10 MEER 'voorkomende redenen mensen breken10 MEER 'voorkomende redenen mensen breken

Niemand gaat een relatie verwacht dat het slecht af, maar helaas, dat is wat vaak gebeurt. Soms is het omdat de eerste keer dat je iemand ontmoet, kunt u ervoor kiezen om een ​​deel van de verschillen tussen je negeren. Soms, mensen veranderen, of stoppen met het verbergen van hun ware zelf na een tijdje 'en de liefde alleen is niet genoeg om meer dekmantel voor de scheuren in de relatie. Als je ooit hebt afgevraagd waarom zoveel relaties niet werken, lees dan hier de top tien van meest voorkomende redenen dat mensen breken.

1. Mensen uit liefde vallen net

Heel vaak mensen zeggen dat je gewoon blijven zitten omdat ze vonden dat ze van elkaar hielden meer. Dit kan een zeer moeilijk te behandelen, omdat er geen haat te zijn, heeft niemand echt niets verkeerds gedaan en er is een reden te gebeuren, het gebeurt gewoon. E ', maar de belangrijkste reden die is gegeven in vele enquêtes over waarom mensen breken.


2. Financiën

Geld lijkt ook regelmatig in de buurt van de top van de meeste onderzoeken over dit onderwerp. Het geld is echter vaak een symptoom zijn van onderliggende problemen, zoals een gebrek aan vertrouwen of gebrek aan communicatie. De belangrijkste redenen voor geld zijn gebroken, een partner die alle kosten of een partner om geld te verspillen controleert. De enige manier om te voorkomen dat geld een probleem binnen een relatie is om erover te praten, oke wat je geld te besteden aan en eerlijk zijn wanneer zich problemen voordoen geld.

3. Ontrouw

Zoals je zou verwachten, vreemdgaan is altijd hoog op de lijst van redenen om break-even, maar verrassend is zelden de primaire reden. Hoewel het is een onderwerp dat veel mensen beweren, statistisch gezien, het is vrij zeldzaam en er is slechts een 6% kans dat dit gebeurt aan u. Voor veel mensen, maar er kan vergeving en bedrog zijn, zodra dat gebeurd is, de relatie is voorbij.

4. Gebrek aan vertrouwen

Niet alleen valsspeel alle vertrouwen dat belangrijk is elke vorm van liegen of manipulatie tot het einde van een relatie breekt. Ongeveer een derde van de mensen zei dat een gebrek aan vertrouwen was te wijten aan het einde van hun relatie. Zelfs een kleine leugen, kan het onmogelijk voor veel mensen om verder op in een relatie.

5. Slechte gewoonten

Terwijl u in staat zijn om zijn obsessie te negeren met wat hij kan graven zijn neus in de vroege stadia van een relatie, zijn slechte gewoonten leiden naar het einde! Zodra de wittebroodsweken voorbij is en beide partners beginnen om meer te ontspannen een beetje ', dat is wanneer deze gewoonten kan gaan en wanneer ze vervelend kunnen worden. Slechte gewoonten zijn daar op de meeste top tien lijsten van de redenen voor de pauzes.

6. Verschillende aspiraties

Dit kan betrekking hebben op een hele reeks van verschillende dingen, maar als de doelen en ambities in het leven van twee mensen niet samenvallen, dan kan dat leiden tot wrijving onverzoenlijke in een rapport. Dit kan niet de ambitie om zijn carrière verder, maar ze is een carrière gelijkgestemde vrouw, of, natuurlijk, dat een persoon wil om kinderen te krijgen en de andere niet. Er zijn een aantal dingen die gewoon niet kan worden aangetast en dat de wil, en moet leiden tot een breuk of een persoon zal zeer ongelukkig zijn.

7. Sociaal isolement

Dit is slechts een meer geavanceerde manier om te zeggen, niet te plakkerig zijn! Deze categorie van de oorzaken van het falen kan worden opgenomen, niet mee te gaan met een andere familie, niet houden van elkaar vrienden, en niet met een leven op alle buiten de relatie.

8. Zelfgenoegzaamheid en verveling

Deze reden voor de breuk is waarschijnlijk nauw verwant aan de dalende uit liefde. En "wanneer één of beide mensen in een relatie elkaar nemen verleend en de relatie gewoon niet meer leuk zijn. Wanneer dit is de reden voor een relatie uiteenvallen, het is echt jammer, want het is iets dat kan worden opgelost met slechts een kleine inspanning 'meer.

9. De ongelijkheid in de relatie

Een partner maken het besluit zonder overleg met de andere is ook een veel voorkomende reden voor koppels breken. Een verslag heeft een joint venture tussen twee mensen zijn en er mag geen enkele persoon 'verantwoordelijk' te zijn. Het ergste geval van ongelijkheid zou zijn waar de ene partner heeft een controlerende persoonlijkheid en wat zou het misbruik, die nooit zouden worden getolereerd in welke vorm dan ook worden genoemd.

10. Wat gebeurt er in de slaapkamer?

Problemen met fysieke intimiteit goed voor naar schatting vijftien procent van de breuk. Dit kan onder meer het gebrek daaraan, te veel of te raar! Hoewel wat een gezonde intieme verschilt aanzienlijk van een echtpaar naar een andere, compatibiliteit in de slaapkamer is een essentieel ingrediënt van een succesvolle relatie.

Waarom doen mensen te breken? Wat zijn uw gedachten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha