10 meest populaire klassen van yoga in IndianaIndiana is ongetwijfeld een geweldige plek om te bezoeken. Maar als je verliest op de verschillende yoga-centra is er, de reis is onvolledig. Het aanbod van diensten die worden aangeboden tegen ongelooflijk betaalbare prijzen zou iedereen betoveren onder de hemel!

Dus ze willen weten wat zijn de beste yoga-centra in Indiana zijn? Controleer deze post en bezoek een van hen binnenkort!


Grote Klassen Hart van Yoga:

De Heart Institute Yoga ruime aanbod hooggekwalificeerde en ervaren yoga docenten toezicht. Biedt verschillende cursussen yoga gedurende de dag. Het instituut biedt speciale kortingen voor senioren, militaire en studenten.

Adres: 302, ten zuiden van de hoofdweg, Goshen, Indiana, 46526

Telefoonnummer/s: (574) 361-9756, (574) 606-9937

Prijs: pakketten variëren van $ 30 tot $ 110, afhankelijk van de opleiding/klasse aan u kiest.

East Wind Studios:

Het instituut Yoga Studios Oosten wind is vooral populair voor yoga training intens gevarieerde aanbod naast meditatie. U kunt zich eenvoudig aanmelden met hun website, om alle details van het programma en de leraren te vinden. De verschillende vormen van yoga onderwezen in het bereik van de wind Studios van vrede yoga om power yoga vinyasa, yin yoga, power yoga, zachte yoga en nog veel meer.

Adres: 101 2nd Street, Chesterton, Indiana, 46304

Telefoonnummer/s: (219)728-1647

Prijs: De prijzen zijn exclusief voor de gekochte kaarten. Bijvoorbeeld - 10 Class Card (geldigheid duurt 4 maanden) $ 12 De prijzen van de kaarten variëren van $ 8 tot $ 26

Evoluties @ Yoga Instituut:

Dit instituut biedt yoga opleiding yoga exclusief voor gewichtsverlies en stress management. Het hooggekwalificeerd personeel leert studenten alle veranderingen en ontwikkelingen met betrekking tot yoga. Het biedt ook speciale cursussen yin yoga op aanvraag. Maakt gebruik van instrumenten van yoga voor alle studenten. De verschillende vormen van yoga worden aangeboden door Evolutions Yin yoga, prenatale yoga, Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, zachte yoga en een beetje 'meer.

Adres: 2801, Fairview plaats Greenwood, Indiana, 46142

Telefoonnummer/s: (317) 881- 9642

Prijs: De prijzen variëren van $ 15 tot $ 200.

De Yoga Studio:

De studie van yoga haalt haar inspiratie uit de yoga. Het beschikt over vormen van yoga in hun traditionele en origineel. Richt zich op ontspanning van lichaam en geest door middel van verschillende vormen van oude yoga zoals Ashtanga yoga, Vinyasa Yoga, yin yoga en een paar meer. Het biedt ook speciale kortingen die kunnen worden gebruikt door senioren, studenten en militairen.

Adres: 6245 N. College Ave, Indiana

Telefoonnummer/s: (317) 255- 9642

Prijs: De prijzen variëren van $ 17 tot $ 1500

De Roep Studio:

Recall studie biedt verschillende diensten aan haar studenten als een grote parkeerplaats, geschikt kleedruimtes, yoga kleding en ook de instrumenten van yoga. Dit instituut biedt de opleiding yoga vanaf nul. Dus, het is een geweldige plek voor beginners. De vorming van zeer geleerde studenten te betrekken in verschillende vormen van yoga zoals yoga basic, Vinyasa Yoga, yoga geavanceerde, prenatale yoga en nog veel meer. Het leert ook yogarek in elk detail. Dit is om een ​​juiste houding voor maximaal voordeel en minimale verwondingen zorgen.

Adres: 970, Fort Wayne Ave, Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten

Telefoonnummer/s: (317) 631- 9642

Prijs: De prijzen variëren van $ 17 tot $ 22

CITY OGA School of Yoga en Gezondheid:

Dit instituut yoga is een geweldige plek om yoga te leren in vrede. Biedt een volledig stil voor alle studenten. Deze yoga school biedt ook yoga training professioneel geïnteresseerd aanvragers. De verschillende certificaten die door deze school van yoga hebben 200 uur opleiding gecertificeerd yoga en 500 uur van gecertificeerde opleiding yoga. Het biedt ook een vertegenwoordiging van het herstel van 12 punten voor de mensen die last hebben van stress. De verschillende vormen van yoga les van deze school van yoga zijn stress yoga, Vinyasa Yoga, Power Yoga, Ashtanga yoga, en kinderen yoga.

Adres: 2442 Central Ave, Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten

Telefoonnummer/s: (317) 920- 9642

Prijs: De prijzen variëren van $ 15 tot $ 200.

Bron Yoga Center:

Bron yoga centrum gespecialiseerd in het onderwijzen van een mix van oude en moderne yoga yoga. Leert verschillende oude vormen van yoga met een moderne draai innovatieve kracht als hot yoga, prenatale yoga, basic yoga, yoga zacht en nog veel meer. Biedt de opleiding yoga voor beginners. Het biedt ook speciale workshops yoga met hooggekwalificeerde professionals van yoga aan alle leden en andere belangstellende niet-leden.

Adres: 8609 E 116th Street Fishers, Indiana, Verenigde Staten

Telefoonnummer/s: (317) 915- 9642

Prijs: De prijzen variëren van $ 15 tot $ 12 E 'beschikt ook over drie exclusieve lidmaatschap aanbiedingen of $ 39 per maand (een keer per week), $ 69 voor een maand (twee keer per week) en $ 99 voor een maand (drie keer in een week).

Alle personen Yoga Center:

Alle Mensen Yoga Center richt zich op yoga voor wellness en verfrissing van de geest, lichaam en geest. Het combineert spiritualiteit met yoga in de ruime yogalessen aangeboden door zijn high-end docenten en personeel. Het biedt ook workshops over eetstoornissen, Ayurveda, stress management en nog veel meer. Leert yoga voor slankheid, flexibiliteit en stress management. De verschillende vormen van yoga onderwezen door alle centrum zijn populair Yoga Vinyasa Yoga, yin yoga, zachte yoga, herstellende yoga, hatha yoga en een paar anderen.

Adres: 1724 E 86ste Straat Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten

Telefoonnummer/s: (317) 818- 1800

Prijs: De prijzen variëren van $ 15 tot $ 1

Mindful Movement Studio:

Deze yoga instituut biedt ook privé yogalessen op aanvraag. Het richt zich op het opleiden van studenten over de verschillende vormen van het oude yoga en moderne yoga. Aerial Yoga is het hoogtepunt en de USP van Mindful Movement Studio.

Adres: 1475 W 86ste Straat D Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten

Telefoonnummer/s: (317) 257- 6463

Prijs: De prijzen variëren van $ 20 tot $ 200.

Beatree Yoga Instituut:

Yoga Instituut Beatree biedt yoga inleidende beginners. Het werkt op de ethiek van het houden van je geest de-gestrest en gelukkig tijdens het uitvoeren van yoga. De lessen bieden sessies vrolijke muziek en dans, als goed. De verschillende vormen van yoga onderwezen door deze instelling zijn zachte yoga, hatha yoga, Vinyasa Yoga, de yoga gemeenschap en een paar anderen.

Adres: 424 N. 10th Street, Richmond, Indiana, 47374

Telefoonnummer/s: 765- 267- 1341

Prijs: De prijzen variëren van $ 13 tot $ 850.

Alle tien instellingen yoga hierboven vermeld, zijn erg populair in Indiana. Ze bieden speciale yoga-oefeningen hervorming en trainingen voor de geest en lichaam. Al een grote fan van de voordelen van yoga? Welke vorm van yoga is uw favoriet? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha