10 medicinale toepassingen van Sassafras olie voor huid en gezondheidSassafras is inheems in oostelijk Noord-Amerika en Oost-Azië. Het is een specerij gebruikt om smaak en aroma aan voedingsmiddelen. Het is een unieke plant, en voor elk deel van het dient om iets - of het nu de wortel, schors, bladeren of bloemen. Sassafras etherische olie wordt voornamelijk geëxtraheerd uit de wortels en bast als ze een hoge concentratie olie bevatten. Deze olie is verkrijgbaar als elke andere essentiële olie in winkels.

Sassafras is gebruikt als een geneeskrachtig kruid en aromatische sinds de oudheid in Amerika. Laten we eens een kijkje nemen als deze essentiële olie kan helpen op verschillende manieren:


Deze luizen:

Sassafras olie is effectief luizen. Voeg gewoon een paar druppels sassafras olie in water en het gebruik van deze oplossing om het hoofd te wassen. Herhaal hetzelfde proces keer in een week voor een maand voor de beste resultaten.

Massage Oil:

U kunt de sassafras olie gebruiken om het lichaam te masseren. Hij geneest de beschadigde huid en huiduitslag. Een eenvoudige massage op het getroffen gebied voor het naar bed vernieuwt beschadigde huid in een mum van tijd. Het is ook bruikbaar voor de behandeling van vlekken en diverse andere huidproblemen.

Verlicht reumatische pijn:

Deze olie helpt ook verlichten reumatische pijnen. U kunt zich aanmelden deze olie extern gewrichten constant gedurende 30 tot 45 dagen om volledige hulp te krijgen van deze pijn.

Met behulp van Aromatherapie:

Deze olie wordt veel gebruikt in de aromatherapie. Het heeft een verzachtende en kalmerende werking op het lichaam en geest. Diverse kuuroorden gebruiken deze olie in de aromatherapie sessies.

Geneeskrachtige eigenschappen:

Deze olie heeft een aantal geneeskrachtige eigenschappen en het oude Amerika, is op grote schaal gebruikt voor verschillende medicinale doeleinden. Meng een paar druppels van deze olie in een glas water en drink om hoge koorts te behandelen en verlichten menstruatiepijn. Gebruik deze olie als je last hebt van oogontsteking.

Elimineert toxines:

Sassafras olie is ook bloedzuiverend en dunner. Bereid een thee met behulp van sassafras wortels en schors. Drink deze thee helpt bij het spoelen van gifstoffen uit het lichaam. Dankzij de diuretische eigenschappen, deze thee helpt ook bij de behandeling van problemen van hoge bloeddruk.

Aroma:

Sassafrasolie wordt veel gebruikt als smaakstof. Het heeft een typische geur rustgevend. E 'werd gebruikt om de smaak van geneesmiddelen in Europa en Amerika oude. Sassafrasolie wordt ook gebruikt om parfums en zepen.

Versterkt de lever:

Deze olie versterkt de lever, waardoor verwijdert de toxines uit het lichaam. Helpt bij de behandeling van verschillende huidaandoeningen, zoals acne, eczeem en psoriasis.

Ontstekingsremmend middel:

Sassafras wordt veel gebruikt als een anti-inflammatoir middel voor tandpijn. Het is ook gastro-intestinale problemen als ze in verdunde vorm. Sassafras werkt ook als een effectieve pijnstiller.

Andere toepassingen:

Sassafras olie werkt ook als een reinigingsmiddel. Het kan gebruikt worden voor het reinigen en polijsten van vloeren. Het heeft de unieke eigenschap om te fuseren met een ander ingrediënt voor de oplossing van een kalmerende aroma te geven. U kunt de sassafras olie gebruiken om uw mengsel van detergenten geur.

Naast olie, Sassafras gedroogde bladeren worden gebruikt voor het verdikken soepen en sauzen. Koks maken gebruik van dit ingrediënt voornamelijk in Creoolse keuken. De plant gedraagt ​​zich als een mug en een insectenwerend middel wanneer geplaatst in de binnenlandse als zendt een karakteristieke geur.

Kijk Uit:

Sassafras olie is rijk aan safrol. Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een verbod op de consumptie van safrol als kankerverwekkend in de natuur. U moet deze olie onder medisch toezicht, zelfs een kleine hoeveelheid van deze olie concentraat dodelijk zijn.

Nu, op deze populaire geneeskrachtig kruid en culinaire middel. Zo, nu wil je de jacht om dit te krijgen? Deel uw opmerkingen bij ons in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha