10 MEETING RESOLUTIES belangrijk dat alle meisjes moeten SINGLE te doen10 MEETING RESOLUTIES belangrijk dat alle meisjes moeten SINGLE te doen

We zijn halverwege het jaar, maar die zei dat je geen besluiten kan maken tijdens de zomer? Niemand! Nu de zomer is eindelijk hier voor velen van ons, is het tijd voor een nieuwe jij. En als u alleenstaand bent, een nieuwe bedoel je een nieuwe benadering van dating.

Dating kan leuk en spannend zijn, maar kan ook naar beneden slepen als je blijven maken dezelfde fouten over en weer. U kent het soort fouten die we het over hebben; Laat uw familie te praten in vergaderingen zoon van de slager. Je liet je vrienden ervan te overtuigen dat je over meer moet gaan en vragen dat leuke jongen aan de bar buiten, omdat "hij is zeker helemaal in je." Hoewel het niet.


Om u te helpen de controle over je leven op de dating scene te nemen, nemen we een kijkje op 10 belangrijke resoluties van de vergaderingen die de enkele meisjes die ze moeten doen.

1. de eerste stap

Het is een bekend feit dat het altijd jongens eerste zet. Maar soms, als u verwacht dat de man om de eerste stap te maken, het verlegen en maakt het niet! Dit betekent dat de twee van u niet de kans krijgen om te spreken.

Oké, natuurlijk, de eerste stap kan eng als de hel, maar soms moet je gewoon moet het doen. Beloningen immers misschien verrassend. Dit is een nieuwe u, na alles; krijgen om het!

2. Heb Date Night met je vriend

Oke, dit is niet hetzelfde als het hebben 's nachts de datum met een hete kerel. Dus je denkt. Zie, op slechts betekent dat je meer plezier met vrienden. U kunt laat je haar naar beneden, raakte de stad en genieten van het leven. Die geeft om de kinderen wanneer u uw beste vriend die maakt je aan het lachen, je koopt Prosecco, en laat zien waarom jullie zijn gewoon niet zo speciaal?

3. Niet verontschuldig me voor alles

Je bent vrij en single, en dus niets aan iedereen. Als je gewoon niet het gevoel een man die je bent dating, je bent zeker niet verplicht om langer dan nodig te blijven alleen maar om gelukkig te houden. Als u verbinding maakt met een man net het is niet uw type, hem laten weten zo snel mogelijk en blijven bewegen.

4. vergeet hebben allemaal een soort

Hij vond het moeilijk om data laatste keer rond te krijgen omdat je een beetje 'te veeleisend? We kennen allemaal het gevoel. Het is heel gemakkelijk om te geloven dat we een soort, maar een van haar gloednieuwe vergaderingen resoluties moet zijn dat u meer dan één type. In plaats van uit de weg een man omdat hij een baard, geef hem een ​​kans. Je weet nooit wat er kan gebeuren, en er is een grote kans dat hij de man voor u zou kunnen zijn.

5. Stop denken dat er iets mis is met je, want je bent Single

Dat is de manier waarop de maatschappij is dat er alleen iets mis met je zou moeten zijn als je nog steeds single. Maar nu niet misleiden om te denken op die manier! Er is absoluut niets mis met single. Als je het soort meisje die omhoog krullen in een bal en alles over u die moet worden houden de kinderen weg te analyseren, te stoppen om dat te doen! Alleen dat je niet hebben voldaan aan de juiste persoon.

Nu, ga op Netflix, pak wat snacks en geniet van het leven.

6. Leer om te zeggen 'ja'

Oke, we zeggen niet dat je 'ja' moet zeggen tegen alles, maar om te zeggen ja vaker kon leven een beetje 'spannender te maken. In plaats van bang om nieuwe dingen te proberen en ga naar nieuwe plaatsen, om te zeggen 'ja' en zien waar de avonturen kunt u. Zelfs als je zegt 'ja' kan ontmoedigend zijn, kunt u uw mening openen naar een nieuwe wereld van mogelijkheden voor entertainment.

7. Spreek altijd Your Mind

Als u nog niet worden gegeven voor een tijdje ', kan het gemakkelijk zijn een beetje te' plakkerig en behoeftigen wanneer u begint dating een man die je echt wilt. Maar dit is de verkeerde manier om dingen te doen. Dit is de oude jij. De nieuwe u is sterk, onafhankelijk en eerlijk. De nieuwe spreken je geest en laat de man weten wanneer je je ongemakkelijk voelt. Laat geen dingen op jou; over praten en de controle!

8. Niet dingen te serieus te nemen

Als een man breekt met u en zegt: "Het is waar", neem zijn woord! Maak geen ruzie met hem, zeggende: "Nee, maar het is echt, is het niet Kom op, gewoon eerlijk met mij?"

De waarheid is dat hij heeft om eerlijk te zijn, en het is tijd dat je gestopt om het afval zo persoonlijk. Nemen van een pauze op de kin, zul je gelukkiger en meer geneigd zijn tot op heden zo veel mensen als het duurt totdat u er een te vinden voelen. Vergeet niet dat de mensen komen en gaan. Geen big deal.

9. Laat flirten en have some fun '!

Als het gaat om dating, velen van ons meisjes zeggen dat we niet spelen en we zijn op zoek naar dat niet alleen een beetje 'fun. We willen iets dat zal duren, en we willen gelijk worden behandeld. Elke zo vaak, maar er is niets mis met een beetje 'fun. We willen niet te springen in bed met de eerste man die je ontmoet, maar je kan zeker genieten van een beetje 'flirten en u kunt uw kring van boy-vrienden te vergroten. Je bent vrij en single, en als je een beetje 'van plezier, niet schelen wat je vrienden kunnen zeggen. De tijd van E 'vandaag de manier waarop u wilt datum.

10. stop verhoor dingen

Vaak is het kleine stemmetje in ons hoofd dat de zaken kunnen compliceren voor ons. Het ontstaat vaak elke keer dat we gaan samen iemand. We keren terug naar huis na een datum en analyseren

elk ding dat je zei,

om te proberen te begrijpen of we willen of niet. Het beste ding om te doen? Ontspan, kou en stoppen met het vragen van alles. Hoewel het gemakkelijk is om te geloven dat alles wat een man zegt is geladen met betekenis, de waarheid is dat ze gewoon proberen om een ​​normaal gesprek te hebben. Net als jij!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha