nacht door te brengen op de begraafplaats.


2. Griekenland - Sluit je ogen - het Nieuwjaar komt

In Griekenland zijn Nieuwjaar liederen gezongen door kinderen die geld ontvangen van familie en vrienden in ruil voor hun zang. De Grieken ook uitschakelen van de verlichting en sluiten onze ogen voor het aftellen naar New Year's, zodat ze kunnen beginnen het nieuwe jaar met nieuwe ogen.

3. Spanje - Countdown met druiven

Spanjaarden eten een druif voor elke gong mark in het aftellen naar het nieuwe jaar. De traditie wordt verondersteld te zijn begonnen door een aantal producenten in Spanje, toen ze zich realiseerden dat ze hadden een overschot van druiven in 1895.

4. China - Verf de rode deur

De Chinese kalender houdt rekening met de zonne-maankalender, zodat de effectieve datum van de vooravond van het Chinese Nieuwjaar varieert van jaar tot jaar. Wanneer het nieuwe jaar aankomt, de Chinese schilderen hun deur rood te symboliseren goed geluk en geluk. Ze hebben ook weggezet alle scherpe messen voor vierentwintig uur, omdat ze geloven dat als je jezelf te bezuinigen op de New Year's Day, uw geluk te snijden u voor het jaar.

5. Ecuador - Burn het ongeluk

In Ecuador, mensen maken het leven-grootte, zoals vogelverschrikkers, mannequins om eventuele tegenslagen leed in het afgelopen jaar vertegenwoordigen. Om middernacht, families verzamelen in de straat op om dummies branden op de passage van alle ellende betekenen.

6. De Filippijnen - Stippen

In de Filippijnen, ronde voorwerpen betekenen welvaart, zo veel van de vrouwen dragen jurken met stippen van de Filipijnen-Nieuwjaar en dragen munten in hun portemonnee. Families ook eten ronde vruchten zoals sinaasappels en grapefruits.

7. Ierland - Maretak voor alleenstaande vrouwen

Ierse Single dames zet een takje mistletoe onder je kussen hoop dat het zal hen een man in het nieuwe jaar. Ze proberen ook om ervoor te zorgen dat de eerste persoon in te voeren hun huis is een lange, donkere, knappe man, omdat dit hen zal brengen geluk.

8. Rusland - Hoe maak je een droom die uitkomt?

In Rusland, om een ​​droom die uitkomt, schrijven ze die droom op een stuk papier, branden het papier en meng de as in een glas champagne. Drink dan de as gevuld brouwsel en geloven dat hun dromen zullen uitkomen in het nieuwe jaar.

9. Duitsland - Het voorspellen van de toekomst

Toen de Duitsers willen zien wat het nieuwe jaar is in Servië voor hen, smelt het lood in een lepel, giet in koud water en vervolgens te interpreteren de vormen die zijn gemaakt. Ze hebben ook een obsessie met een obscure Britse tv-sketch comedy genaamd 'Dinner for One'. Hoewel deze show is vrijwel onbekend in Groot-Brittannië, heeft hij elke New Year's Eve getoond op de Duitse televisie.

10. Argentina - gelukkig Beans

In Argentinië, mensen eten bonen voor middernacht op oudejaarsavond hen geluk te brengen. Ze geloven ook dat, als ze dragen een koffer in hun huis, betekent reizen in het komende jaar.

Kent u een aantal andere interessante manieren mensen vieren het nieuwe jaar over de hele wereld?

Blijf gelukkig, gezond en gezegend! Gelukkig Nieuwjaar voor u en uw dierbaren! Kan al je dromen waar!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha